Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Myrkyn vihreä mekko ja kukkakengät

Mikä viikonloppu! Perjantaina yllätimme ystäväni 50-vuotis yllätysjuhlilla. Yllätys meni nappiin ja vietimme hauskan illan yhdentoista naisen kera. ”Nauru pidentää ikää” joten useita ikävuosia tuli illan aikana lisää. Lauantaina saimme osallistua sukulaisemme hääjuhlaan. Morsian oli henkeäsalpaavan kaunis ja sulhanen komea. Hääjuhla oli hauska ja hilpeä, joten koko viikonloppu meni iloisesti juhlien.

Instan ja facebookin seuraajat näkivätkin häälookkini lauantain postauksissa. Yllätysjuhlissa minulla oli päälläni Eden beige paisley mekko, josta onkin tullut lempparimekkoni.

 

Myrkyn vihreä mekko ja kukkakengät

Hilpeä vaalean vihreä korilaukku on rento. Se on todella tilava, laukkuun mahtuu vaikka mitä. Hihna on pitkä ja se on helppo lyhentää vaikkapa solmulla. Korilaukku ”Simpukka” € 74,00. Värit vihreä ja klassinen kori.

 

Myrkyn vihreä mekko ja kukkakengät

Kangas välkkyy kauniisti auringossa. Mekon alaosassa on vuori, mutta ei yläosassa. Silti mekko ei ole läpinäkyvä. Mekko soveltuu niin arkeen kuin pieneen juhlaankin.

 

Myrkyn vihreä mekko ja kukkakengät

Scotia mekko

Minulla on päälläni myrkyn vihreä mekko, joka on malliltaan löysä ja väljä. Mekon helmaosa on tehty kahdesta eri fyrrykantista. Mekossa on kivat hihat ja sen kaula-aukko on v-mallinen nauhoilla. Mekossa on hyvä mitta, se ylettyy reilusti polven alle.

Vaikka mekko on malliltaan löysä, niin ota mekosta oma kokosi. Jos valitset mekosta pienen koon, voi mekon hihat kiristää allien kohdalta, koska mekko ei jousta. Itselläni on päällä koko 36. Koko 34 olisi mahtunut muuten, mutta hihat olivat tiukat haban kohdalta.

 

Myrkyn vihreä mekko ja kukkakengät

Slingback kukka

Kuten meidän keltaiset ja tummansiniset slingbackit ovat hyvät jalkaan, niin ovat nämä kukkasetkin. Tämä kukkakenkä tuo ihanasti väriä ja särmää varsinkin yksiväriseen asuun. Nämä kukkakengät voi pukea minkä värin kanssa tahansa. Vaikkapa tummansininen mekko ja nämä kukkakengät sopisivat ihanasti yhteen. Näin saisi tummansininen piristysruiskeen.

  • Slingback kukka € 150,00

 

Myrkyn vihreä mekko ja kukkakengät

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme sekä Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Taas jälleen kerran ihana kokonaisuus. Saat värit ja mallit aina hehkumaan. Olet oikea taikuri.

  2. Kauniit kengät! Mitä kokoja niistä on saatavilla? Verkkokaupassa näytti olevan vaan pieniä kokoja 😉

    • Hei Marika ja kiitos kommentistasi:) Verkkokaupassamme on saatavilla olevat koot, muut ovat jo loppu. Ihanaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *