Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Huolettomat mekot kesän juhliin

Huolettomat mekot kesän juhliin

Nyt esittelen teille kaksi huoletonta mekkoa tulevan kesän juhliin. Molemmat mekot ovat helppokäyttöisiä eli niillä on helppo olla. Ne eivät kiristä eivätkä purista mistään. Varsinkin juhlien emäntänä mikään ei ole sen tärkeämpää kuin se, että vaatteet istuvat, tuntuvat omilta päällä ja tottakai myös näyttävät hyviltä.

Kaiken a ja o on se, että tunnet asusi olevan sinun eli viihdyt siinä ja tunnet itsesi kauniiksi. Silloin juhlat ovat pelastettu!

 

Huolettomat mekot kesän juhliin

Huolettomat mekot kesän juhliin

Olen hehkuttanut, että liikkeestämme löytyy paljon hihallisia mekkoja. Mutta löytyy meiltä myös hihattomiakin. Kaikille jotain.

 

Huolettomat mekot kesän juhliin

Rakastatko rusetteja?Jos vatasit kyllä, on tämä neulejakku sinulle. Jos vastasit et, niin älä hanki tätä neulejakkua. Neulejakkua rusetilla löytyy valkoisen lisäksi tummansininen. Koot ovat meiltä toistaiseksi loppu, mutta saamme lisää kokoja alkuviikosta. Neulejakussa on vajaamittaiset hihat.

 

Pallasmekko

Tummansininen mekko valkoisilla palloilla on ikuinen klassikko ja monen suosikki puhutaanpa sitten mistä tuotteesta tahansa. Pallasmekko on pliseerattu eli se on vekattu niin ylä- kuin alaosasta. Aavistuksen vyötärön yläpuolella on tummansininen kantti, joka katkaisee mekon suoran linjan. Tummansininen kantti on joustavaa materiaalia. Mekko puetaan päälle pään yli, joten kantti joustaa sen verran että päällä pukeminen ei tuota hankaluuksia.

Mekko tekee pienen pussin yläosaan, joka kuuluu asiaan. Kantin jälkeen alaosa laskeutuu upeasti ja loppuu reilusti polven alle. Mekossa on vuori, joten mekko on täysin peittävä.

Pallas mekko on keveä ja kepeä ja heilahtelee kauniisti kävellessä ja tuulessa.

 

Ihana rusetti! Jos et pidä ruseteista, niin tämä neulejakku ei ole sinun. Syynä siihen on myös se, että nauhat on sidottava eteen rusetille tai vähintäänkin yhdelle solmulle, neulejakku ei näytä kivalta, jos nauhat roikkuvat edessä auki. 

 

Minulla on mekosta päälläni koko 36 eli mekko on normaalia kokoa. Samoin neulejakku vastaa normaalia kokoa.

 

Hihoista kun vielä jatketaan juttua, niin harvassa on keväällä ja kesällä mekot, missä hihat ovat täyspitkät tai oikeastaan asiaa tarkemmin mietittyä, ei talvellakaan aina saa pitkähihaisia mekkoja. Monessa mekossa on vajaamittaiset hihat ja toki tämä hihanmitta on naisellinen ja keveä.

 

Picabia mekko

Picabia mekossa on reipas kaula-aukko. Mutta kaula-aukon kanssa ei tule ongelmia, että se olisi liian syvä, koska mekon alla on alusmekko. Alusmekossa on kätevät soljet olkaimissa eli sen korkeutta decolteella on helppo säätää itselle sopivaksi.

Picabiamekko on malliltaan suora. Mekko on myös kooltaan sen verran reilu, että voisin rohkeasti todeta, että tämä mekko sopii niin suoralle- kuin alapainotteisellekin vartalotyypille. Puhun siis H- ja A-vartalomallista. Aina nämä asiat eivät yhdessä ja samassa mekossa aina kohtaa.

 

Mekon pohjaväri on tummansininen ja kukat ovat rosa/keltaisia. Mekon helmassa on fyrrykantti ja rannekkeissa on leveä kuminauharesori.

 

 

Picabia mekko laskeutuu upeasti. Sen idea on ns. roikkua kantajansa päällä. Se ei saa napata vartalosta kiinni. Minulla on päälläni koko 34 eli voin todeta, että mekko on suht reilua kokoa.

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä sekä Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Onko tuota rusettineuletta saatavilla milloin tai mistä? Olisi niin täydellinen mulle!

  • Hei Erika ja kiitos kommentistasi. Neule saapuu liikkeeseemme ja Doppshop verkkokauppaamme tällä viikolla. Laita viestiä shop@dopp.fi tai tilaa omasi verkkokaupastamme. Laitamme sinut jonoon ja ilmoitamme kun neulejakkua saapuu! Kata

 2. Ihania, kauniita ja juhlavia mekkoja.

  Pikku hiljaa kaivattaisiin kuitenkin vinkkejä myös kesän arkipukeutumiseen. Sellaisia luottovaatteita, joita voi käyttää vaikka joka päivä ja jotka istuu tavalliselle suomalaiselle naiselle, joka ei ole mallinmitoissa.
  Niitä odottaen!

  • Hei vakkarilukija ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Teen 100% varmasti postauksia arkivaatteista, mutta nyt vielä tämä ja ensi viikko ovat täyttä juhlahulinaa liikkeessämme, että haluan vielä antaa vinkkejä juhla-asuksi. Lauantai 1.6. on monelle iso juhlapäivä. Mutta odota vaan, kesän luottovaatteita tulee! Mielessä on jo monta poistausta, en malta edes odottaa…Kata

 3. Helppoja, huolettomia mekkoja. Jokaiselle jotakin ja ihana taas jälleen kerran huomata, että Dopp huomio meitä naisia tässäkin asiasssa.
  Liikessänne asioi erilaisia naisia ja ammatttaitoiset myyjät auttavat valitsemaan parhaat asut saaden naisten parhaat puolet esiin. Se jos mikä on taitoa,taikuutta ja hyvää palvelua. Liikessänne on aina hyvä, iloinen ilmapiiri, joka tarttuu mukaan.
  Blogin lukeminen on silmilleni taukojumppaa ja liikessänne asiointi on kokonaisvaltaista kehon huoltoa, koska sieltä saa kaupungin parhaan palvelun, ihanimmat vaatteet ja iloisen mielen mukaan kaupa päälle.
  Aikuisen naisen karkkikauppa, missä kilot ei lisäänny vaan loihditaa piiloon asuilla.

  • Hei jaana jakiitoskomentistasi:) Mahtava kommentti: ”Aikuisen naisen karkkikauppa, missä kilot eivät lisäänny vaan loihditaan piiloon asuilla” 🙂 Ihanaa, että olet aistinut ilmapiirimme. Olen samaa mieltä itsekin, että ilmapiirin aistii hyvin äkkiä kun menee liikkeisiin sisälle. Olen aina pitänyt tärkeänä, että se on hyvä! Kiitos sinulle, ihana kommentti! Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *