Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


23.5.2019 |

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

doppwoman mallistostamme löytyy myös kaksi Olivia kietaisuhametta. Oli kiva suunnitella muutama hame, koska hameet ovat olleet poissa mallistoista niin pitkään. Olivia hameiden ideana on, että ne voi pukea rennosti arkeen ja tällaisen hameen voit vaikkapa pukea uikkareiden päälle kuumana kesäpäivänä.

 

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

Espadrillot

Mustat nahkaiset espadrillot ovat suosikkini, koska niiden pohja on hieman paksumpi kuin ”tavallisissa” espadrilloissa. Jalalle on hyvä, että pohja on tukevampi ja onhan niillä mukavampi kävellä kovilla kaduilla kuin ohkaisilla pohjilla. Espadrillojen koot vastaavat normaaleja kokoja.

 • Mustat espadrillot € 89,00 

 

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

Tässä Olivia hameessa on sama kangas kuin Amanda mekossa, jonka löydät täältä. Pohjaväri on musta, mutta ei kuitenkaan kesäksi ihan pikimusta. Valkoinen ja beige raikastavat kuosin.

Minusta mustapohjainen paisley kuosi on todella tyylikäs!

 

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

Raquela pellavapaita

Valkoinen hihaton kauluspaitani on 100% pellavaa. Se voisi olla yksi kesän luottovaatteista. Tällainen paita sopii ilman sen enempää miettimättä niin erilaisten housujen kuin hameiden kanssa. Tällaisen päälle on helppo pukea neuletakki tai jakku, kun hihoja ei ole tuplasti. Tällöin ei kesällä myöskään tule liian kuuma olo. Olivia hameen paikka ei ole vyötärön kapein kohta vaan se saa laskea hieman lantiolle.

Minulla on päälläni pellavapaidasta koko 34, mutta se on liian pieni. Joten 36 on minun kokoni eli voidaan todeta, että paita on normaalia kokoa.

 

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

Tässä on toinen kuosi Olivia hameesta. Tämän hameen näittekin jo Japanin matkapostauksessa.

Olivia hame on siis kokonaan avattava kietaisuhame. Hameen takana on muotolaskokset ja kaksi vyölenkkiä eli pidempi nauha pujotetaan vyölenkeistä ja tuodaan vartalon vasemmalle puolelle. Näin vyö pysyy paikallaan myös istuessa, eikä käy niin että vyö nousee selkään. Olemme myös ottaneet huomioon hameessa sen, että hameen sisäkappale on niin leveä, jotta se jää kunnolla päällimmäisen etukappaleen alle.

Olivia hameen etuosa on hieman pyöristetty, samoin kuin Eden kietaisumekossa

 

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

Olivia hame on mitoitettu normaalisti eli koko S vastaa 36 kokoista hametta jne. Jotkut koot ovat hameista jo loppu, koska niistä oli jo alustavat varaukset. Hameita ei tule enään lisää.

Nahkasandaalit sopivat hameeseen ihan nappiin. Miten väri voikaan sointua noin kauniisti. Sandaalit ovat suht kapeat eli jos sinulla on rintava jalka, on sandaaleita vaikea saada jalkaan. Normaalille ja kapealle jalalle nämä ovat ihanat.

 

doppwoman Olivia hame kahdessa eri värissä ja kuosissa

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Ihania kesäasuja.
  Hameessa tuskin vilautusvaaraa?
  Paita pellavaa, mutta rypistyykö ja kutistuuko?
  Hameen väri ja malli upeat.
  Paita myös ihana. Muissa väreissä?

  • Kata sanoo:

   Hei jaana ja kiitos viestistäsi:) Ei tässä ei ole, koska hameen sisäosa menee niin pitkälle reiden päälle. Pellava kyllä rypistyy ja ei kutistu, kun sen kuosittelee pesun jälkeen. Pellava venyy hieman käytössä. Paitaa löytyy vain muutama vaaleansininen. Laita viestiä, jos haluat kuvia:) Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *