Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


25.4.2019 |

Mekkoviikko: Zendral mekko

Mekkoviikko: Zendral mekko

Eilinen Lyra mekko siis tuli ja meni. Kaikki mekot loppuivat kättelyssä ja iltapäivällä oli enään yksi mekko kokoa 42. Kiitos, kun piditte Lyrasta, minunkin suosikkini se oli. Tänään on Zendralin vuoro esittäytyä ja totean, että pidän tästäkin mekosta ihan hurjasti. Ja arvaattekos miksi? No, ainakin sen rusettinsa takia!

 

Mekkoviikko: Zendral mekko

Mekkoviikko: Zendral mekko

Oih, en voi vastustaa rusetteja! Oli se sitten kauluksessa, vyötäröllä, hihansuissa…You just name it!

 

Mekkoviikko: Zendral mekko

Zendral mekko

Tässä mekossa on vanhanajan henkeä, ainakin minun mielestäni. Fyrrykantit tuovat aina mieleeni ”pieni talo preerialla” elokuvat, jotka olivat lapsuuden aikojeni suosikkielokuvia.

Mekossa on nappikuja vyötärön yläosan kohtaan, rinnan alle. Kauluksessa on nauhat ja mekossa on täyspitkät hihat. Mekossa on kaksi leveää fyrrykanttia, jotka laskostavat mekon kauniisti. Mekon linja levenee aavistuksen A-linjaisesti alaspäin ja mekko loppuu reippaasti polven alle, puoleen pohkeeseen.

Minulla on päälläni mekosta koko 34. Mekko on muuten sopivan kokoinen, mutta käsivarsista se on aavistuksen liian tiukka. Ja sehän johtuu vain siitä, että olen treenannut todella aktiivisesti hauiksiani koko talven…heh, heh se oli vitsi. En ole valitettavasti päässyt kuntosalille helmikuun jälkeen.

 

Mekkoviikko: Zendral mekko

Mekon pohjaväri on tummansininen. Kukissa on vaaleansinistä ja beigeä. Halusin asustaa mekon punaisilla korkkareilla, koska ne tuovat säpinää mekkoon ja tekevät siitä juhlavamman. Yläkuvissa minulla on punavalkoinen laukku € 69,00 ja alakuvissa kerman värinen nahkapussukka € 89,00.

Juhlien jälkeen mekko otetaan arkikäyttöön erilaisilla kengillä

 

Mekkoviikko: Zendral mekko

Mekon materiaali on kierrätettyä polyesteriä, samoin vuori on polyesteriä. Mekko kuuluu sarjaan ”pese ja pidä”.

 

Mekkoviikko: Zendral mekko

Kauluksessa olevan nauhan saa helposti pois, koska nauha on pelkällä napilla kiinni takana kauluksessa. Nauha ei muutenkaan ole pitkä ja leveä eli massiivista rusettia nauhasta ei saa aikaiseksi. Se itse asiassa riittää juuri pieneksi rusetiksi, pelkkä solmukin on kiva.

 

Mekkoviikko: Zendral mekko

Doppwoman helmet saa kiedottua kolme kertaa kaulan ympärille, ne ovat 140 cm pitkät. Löydät doppwoman helmet täältä Doppshop verkkokaupastamme. Doppwoman korvakorut ovat loppu, saamme niitä uuden erän kesän aikana.

 

Mekkoviikko: Zendral mekko

Asu löytyy Liikkeestämme.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

 


2 kommenttia

  1. Katja sanoo:

    Kiva mekko ja ihanasti ilmettä piristävät kengät ja huulipuna!Mikä on tuon huulipunan merkki ja sävy?

    • Kata sanoo:

      Hei Katja ja kiitos viestistäsi:) Huulipuna on Dior Rouge nr. 999 ja samaa löytyy myös kynsilakkana. Klassikko 🙂 Kivaa viikkoa ja Vappua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *