Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


26.4.2019 |

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Mekkoviikon viiden mekko on juhlava beige pitsimekko. Tällä mekolla on helppo juhlia niin häät kuin valmistujaiset. Tämä mekko on tarpeeksi juhlava eikä kuulu sarjaan ”arkeen lenkkarit, juhlaan korkkarit”. Toki sen saa niin pukea, mutta uskon ja tiedän, että moni ei sitä niin pukisi.

Tämä mekko on sopivan loistokas juhlaviinkin tilaisuuksiin

 

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Mekon helman mitta on juhlava!

 

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Beige pitsimekko

Pitsimekossa on kudottu pitsinen yläosa. Kudottu tarkoittaa sitä, että se on pehmoinen eikä karhea ja kovan tuntuinen ihoa vasten. Kuten muissakin mekkoviikon mekoissa, pitsimekossa on kauniit hihat kyynervarren alapuolelle. Mekossa on poikkileikkaus vartalon kapeimmassa kohtaa ja hameosa on pliseerattu. Hameosan katkaisee kauniisti pitsikaistale, joka jäljittelee yläosan pitsiä. Mekon vuori loppuu pitsikaistaleeseen.

Minulla on mekosta päälläni koko M.

 

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Valitsin jalkaani mustat korkkarit. Suosin vaaleissa mekoissa vaaleita korkkareita, mutta meidän korkkareiden sävy niin Gaborin kuin Höglinkin oli hieman eri värinen kuin mekon sävy, niin en kelpuuttanut niitä tähän asuun. Mekko ei ole väriltään yhtä kellertävän beige kuin korkkarit ovat.

 

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Tästä kuvasta näkee loistavasti mekon kauniin yläosan.

 

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Aurinkolasini ovat lainassa Walter Optiikolta. Näissä on kauniit ja juhlavat sangat, joissa on kultaa sekä pieniä kiviä. Näissä on ruskeat linssit, mitä itsekin aina suosin. Ruskeat linssit ovat kivat, koska sisälle mentäessä ei heti tarvitse vaihtaa aurinkolaseja tavallisiin silmälaseihin.

 

Mekkoviikko: Beige pitsimekko

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Voit tilata tuotteita myös Doppshop verkkokaupastamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *