Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.4.2019 |

Mekkoviikko: Lyra mekko

Mekkoviikon neljäs mekko on taasen ihan erilainen, kuin edelliset mekkoviikon mekot ovat olleet. Lyra mekko kuuluu sarjaan ”helpot mekot niin arkeen kuin juhlaan”.

 

Lyra mekko

Jos pidät suoran mallisista mekoista, joissa vartalon keskikohta ei tule näkyville, pidät Lyrasta. Lyran rinnan ympärys on ihan sama kuin vyötärön ja lantion ympärys. Lyrassa on hauskat hihat ja helma. Fyrrykantti toistuu kummassakin. Lyrassa on vetoketju niskassa eli se on helppo pukea päälle, se ns. sujahtaa päälle.

Lyra mekko peittää juuri polvet.

 

Lyra mekossa on useita värejä. Mekosta voi poimia keltaisen, vihreän, oranssin, lilan ja punaisen eri sävyjä. Mekon pohjaväri on hailakka rosa.

 

Mainitsin eilisessä postauksessa siitä, miten erilaisilla kengillä saa aikaiseksi eri fiiliksisiä asuja. Jos avokkaiden korko on matalempi, ei useinkaan saa asuun tarpeeksi juhlavuutta. Itse kokeilin Lyra mekkoon keltaisia sling backejä eli eilisen postauksen kenkiä. Ne sopivat värinsä ja mallinsa puolesta mekkoon loistavasti, mutta itse jäin kaipaamaan tarpeeksi juhlavaa fiilistä. Tämä tietysti johtuu myös siitä, että minä olen ”korkkarinainen”. Rakastan korkeita korkoja ja puen ne aina juhlaan.

 

Lyra mekko on malliltaan reiluhko. Minulla on päälläni koko 36, mutta ei koko 34 olisi myöskään tuottanut ongelmia. Mittasin kaikki koot, mutta unohdin lapun missä kokojen mitat ovat liikkeeseen. Lisään ne Doppshop verkkokauppaan kun olen liikkeessä.

 

Hapsukorvakorujen väriksi valitsin keltaisen ja käteeni nappasin vihreän pussukan. Pussukka on samaa materiaalia eli poron nahkaa kuin korvakorut. Vihreän lisäksi pussukkaa löytyy myös keltainen ja luonnonvalkoinen. Pussukka € 89,00 ja hapsukorvikset € 39,00.

 

Asu löytyy DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *