Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


23.4.2019 |

Mekkoviikko: Italiamekko

Mekkoviikko: Italiamekko

Heti tämän mekon nähtyämme, nimesimme sen Italiamekoksi. Mekossa on niin paljon värityksensä ja kuosinsa puolesta italialaisia vibroja. Mekko melkein vaatii lentolipun tilauksen Italiaan ja miten sieluni silmissä näen naisen, joka istuu tyylikkäässä Italialaisessa ravintolassa ja siemailee Aperol Spritziä. Näetkö sinä?

 

Mekkoviikko: Italiamekko

Mekkoviikko: Italiamekko

Keltaiset slingbackit tuovat asuun rentoutta. Mitä matalempi korko, sen rennommalta asu aina näyttää. Mustilla teräväkärkisillä piikkareilla asusta tulee ”jämäkämmän ja vielä näyttävämmän näköinen”. Näitä keltaisia slingbackejä löytyy myös tummansinisinä, löydät kummatkin kengät täältä.

 

Mekkoviikko: Italiamekko

Italiamekko soveltuu kevään ja kesän juhliin niin juhlittavalle, emännälle tai vieraalle. Mekossa on helppo olla eikä se ole teemaltaan liian ”virallinen”.

 

Mekkoviikko: Italiamekko

Italiamekko

Italiamekko on istuva yläosasta vyötärölle saakka. Vyötäröllä on noin 5 cm levyinen kaistale korostamassa kantajansa uumaa. Kantin jälkeen hameosa on pliseerattu ja se ylettyy polven alle. Mekossa on taas hyvä hihanmitta eli se ylettyy juuri kyynervarren yläpuolelle. Hiha on aavistuksen pussimainen leveän kuminauhakujan ansiosta.

Gabilla on päällänsä mekosta koko M.

 

Mekkoviikko: Italiamekko

Mekon kauluksessa on nauhat, jotka voi solmia vasempaan sivuun solmulle tai pienelle nätille rusetille.

Gabin aurinkolasit ovat lainassa Walter Optiikasta. Aurinkolaseissa on ripaus vaaleansinistä, mikä tekee laseista todella mielenkiintoiset. Aurinkolasien sangassa on kultaa. Tätä aurinkolasia löytyi  myös ruskeana, mikä oli myös kaunis ja enemmän klassisemman oloinen.

 

Mekkoviikko: Italiamekko

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Voit tilata tuotteita myös Doppshop verkkokaupastamme.

 


2 kommenttia

  1. Rosa sanoo:

    Mielettömän kaunis mekko! Taitaa vaan olla aika pientä mitoitusta… olisiko kuitenkin mahdollista saada koon XL mittoja sentteinä?

    • Kata sanoo:

      Hei Rosa ja kiitos viestistäsi:) mekko on pientä kokoa, vyötärö koossa XL on 84 cm ja rinnanympärys 100 cm. Tervetuloa sovittamaan:) Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *