Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


22.4.2019 |

Mekkoviikko: Oranssi Kacee mekko

Mekkoviikon aloitti upea kullankeltainen silkkimekko. Kullankeltainen väri soveltui paremmin kuin hyvin käynnissä olevaan pääsiäisen viettoon. Mutta kuten kirjoitin, on mekko niin juhlava, että se soveltuu todella juhlaviinkin tilaisuuksiin mm. morsiamen tai sulhasen äidille hääjuhlaan.

 

Kacee mekko

Kacee mekko ei jää kyllä yhtään eilisen sisarensa varjoon. Kacee mekon oranssi väri on upea ja näyttävä. Mekko on super joustavaa pliseerattua kangasta, josta tulee ottaa ainakin yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää. Minulla on mekosta päälläni koko XS. Mekossa on hihat, jotka ylettyvät kyynervarren alapuolelle ja hihansuissa on kuminauha. Mekon kaula-aukossa on myös kuminauha eli ideana on se, että kaula-aukon voi vetää hartioiden alapuolelle. Eli mekosta saa off-shoulder tyyppisen mekon. 

Katso miten stailasimme kyseisen mekon tummansinisenä Serafiinalle Muotibrunssillemme maaliskuun lopussa. Löydät kuvan Serafiinasta täältä.
Kuva on seitsemäs ylhäältäpäin. Serafiinalla on päällänsä mekosta koko L, muuten hän käyttää kokoa 44-46.

 

Beiget asusteet ovat mekkoon neutraalit antaen mekon itsessään loistaa. Mustat korkkarit ja laukku toisivat mekkoon lisää vahvuutta ja kontrastia. Eivät huonot nekään, mutta itse suosin pehmoisempia kontrasteja kuin liian jyrkkiä.

 

Mekon vyötäröllä on leveä kuminauhakuja. Kuminauha nappaa vyötäröltä kiinni ja muodostaa pienen pussin yläosaan. Vyötäröllä on pieni kaistale, että mekko näyttää oikeastaan siltä, kuin kyseessä olisikin paita ja kapea hame. Mutta ei, kyseessä on mekko.

 

Olemme todellakin panostaneet siihen, että löydämme teille tänä keväänä hihallisia mekkoja! 

 

Mekko löytyy oranssina ja tummansinisenä DOPP Helsingistä.

Doppshop verkkokaupastamme löydät mekon oranssina. Jos olet kiinnostunut mekosta tummansinisenä, niin laita meiliä shop@dopp.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *