Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään 2019 väriviikko: beige

Kevään 2019 väriviikko, beige

Beige on rauhallinen, hillitty, hienostunut ja toimii usein sivuvärinä pukeutumisessa. Löytyy naisia, jotka rakastavat beigeä (minä) ja sitten niitä, jotka eivät pukisi sitä päällensä missään nimessä, koska se ”tekee minut värittömäksi”.

Beige väri on haastava, koska yläosissa se on kasvoja vasten ja alaosissa se on ihon värinen. Juuri beigessä värissä oikeiden värisävyjen löytäminen itselleen on tärkeää!

 

Kevään 2019 väriviikko, beige

Kevään 2019 väriviikko, beige

Tulevaisuuden farkut

Tulevaisuuden farkut ovat ihan samat housut kuin mustat ja siniset joita olemme myyneet hurjasti talven ja kevään aikana. Meillä oli tammikuussa pieni erä tummempia Tulevaisuuden farkkuja, mutta ne loppuivat kättelyssä. Nyt saimme hankittua vaaleampia ja hieman ohkaisempia farkkuja, jotka soveltuvat loistavasti kesään. Nämä farkut ovat niin mukavat jalkaan ja ne soveltuvat monien eri kenkien kanssa ja niistä saa monta nuorekasta lookkia.
Farkut ovat samaa kokoa kuin mustat ja siniset housut eli olemme suositelleet 38 kokoiselle naiselle 36 kokoisia housuja, jos vartalo ei ole kovin alapainotteinen.

 

Kevään 2019 väriviikko, beige

Kiitos Nina, kun laitoit hiukseni eilen kuntoon. Nina laittoi ruskeaa tyveen, koska oma värini on aika harmaa ja elottoman värinen. Ja päälliosa raidoitettiin vaaleilla raidoilla. Miten se voikaan piristää kun pääsee kampaajan tuoliin ja saa uuden värin hiuksiin!

Valkoinen paitani on meidän suosittu Molly paitis ihanilla hihoilla ja ohkaisella stretchillä. Kaulaani puin ison kukkasilkkihuivin, joka on samaa sarjaa alla olevien slingbackien kanssa. Espadrillot ovat nahkaa ja pehmoiset jalkaan ja niissä on noin 3 cm pohja, joka tekee kävelyn mukavaksi. Espadrillojen koko vastaa normaalia kokoa.

 

Kevään 2019 väriviikko, beige

Jakku

Minä rakastan jakkuja, mutta miksi olen niin huono pitämään niitä? Ihailen aina asukokonaisuutta, mihin kuuluu farkut, paita ja jakku. Se näyttää niin selkeältä ja tyylikkäältä. Koen jakut ehkä hankalaksi käyttää, en siedä jos ne kiristävät käsivarsista ja olkapäistä. Tämä jakku tuntui hyvältä päällä, siinä on niin päällikankaassa kuin vuoressakin joustoa. Henna ja Simone käyttävät jakkua töissä ja he näyttävät niin upeilta! Kyllä minäkin nyt haluan jakun. Minulla on päälläni jakusta koko 36 ja se on juuri sopiva koko.

Jakkua löytyy beigen lisäksi rosa, vihreä (eilisen blogijutun vihreä väri) ja tummansininen. Näihin jakkuihin löytyy myös housut.

 

Kevään 2019 väriviikko, beige

Viime kevään väripostauksesta löydät millaiset värit sopivat kevät- ja kesäihmiselle. Itse olen kevät eli keltapohjainen ja ihosävyltään lämmin. Beigestä sävystä huomaan, että jos puen liian lämpöistä sävyä kasvojen lähelle, niin kasvoni näyttävät tunkkaisilta ja likaisilta. Usein laitan valkoisen paidan beigen neuletakin alle, joten koen että se raikastaa kasvoni. Tästä syystä myös pidän valkoisista helmikorvakoruista.

Lue kevään 2018 beigen väripostaus täältä!

 

Kevään 2019 väriviikko, beige

Lämpöisen beigen kanssa sopivat vahvatkin värit!

Beigen sävyt on helppo jaotella joko keltapohjaisiin tai harmaapohjaisiin sävyihin. Liian keltapohjaisista beigeistä ei tykätä, ne tekevät kasvoista tunkkaiset. Beige, joka vivahtaa aavistuksen harmaaseen, on parempi usealle naiselle kasvoja vasten.

 

Kevään 2019 väriviikko, beige

Asu

Beigeen sopivat monet värit. Beige onkin ollut mukana monen päävärin sivuvärinä. Itse sain inspiraation näistä kengistä eli halusin yhdistää beigeen jotain muuta kuin sinistä, rosaa, mustaa jne. Mansikanpunainen sopiikin beigen kanssa kauniisti ja kengät ovat asuun kuin piste iin päälle.

Pitsitoppi on hihaton ja siinä on kaunis v-kaula-aukko. Se ei ole liian syvä vaan juuri sopiva. Pitsitoppia löytyy myös beige, joka on tyylikäs ja ajaton.

Jalassani minulla on Dream Chic farkut beigenä, mutta kuten tiedätkin löytyy farkuista seitsemän muutakin väriä näiden beigejen lisäksi. Löydät kaikki värit täältä.

 

Kevään 2019 väriviikko, beige

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme sekä meilillä shop@dopp.fi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei Kata,
    onko tuota punaista pitsitoppia enää saatavilla? Kiinnostaa vaikka en juuri koskaan käytä kirkasta punaista.

  2. Beigeä en ole koskaan oikein tykännyt käyttää mutta tuo jakku ja housut näyttävät kivoilta myös beigenä. Pitää tulla liikkeeseen sovittamaan ja tutkailemaan.

  3. Beige on myös minun värini. Jakku ja farkut näyttävät kyllä superhyvältä päälläsi ja koko konaisuus niin raikas ja keväinen. Sitten nuo espadrillot (ihastuksen huokaus). Pitäisi osata päättää beiget vai mustat. Keväistä viikonloppua 🙂

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Eikö beige olekin ihana:) Kiitos, farkut ovat kivat ja ihanaa, kun jakku ei ole jäykkä! Hmmm.mieti:9 Hyvät kummatkin kesäkengiksi. Aurinkoista viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *