Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Shoppailua Floridassa

Shoppailua Floridassa

Mizner Park on kiva paikka. Se sijaitsee Boca Ratonissa ja itse asiassa se on kaksi katua, joiden keskellä on kaunis hyvin hoidettu puisto ja katujen reunoilla on kauppoja ja ravintoloita. Nämä kaksi katua eivät ole pitkiä eli Mizner park ei ole iso paikka, mutta uskon että sen siisteys ja kauneus houkuttelee minua sinne. Ja varmasti  myös se, että siinä voi kävellä. Amerikkahan on autojen luvattu maa, täällä on pakko olla auto, jos mielii liikkua jonnekin.

 

Shoppailua Floridassa

Jos sinun pitäisi valita yksi ruoka mitä joutuisit syömään loppuelämäsi, niin mikä se olisi?

Arvaat varmasti kuvan perusteella, mikä minun valintani olisi! Aivan oikein, jäätelö. Jäätelö kaikissa muodoissa, vohvelissa ja kupissa käy. Suosikkejani ovat suklaajäätelöt, joissa on suklaanpaloja ja keksinpaloja. Vaikka meillä on mieheni kanssa hyvinkin sama maku monen asian suhteen, niin jäätelömakumme ei mene yksiin. Hän pitää mangosta ja pistaasista, minä taas inhoan niitä. Hän taas ei yhtään tykkää minun keksisuklaajäätelöistä. Tässä on se hyvä puoli, että kumpikin saa syödä omat annoksensa rauhassa, emmekä tule lusikalla vierailulle toisen kuppiin.

Olen onnellinen, kun Lohilojäätelöt rantautuivat Suomeen. Olen niistä ikuisesti kiitollinen. Mikäli sinäkin tunnustaudut jäätelöhulluksi, niin voit lukea lisää jäätelöistä täältä.

 

Haluaisin ostaa kaikki huonekalut  ja tavarat tästä kuvasta!

 

Ja tästä myös!

 

Shoppailua Floridassa

Haluan myös tämän kultaisen joulukuusen! 

Halutahan saa aina, mutta eihän näitä tavaroita ja huonekaluja saa Suomeen. Toinen asia on se, että kaikki nämä tavarat ja huonekalut yhdessä näyttävät kertakaikkiaan houkuttelevilta, mutta tavara sieltä täältä ei muodostakaan kokonaisuutta, joten se ei ehkä omassa kodissa näyttäisikään enään ihanalta. Kokonaisuus ratkaisee niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin.

Tässä liikkeessä, ZGallerie, haluan aina matkallamme käydä. Toisen suosikkiliikkeeni löydät tästä postauksesta.

 

Shoppailua Floridassa

Upeita peilejä! Se pitää sanoa, että kaikki tavarat ja huonekalut ovat kooltaan todella isoja!
Jenkkitalot ovat kooltaan yleensä isoja. Neliöitä on kevysti muutama sata ylöspäin ja makuuhuoneiden yhteydessä on aina oma wc/suihku. Eli jos makuuhuoneita on 3 kpl, niin vessoja on talossa ainakin neljä. Minusta on ihanaa, että jokaisella on oma kylpyhuone, mutta tällaiseen ei Suomessa ole totuttu. Makuuhuoneet ovat myös isoja, 12 neliön makkareita ei täällä tunneta. Tuon kokoiset huoneet ovat täällä vaatehuoneita.

Isoihin huoneisiin tarvitaan isot huonekalut. Silloin myös huoneet näyttävät isoilta!

 

Shoppailua Floridassa

Shoppailua Floridassa

Mitä minä sitten shoppailin:

  • Valkoisen superihanan tekokukan. Olisin ottanut niitä useamman, mutta tämä oli ainut jäljellä. Laitan tämän kukan liikkeen ikkunaan korkeaan isoon lasimaljakkoon, niin että kaikki saavat sitä ihailla.
  • Kristallikynän kassapöydälle, jolla voi täyttää kantiskortteja
  • Kirjan “The Dress” 100 iconic moments in fashion. Se esittelee julkkisten mekkoja eri aloilta. Sieltä löytyy mm. Crace Kelly, Jacqueline Kennedy, Elisabeth Taylor, Prinsessa Diana jne. Ihana kirja! Vien sen liikkeen lasilipastolle pukeutumistilaan, niin siellä sitä voi selailla, ken haluaa.

Toisin sanoen kaikki ostamani tavarat tulevat liikkeeseen.

 

Tämä kuva on Mizner Parkin keskiosasta.

Rupesimme olemaan Floridassa vajaat 10 vuotta sitten. Silloin kolusimme kaikki kauppakeskukset ja outletkylä Sawgrass Mills oli lasten suosiossa. Gabi osteli mekkoja, kenkiä ja koruja. Miehet taas urheiluvaatteita ja toki myös tavallisia vaatteita. Minä ostelin lähinnä kenkiä. Muutamaan viimeiseen vuoteen olen saanut annokseni täyteen tavarapaljoudesta eivätkä kauppakeskukset kiinnosta samalla lailla kuin ennen. Kaikissa on samat kaupat, kuten Suomenkin kauppakeskuksissa ja samaa tavaraa myydään joka paikassa. Kalliit merkkiliikkeet ovat erikseen, mutta paljon on sellaista edullista vaatetta, joka ei todellakaan kestä aikaa ja kulutusta, sama koskee kenkiä.

 

Shoppailua Floridassa

Oma shoppailuni jää tältä reisulta näihin sisustustavaroihin. Nykyään kun liikkeestämme saa kaiken, paitsi alusvaatteita, en tarvitse mitään. Se mihin välillä matkoillamme hairahdun, ovat kengät ja laukut. Tunnustaudun molempien faneiksi. Minulla on muutamia merkkilaukkuja, joita yleensä mieheni on ostanut minulle vuosien varrella.  Mieheni on avokätinen eli hän tykkää ostaa ja antaa lahjoja. Usein hän on se, joka sanoo minulle, että mennään ostamaan sinulle jotain kivaa. Olemme myös olleet tilanteissa, missä hän haluaa ostaa, mutta minä en. Vuosi sitten Roomassa ollessamme myyjätär sai hepulit, kun en suostunut valitsemaan mitään laukkua mitä hän esitteli minulle. Tilanne on se, että minä en halua mitään sellaista, mistä en todella tykkää ja tiedä, että tulen käyttämään sitä. En osta ostamisen vuoksi.

 

Shoppailua Floridassa

Mekko

Tummansinivalkoinen mekko oli kuumana päivänä miellyttävä päällä. Myös tässä mekossa, kuten muissakin ohkaissa mekoissa, on vuorimekko alla, joka ylettyy polveen. Mekko on malliltaan löysähkö ja suora. Siinä on 3/4 osa pituiset hihat ja pystykaulus. Pystykauluksessa on napit eli sen saa poolo kaulukseksi.

Mekko on 100 % viskoosia  ja väritykseltään se on tummansinivalkoinen. 

 

Shoppailua Floridassa

Löydät mekon Dopp Helsingistä tai voit tilata sen myös verkkokaupastamme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihana postaus ja oot kyllä tosi upea tuossa mekossa ja hatussa, kenkiä unohtamatta. Käyt täydellisesti katukuvaan.

    • Hei Kaarina ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Asussa oli sellaista vanhanajan henkeä ja se kieltämättä sopi tuohon miljööseen:) Mukavaa sunnuntaita, Kata