Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sur La table = Pöydälle

Sur La Table kauppa sijaitsee Mizner Parkissa, Boca Ratonissa, Floridassa. Tänne haluan aina päästä Floridan reissullamme, vaikka en mikään superkokki olekaan, niin pidän tästä kaupasta ja aina tarttuu jotain kivaa mukaan. Sur La table suomennoksesta en ole 100 % varma, koska ranskankieltä en osaa ollenkaan. Tämän suomennoksen sain, kun googlasin. Mutta jos se on väärin, niin mielelläni kuulen oikean suomennoksen.

Tämä on tosiaan kokkikauppa eli täällä on kaikki mitä tarvitset ruoanlaittoon. On ruokailuastioita, kodinkoneita, kokkausastioita, essuja, liinoja, grillejä jne.

Tällä kertaa ostin tuotavaksi Suomeen muovimukeja ja viinilaseja, kaksi isoa rapulautasta vuotuisia rapujuhlia silmälläpitäen sekä pillejä. Muovikulhot jätin Floridaan. Minusta muoviastiat ovat niin käteviä kun kesällä syödään paljon terassilla. Se on tosi kurjaa, jos astiat menevät rikki. Sen jälkeen ei viitsi kävellä paljain jaloin hetkeen kun pelkää, että vaikka kuinka on siivonnut, niin terassilla on lasinsiruja. Tai jos istuu paljussa huvilalla, niin siihen ei kyllä laseja viitsi ottaa. Minun tuurillani, olen välillä vähän hätäinen, niin lasi tippuu paljuun ja menee rikki siellä pohjassa. Painajaismaista ja taas lisätöitä…joita olenkin mieheni mukaan mestari hankkimaan.

 

Kaupan vieressä on iso keittiö, jossa järjestetään kokkikursseja. Voit mennä valmiiseen ryhmään tai kerätä oman porukan ja ottaa oman kokkauskurssin. Kursseja on monenlaisia, kuten huomaat vasemman puoleisesta kyltistä. Kurssit vaihtuvat sesongeittain. Ajattelin, että jouluna otan meidän perheelle jonkin sortin kokkauskurssin ja tiedän, että meidän muutama tuttava perhekin olisi tulossa jouluna Floridaan, niin koitan saada heidät houkuteltua mukaan kokkauskurssille:) Olisi hauskaa kokata yhdessä, sen jälkeen kattaa pöydät kauniisti ja syödä valmiit tekeleet.

Olemme tavanneet käydän Mizner parkissa vierailtuamme lounaalla italialaisessa ravintolassa Villagiossa. Tällä kertaa päätime kuitenkin kokeilla jotain muuta lounaspaikkaa ja menimme viereiseen ravintolaan nimellä Max´s Grille. Söin Mahileivän ja se oli oikein maistuva. Mahi-Mahi on kala, joka on meidän ahvenen tyyppinen maultaan ja koostumukseltaan. Hyvin suosittu kala ja löytyy aina ruokalistalta.

Tässä on minun luottomekkoni tälle kesälle. Koska ihastuin keväällä näihin mustiin Marenaksen wedgeihin, niin ajattelin, että musta mekko näiden sandaalien kanssa on helppo ja tyylikäs valinta moniin kesän menoihin. Tässä näet mekon vyötärön. Vyötärön kohdalle on vedetty ristiin menevä laskos, joka on pukeva vartalon keskikohdalle. Se sekä kaventaa että häivyttää.

Mekon pituus on just makuuni. Helma ylettyy juuri polven alle. Mekossa on vuori ja se on joustavaa stretchiä. Eli helppo, kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs.

 

Jep, aurinko on hurjan kirkas. Tätä In Wearin mekkoa löytyy myös oranssina, joka on todella kaunis ruskettuneella iholla. Mekkoa on vain muutama jäljellä ja mekon hinta on € 62,95 ( 89,95).

Valitettavasti en saanut napattua muita kuvia kauniista Mizner Parkista, mutta muutaman kuvan löydät myös viime kesän postauksesta. Pääset postaukseen tästä.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) Kiva, kun pidät! Yritän aina, että niistä sais jotain vinkkejä, jos itse lähtee matkoille. Jep, mekko on kyllä helppo luottovaate ja aivan ihana päällä. Hyvää kesää sinulle, Kata

  2. Ihana päästä "reissaamaan" postauksiesi kera ja tutustumaan uusiin paikkoihin!
    ps. kaunis mekko ja materiaali näyttää todellakin ihanalta päällä!