Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ilmavasta tunikasta on moneen

 

 

Esittelin viime viikolla ostamani tunikan Floridasta, mutta meidänkin liikkeestä löytyy ihana tunika. Tämä on helppo vetäistä päälle, siinä on yksi pään aukko ja sivuista tunika on auki.
Veneillessä laitoin tunikan biksujen päälle ja vaikka se onkin ohutta materiaalia, niin se ei ole läpinäkyvä. Tunikan pohjaväri on musta ja kuviossa on käytetty valkoisen ja punaisen eri sävyjä.

Lähdimme illalliselle ja puin päälleni MACin valkoiset skinnyt ja mustan topin sekä lempisandaalini eli Marenaksen wedget. En ollut pitänyt muutamaan viikkoon tiukkoja housuja jalassani ja näiden pukeminen tuntui ihan tuskalliselta. Ei se, että ne olisivat kiristäneet, koska nämä stretchit eivät kiristä eikä purista, mutta se tunne reisissä, kun vetää housut jalkaansa on ahdistava. Kun on kuuma ja housut ovat tiukat reidestä, niin se ei ole minun juttuni. Tämä Soaked In Luxuryn musta toppi on venyvää materiaalia ja täydellinen kaikkien paitojen alle, se on päällä kuin toinen iho. Toppia löytyy myös luonnonvalkoisena, joka toimii valkoisten sifonkipaitojen alla oikein hyvin.

Joka tapauksessa puin tunikan tähän päälle ja siitä tuli kiva asu. Tunikan edessä ja takana on napit, mutta ne ovat vain koristeena ja tunikaa on vain yhtä kokoa eli one size.

Postauksen tuotteet:

  • Tunika € 20,30 ( € 29,00) one size
  • Soaked In Luxury toppi € 19,95 koot s, m, l (myös luonnonvalkoinen)
  • MAC Dream skinnyt € 76,95 ( € 109,95)
  • Marenaksen wedget € 150,50 ( € 215,00) koot 36-41
HUOM: Nyt kesällä emme lähetä tuotteita postimyynnillä, meillä ei ole siihen henkilökunta resursseja kesälomien aikana. Jatkamme postimyyntiä taas elokuussa.
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihana tunika. Kenen valmistajan? Mistä sitä voisi ostaa, jos teillä ei ole kesällä postimyyntiä?

    -Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *