Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuleviikko päättyi ja voittaja on arvottu!

Suuren suuri kiitos kaikille, jotka osallistuitte Neuleviikon kommentointiin ja arvontaan. Arvonta on suoritettu, voittaja löytyy postauksen lopusta. Alla vielä kuluneen neuleviikon saldoa.

 

Sunnuntai: Neuleviikko alkoi Gabin ihanalla asulla. Tyllihame ei petä koskaan ja kuten kerroin, voi sen ottaa arkikäyttöönkin, eikä pitää ainoastaan juhlahameena. Joka tapauksessa tyllihame on vaatekaapissa ikuinen, se otetaan käyttöön kun sille on tarvetta. Lyhyt neuletakki on kaunis yksinään, mutta sen alle voi pukea paitsikan tai ohkaisen poolon. Molly paita ja tämä neuletakki = loistava combo.

Löydät postauksen täältä.

 

Maanantai: Maanantaina esittelin teille ihanan isokauluksellisen neuleen. Olin vielä Lontoon humuissa ihanan viikonloppumme jälkeen. Neuleen materiaali on huippu, 80% villa 20% cashmir.

Löydät postauksen täältä.

 

Tiistai: Harmaata neulepooloa voi käyttää joko kapeiden housujen kanssa tai paksujen sukkahousujen kanssa. Minulla on Patti housut neulepoolon alla ja ne ovat loistavat kapeat housut kaikkien neuleiden ja tunikoiden alle.

Löydät postauksen täältä.

 

Keskiviikko: Syksyn keltainen muhkea Kiki neuletakki sai paljon huomiota ja tähän postaukseen tulikin eniten kommenteja. Kikin keltaisesta väristä, samoin petrolin väristä, tykättiin. Myös neuletakin alla oleva kukkamekko oli suosittu.

Löydät postauksen täältä.

 

Torstai: Kaksi punaista neuletta ja yhdet mustat culottes housut. Postauksessa näitte, miten eri kengällä on suuri vaikutus koko asuun sekä vartaloon. Ensimmäinen neule eli vasemman puolinen neule sai enemmän ääniä kuin v-kaula-aukkoinen neulepaita.

Löydät postauksen täältä.

 

Perjantai: Berta neuletakki sai toiseksi eniten ääniä. Voimmeko päätellä äänistä, että neuletakit ovat pop? Ovathan ne käteviä ja helppokäyttöisiä eli en ihmettele niiden suosiota. Neuletakin alla on Molly paita, jota saamme loppuviikosta lisää. Nahkalegginsit ovat stylet ja ajattomat.

Löydät postauksen täältä.

 

Lauantai: Bombom neule saa hymyn huulille. Parhaiten se saa oikeutta kun sen yhdistää johonkin ennalta arvaamattomaan tuotteen pariksi, tässä kultaisen vekkihameen kaveriksi.

Löydät postauksen täältä.

 

Sunnuntai: Venytin neuleviikkoa vielä päivällä, koska halusin esitellä teille fyrryneuleen. Fyrryneuleen kera kerroin Lontoon ravintolavinkkejä, kiitos kun piditte niistä.

Löydät postauksen täältä.

 

Arvonta on suoritettu ja voittaja on:

Birgitta: Kiki petroli koko L . Harmaantuneen = blondiksi muuttuneen punatukan IHANA väri.

Onnea voittajalle, laitamme sinulle viestiä sähköpostin kautta. Kiitos vielä kerran kaikille, jotka osallistuitte Neuleviikkoon!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihania neuleita viikko täynnä! Oli tosi kiva lukea Lontoon reissustanne. Ällistelin (=ihastelin) vielä jälkikäteenkin todella upeita ja hyvälaatuisia kuvia! Onnea Birgitalle:)

  2. Tällaiset teemaviikot ovat ihan parhaita. Kiitos!
    Ja onnea Birgitalle voitosta.