Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.10.2018 |

Neuleviikko: Pitkä harmaa neulepoolo

Neuleviikko: Pitkä harmaa neulepoolo

On neuleviikon kolmas päivä ja esittelyssä on kaunis sekä eleetön neulepoolo/mekko kaikessa yksinkertaisuudessaan. Voisin sanoa, että tämä on sellainen vaate, joka pelastaa aamuja kun ei tiedä mitä pukisi päällensä. Minä puin neulepoolon alle mustat tiukat housut, mutta mustat paksut 100 den sukkahousutkin sinne sopisi. Tällöin jalkaansa voisi pukea mustat korkeavartiset saappaat, jotka ylettyvät polven päälle. Itse en sellaisia omista, mutta upeitahan ne ovat. Pitkävartisissa saappaissa ei neulemekkokaan näytä liian lyhkäiseltä.

 

Neuleviikko: Pitkä harmaa neulepoolo

Neuleviikko: Pitkä harmaa neulepoolo

Neulepoolo on reiluhko yläosasta. Siinä on raglahihat, jotka korostavat reiluutta eli sen ei täydykään istua hartioista tiukasti. Rannekkeet ovat leveät ja sama toistuu neulepoolon alaosassa. Neulepoolon alaosa on samaa kudosta kuin hihansuut ja poolokaulus. Neulepooloa on saatavilla tämä vaaleanharmaa väri.

Neulepoolon materiaali on 40% villa, 25% polyamidi, 25% viskoosi, 10% cashmir.

 

Neuleviikko: Pitkä harmaa neulepoolo

 • Kulta/hopea pallokaulakoru € 22,00
 • Hazel korkokenkä € 159,00 beige ja musta

 

Neuleviikko: Pitkä harmaa neulepoolo

Minulla on neulepoolon alla mustat tiukat ja erittäin hyvin istuvat housut. Housuissa on vetoketju sivussa ja kuminauha vyötärön takana. Housut ovat samaa sarjaa Beck housun kanssa eli materiaali on 90% polyesteri 10% elastani. Housut soveltuvat myös Justin bleiseriin. Lahkeet ovat kapeat ja vyötärö on korkea ja kun housuista ottaa oman koon, pysyvät ne napakasti ylhäällä navan yläpuolella. Minulla on jalassani housuista koko 36.

 • Patti housut € 129,00 koot 34-42 musta, housujen sisäsauman pituus koossa 38 on 76 cm

 

Neuleviikko: Pitkä harmaa neulepoolo

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi myös tilata verkkokaupastamme tai meilillä shop@dopp.fi

Neuleviikon aikana esittelemme teille joka päivä viikon ajan uuden neuleen tai neuleita asukokonaisuuksineen. Viikon aikana saatte kommentoida alas kenttään ”Kommentoi” mikä neuleistamme on teistä ihanin ja minkä haluaisitte itsellenne. Kerro kommentissa myös kokosi. Kaikkien kommentoijien kesken arvomme yhden neuleen ja ilmoitamme voittajasta täällä blogissa vajaan viikon päästä. Arpaonnea kaikille!

 


64 kommenttia

 1. Leena Hietalahti sanoo:

  Juurikin tämä neule näyttää niin mukavalta ja käytännölliseltä.Koko M

 2. Leena W sanoo:

  En ole suuri harmaan ystävä, mutta tämä näyttää kirkkaalta ja raikkaalta harmaalta. Se on myös tarpeeksi pitkä ja kaulus näyttää mukavan löysähköltä. Materiaali kuulostaa miellyttävältä ja sopivan lämpimältä. Tälle neuleelle olisi varmasti varmasti käyttöä niin töissä kuin vapaalla. Jos arpaonni suosii, niin tästä koko S.

 3. KirstiK sanoo:

  Tämä on paras, koko M tai L

 4. HetaV sanoo:

  Vaikea valita parasta näin ihanista neuleista, mutta kun kerran on pakko, niin valitsen tämän harmaan pooloneuleen koossa M (tai L, jos alaosa on kovin tiukka, kun perästä löytyy muhkeutta…). Sopisi käyttöön juurikin yksistään vaikka paksujen sukkisten kanssa. Ja näyttää niin pehmeältä ja lämpöiseltä.

 5. Johanna sanoo:

  Neulepostausta on ollut kiva seurata. Ihania neuleita ja neuletakkeja. Valitsisin kuitenkin pitkän harkinnan jälkeen tämän yksinkertaisen ja tyylikkään Vivvi neulemekon. Koko L. Siitä olisi iloa koko talveksi ❤️

 6. Jenna sanoo:

  Tälläinen puuttuu kaapista. M-koko olisi sopiva.

 7. Katja sanoo:

  Tämä on tyylikäs!

 8. Liisa sanoo:

  Tyylikäs!

 9. Tiina sanoo:

  Ihmeellisen ihana mukavan mutkaton mekko moneen menoon töissä ja vapaalla. Viihtyisin koossa L. <3

 10. Sirpa sanoo:

  Tämä Vivvi poolimekko on upea. Juuri sopiva viluisen ihmisen työpäiviin ja iltamenoihin. Koko S

 11. Mira sanoo:

  Ihana, tyylikäs neulemekko! Ja mikä parasta: hyvä pituus lämmittää peppuakin!

 12. Malla sanoo:

  Vau miten ihana, tuollaista olen hakenut jo pitkään.Koko M.

 13. Viveka sanoo:

  Tässä neulemekko, jota olen etsinyt :). M-kokoisena täydentäisi vaatekaappini erinomaisesti.

 14. TeaH sanoo:

  Ihana neulemekko. Koko L.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *