Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Bubbly after work by Nordea

Eilen oli Nordean naisille järjestetty ”Bubbly after work” muotinäytös ja koruilta Nordean pääkonttorin tiloissa. Me olimme mukana muotinäytöksessä Mekkoateljen ja Muotikuun kanssa. Koruista huolehti House of Elliot.

Tämä asukokonaisuus oli naisten ensimmäinen sisääntulo. Olimme stailanneet naiset työvaatteisiin.

 

Paikalla oli mukavasti osallistujia ja ilta oli rento. Stailasimme naiset kauniisiin asuihin ja oli ihanaa, että hekin pitivät niistä ja asut olivat heidän näköisiään vaatteita.

 

DOPPin malleina toimivat vasemmalta alkaen Annamarja, Yali, Suvi ja Maija.
Toisessa sisääntulossa kaikilla naisilla oli mekot tai hameet. Nämä asut soveltuvat niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaankin. Asuissa ratkaisee sukkahousut ja kengät, mihin näillä asuilla mennään.

 

Kolmas sisääntulo oli idealla teatteri&illallinen. Maijalla ja Annamarjalla oli mekot päällään, Suvilla oli paita ja hame yhdistelmä ja Yalilla oli nahkahousut rusetti- ja neulepaidalla. Halusin pukea Yalille tekoturkishatun, kun se sopi hänelle niin hyvin. Mutta teatteriin mentäessä jäisi hattu narikkaan 🙂

 

Upeita naisia juhla-asuissa! Näillä juhla-asuilla voi osallistua niin rentoihin pikkujouluihin kuin tyylikkäisiin joulujuhliinkin. Iso kiitos Nordealle, malleille ja yhteistyökumppaneille sekä muotinäytökseen ollistuneille:)

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11 kommenttia

  1. Ihana jakku työvaatekuvassa oikeanpuoleisella naisella. Onko teillä myynnissä ?

    • Hei Satu ja kiitos viestistäsi:) Kyllä löytyy ja siihen löytyy myös hame. Laita huomenna tekstaria, niin laitan sinulle paremmat kuvat jakusta jos haluat:) Mukavaa iltaa, Kata

    • Hei Krisu ja kiitos viestistäsi:) Voi kiitos sinulle! Mukavaa viikkoa, kata

    • Hei Kaarina ja kiitos viestistäsi:) Se on musta veluuripaita, vartalonmyötäinen ja siinä on iso kaula-aukko. Suvi oli pukenut ison kaula-aukon eteen, mutta itseasiassa sen kuuluisi olla takana. Mutta nythän sen näkee, että kumpikin toimii. Voin laittaa sinulle huomenna paremman kuvan paidasta, jos haluat! laita vaan tekstaria 040-1952113. Kata

      • Hei, saako Suvin päällä olevaa mustaa veluuripaitaa verkkokaupasta? Koko 36-38, ja vyö mustana tai vaaleana joka kuvassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.