Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


8.11.2018 |

Onepiece ja karvatossut

Keskiviikkona minulla oli vapaapäivä. Pidän harvoin vapaapäivää, mutta nyt marraskuulle merkkasin jokaiselle viikolle yhden vapaapäivän työvuorolistaan. Tämä aika marraskuulta helmikuulle on meille valokuvaajille haasteellista aikaa. Päivällä on muutama tunti, kun saa otettua edes jonkin sortin asukuvia blogiin. Itse kun tykkään ottaa kuvat ulkona, koska pidän luonnonvalosta kuvissa sekä pitkistä perspektiiveistä, jotka saa ainoastaan ulkona kuvatessa. Siksi toivonkin, että  merkkaamilleni vapaapäiville sattuisi sellainen sää, että saamme ottaa asukuvat ulkona.

Vapaapäivän asuna toimi onepiece ja superpehmoiset karvatossut.

 

Hah, hah! Tämä kuva näyttää siltä, kuin sanoisin ”Tervetuloa meille”.

 

Tyydyimme katsomaan Valoran kanssa meressä uiskentelevaa joutsenta ainoastaan oven raosta, koska keskiviikkona tihkutti vettä koko päivän. Kävimme kyllä Cafe Ursulassa lounaalla ja imuroimassa murut heidän lattioilta sekä sain raahattua itseni kuntosalille. Otin kuukauden alussa salikortin ja olen käynyt nyt muutaman kerran tekemässä jalkaliikkeitä salilla. Minusta kotona saa tehtyä hyvin treeniä, jos on motivaatiota, mutta rakastan tehdä jalkatreenin salilla. Siellä on noin viisi hyvää jalkalaitetta sekä rappuset, jotka ovat suosikkejani. Jos saan itseni pari kertaa viikossa salille, olen tyytyväinen. Koitan asennoitua saliin rauhallisesti enkä ota siitä stressiä. Menen kun ehdin ja jaksan, väsyneenä ei ole mitään järkeä mennä rääkkäämään itseänsä vielä lisää. Mahtavaa oivallusta kun tajuaa, että itsellensä voi olla armollinen.

 

Onepiece

Eikö hauska tämä onepiece? Minulla tulee itse asiassa mieleen onepiecestä sellainen jätti-iso muodoton haalari, joka on vaikkapa possun tai jonkun muun eläimen näköinen. Siis sellainen, että se päällä ei nainen tai mies näytä viehättävältä. Sellaista onepieceä en päälleni pue, mutta tämä on ihan eri maata.

Ensiksikin miettii, että onko tämä hankala pukea päälle ja onko tällä hankalaa käydä naistenhuoneessa? Vastaus on ei. Rinnan kohdalla on painonappi ja kun sen aukaisee, niin onepiece on helppo saada hartioiden kohdalta alas. Onepiecen materiaali on 82% viskoosi, 15% polyesteri ja 3% elastani, joten se on hyvin joustava ja pehmoinen päällä. Vyötäröllä on nauhakuja eli vyötärön kohta nostetaan vyötärölle ja nauhat sidotaan tiukasti kiinni. Minulla on onepiecestä päälläni koko S ja se on juuri sopiva koko eli se vastaa normaalia kokoa.

Tämä onepiece on niin tyylikäs, että tätähän voi käyttää muulloinkin kuin vain kotona. 

 

Oi, kuinka karvatossut ovat ihanat jalkaan. Tossujen sisällä on tekokarvaa, joten ne tuntuvat hyviltä ilman sukkia. Minähän olen aina kotona paljain jaloin, mutta jos tulee kylmä, puen karvatossut jalkaan. Näissä tossuissa on kunnon kumipohja, joten näillä voi mennä myös ulos. Huom: ota tossuista yksi koko pienempi kuin normaalisti käytät. Minulla on 38 jalka ja 37 tossut olivat hyvät. Koko 38 ei pysynyt jalassa.

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös verkkokaupastamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *