Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Osallistu koruarvonta!

Osallistu ihana korusetin arvontaan! Voit voittaa Syster P:n pitkän kaulakorun sekä roikkuvat korvakorut. Kivet ovat kuukiveä kullatuilla osilla.

 

Arvonnan säännöt:

Kommentoi tämän postauksen alle tai Facebookkiimme tai Instagramiimme ”Mikä on sinun oma lempikorusi, jota käytät aina”.  Arvonta päättyy sunnuntaina 16.7.2018 klo. 22.00. Ilmoitamme voittajalle tässä tyyliblogissa ja henkilökohtaisesti.

 

Muistathan seurata meitä Instagramissa, päivitämme sitä nopealla tahdilla ja siellä on paljon sellaista aineistoa asuista, mitä et näe kuin sieltä!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

64 kommenttia

 1. Kihla-ja vihkisormus ovat tietysti aina mukana.niiden jälkeen lempikoruni on siro ruusukultainen kaulakoru.

 2. Sormuksista käytän vain yhtä= Beirutista ostettu ”Pirun nyrkki” jossa pienia safiireja ja rubiineja. Kyläsepän tekemä. Kaulakoruna kaverin tekemä hopeinen kaulaketju. Rannekoruna Italialainen ankkurikoru.

 3. Helmikorvikset ovat luottokoruni jo useamman vuosikymmenen, mutta nyt tarvitaan ulkoisestikin uutta potkua: uusiosinkuksi päätynnyt viisikymppisenä.

 4. Pidän nappikorvakoruista, yleensä kultaisista mutta nyt nuo roikkuvat voisivat olla ihanat juhlaan ja miksei töihinkin.

 5. Kultainen risti,jonka sain kummeiltani konfirmaatiopäivänä. Muuten pudän koruja vaihtelevasti.

 6. Ei ole sellaista, jota käyttäisin aina, koska tykkään vaihdella. Mutta viime aikoina on tosi usein ollut käytössä yhdet sydänkorvikset, jotka ovat juuri näiden palkintokorvisten kanssa aika samaa kokoa. Eli tykkään juuri tuollaisista hieman roikkuvista.

 7. Kihla- ja vihkisormus ehdottomasti tärkeimmät ja rakkaimmat. Olen korufriikki ja mikään määrä niitä ei ole liikaa.

 8. Helmikorvakorut ovat helpot, ajattomat ja klassiset. Tekevät arjestakin juhlaa.

 9. Hopeiset riippuvat korvakorut, sellaiset joiden muotokieli puhuttelee. Koru vaihtelee vuodenajan mukaan, nyt riippuvat ”solmut”; talvella lilakivinen riippuva koru

 10. Ah, korut ovat ihania! Sormistani löytyy aina kihla- ja vihkisormus sekä itselleni aikoinaan valmistumisen johdosta itselleni ostamani sormus. Lisäksi korvissa on aina korvikset, usein pienet kultaiset renkaat, napit tai helmet.

 11. Snö of Swedenin pitkä hopea riipus tasselilla. Myös vihki- ja kihlasormukset ovat ajattomat ja aina käytössä.

 12. Kihla-ja vihkisormus aina, korvikset usein pallonapit (helmet, kultaiset tai hopeset) kaulassa lähes aina sydän riipus.

 13. Lempikoruni on hopeinen Taru sormusten herrasta -haltiakoru, saatu mieheltä hääpäivänä.

 14. Ostin Kroatiassa kaksi vuotta sitten hopeisen rannekorun jonka paikallinen korutaiteilija oli työstänyt ja möi pienessä kivijalkaputiikissa. Siitä asti se on koristanut oikeaa rannettani.

 15. Muut korut vaihtelee, mutta kihla-ja vihkisormus on sormessa niin arjessa kuin juhlassa. Mutta koruja ei koskaan voi olla liikaa, joten mukana arvonnassa 🙂

 16. Kihla- ja vihkisormus, jotka teetin uudestaan 15-v hääpäivän kunniaksi, vastaamaan enemmän nykyistä makuani.

 17. Nappikorvikset aika usein, muuten vaihdellaan fiiliksen mukaan. Vihkisormus on aina sormessa.

 18. Hopeiset nappikorvikset ja valkokultainen sormus, eleettömän tyylikkäitä molemmat.

 19. Helminappikorvikset ja hopeinen sormus. Pidän yksinkertaisen tyylikkäistä koruista.

 20. 18v-lahjaksi äidiltä saatu ranneketju aina mukana, useaan kertaan joutunut korjauttamaan 🙂

 21. Paksu keltakultainen panssariketju, johon voi vaihtaa riipuksia tai käyttää ilman. Ostin onnenlahjaksi ennen osallistumistani miekkailun SM-kisoihin 80-luvulla. Ketju on lähes joka päivä käytössä.

 22. Tylsää, mutta mulla ei ole tällä hetkellä mitään kestokorua. Aina vaihtelee.

  Suosikkini koruistani ovat kuitenkin kaikki, joilla on tunnearvoa, perityt korut tai lahjaksi saadut.

 23. Kultaiset, pienet korvarenkaat ja rannekoru ovat minulla aina. Fiiliksen ja menojen mukaan vaihdellaan muihin.

 24. Vihki- ja kihlasormukset ovat sormessani aina, samoin henkilökortti riippuu kaulassa työpäivinä :). Muista koruista lemppareita ovat kaikki yksinkertaisen kauniit ja simppelit korut.

 25. Helminappikorvakorut ovat olleet suosikit teinivuosista lähtien. Koko ja helmen säv vaihtelevat tilanteen ja tyylin mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *