Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuleviikko: Vilukissan fyrryhihainen neuletakki vyöllä ja neulearvonta

Eilen alkoi neuleviikkomme täällä blogin puolella. Samalla saitte lukea Gabin syyskuulumiset ja voin todeta, että olen tyytyväinen, että hän päätti jatkaa opintojaan. Niin sanoi isänikin minulle kaksikymppisenä kun halusin ihan väkisin oman vaateliikkeen, että ensin opiskelet itsellesi tutkinnon ja sitten voit perustaa oman vaateliikkeen. Silloin hieman vihaisena, mutta nyt tyytyväisenä, että sen tein. Ei elämästä koskaan tiedä, mitä tulee tapahtumaan, joten ei opiskelusta ainakaan haittaa ole.

 

Neuleviikon idea on, että esittelemme tämän viikon aikana teille joka päivä uuden neuleen tai neuleita asukokonaisuuksineen. Saatte kommentoida blogitekstin alas kenttään ”Kommentoi” minkä neuleista haluaisitte itsellenne. Arvomme kommentoijien kesken yhden neuleen ja voittajan ilmoitamme täällä blogissa ensi sunnuntaina 30.10. Eli kommentoi neule sekä oma nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin, niin osallistut ihanan neuleen arvontaan. Arpaonnea kaikille!

 

 

Fyrryhihainen neuletakki on lämmin. Sen tuntee, miten se jo päälle puettaessa huokuu lämpöä. Minulle se sopii hyvin, itse kun palelen yleensä aina ja kummassakin liikkeissämme toimii ilmanvaihto sen verran reippaasti, että pelkällä paidalla ei siellä talvella pärjää.

 

 

Tulimme Valoran kanssa Vaasaan viime viikolla. Ensin matkustimme metrossa, jossa otin Valoran syliini, jotta se olisi rauhassa. Yllättävän rauhassa se istuikin siinä, vähän käänteli päätään kuullessaan ääniä, mutta ei muuta. Mietin siinä istuessani, että miten pääsen jyrkät rullarappuset ylös rautatientorilla. Minulla oli kasseja sen verran ja Valorakin painaa sen verran, että en millään olisi jaksanut pitää sitä sylissä jyrkissä rullaportaissa. Enkä uskaltaisi sitä itsekään rappusiin päästää, kynnet voisivat mennä rappusten ritilöiden väliin. Ajattelin, että täytyyhän siellä olla hissi lastenrattaita ja pyörätuoleja varten. Hissi löytyikin ja pääsimme sillä turvallisesti ylös.

 

Neuletakissa on vyö, mutta sitä ei tarvitse sitoa kiinni eteen, vaan sen voi joko jättää roikkumaan vyölenkeistä sivuille tai sitoa se taakse kiinni. Neuletakki on reiluhkoa kokoa, mutta niinhän sen kuuluu ollakin. Minulla on päälläni koko XS, koska koossa S hihat olivat liian pitkät.

 

Punainen on talven energiaväri. Ja totean vielä, että talven punainen on juuri oikean punainen, rehellinen ja reipas. Punainen jatkaa värinä myös kevät- ja kesämallistoissa, mutta se muuttaa sävyään lämpöisemmäksi, enemmän oranssinpunaiseksi, joka sopiikin kevääseen ja kesään hyvin.
Neuletakin materiaali on 64 % villaa, 22 % polyamidia, 10 % Yakvillaa ja 4 % elastaania.

 

 

Housujen matsku on 83 % polyesteriä, 13 % viskoosia ja 4 % elastaania

Gabilla oli eilen In Wearin Nican tyyppiset ruutuhousut jalassaan, joista hän pitää. Niin pidän myös minä, itselläni on jalassa samat housut kuin Gabilla, mutta vaaleanharmaana ruutukuviona. Vetoketjuja voi avata nilkan kohdalta, jotta lahje laskeutuu nilkkureiden päälle, varsinkin jos lahje on hieman liian pitkä. Housuissa on korkea vyötärö ja nämä ovat ns. rennot siistit housut, loistovaihtoehto farkuille.
Kuvasta näkee myös neuletakin ihanan fyrryhihan.

 

Rautatieasemalta matka jatkui Picnic kahvilan kautta junalla Vaasaan. Katsoin netistä, että rautatientorin Picniciin saa ottaa koiran, joten se ratkaisi kahvilapaikkani. Vielä muutama vuosi sitten, kun meillä oli Morrispoika, jätimme sen Vaasan keskustassa ruokakaupan eteen kiinni ja käväisimme nopsasti kaupassa. Nyt on maailma muuttunut niin, ettei koiraa uskalla jättää enään hetkeksikään yksin kiinni mihinkään. Se voidaan varastaa tai sitä voidaan pahoinpidellä. Liikaa olen lukenut epämiellyttäviä juttuja, mitä koirille on tapahtunut. Suorastaan järkyttävää.
Junaan päästyämme, koiravaunussa oli 1-2 ihmistä ja me. Valora nukahti ennen lähtöä ja jouduin herättämään neidin Vaasassa, joten matka meni paremmin kuin hyvin. Sain sähköpostisumani purettua junamatkan aikana.

 

Fyrryhihaisten neuletakkien alla minulla on joko ympyräaukkoinen viskoosipaita tai viimeisessä kuvassa valkoinen rusettikauluspaita. Valkoinen on raikas ja sopii kaikkeen, se on aina siisti vaihtoehto työhön, businesspukeutumiseen ja juhlaan.

 

  • Fyrryhihainen neuletakki Part Two € 159,95 luonnonvalkoinen, punainen, musta koot XS-XXL
  • Ruutuhousut In Wear € 119,95 koot 34-44
  • Valkoinen viskoosipaita In Wear € 79,95 koot 34-44
  • Valkoinen rusettipaita More&More € 75,95 koot 34-44
  • Silkkituubihuivi € 39,00
  • Nilkkurit Gabor € 140,00 muutama koko jäljellä

Jos sinusta nämä fyrryhihaiset neuletakit olivat sinun makuusi, laita kommentteihin viesti ja osallistu neulearvontaan!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

131 kommenttia

  1. Musta neuletakki on ihan minun näköinen. Tosin punainenkin on aivan ihana 🙂

    -Marenki

  2. Fyrryhihainen neuletakki mustana. Sopisi hyvin tuleviin työhaastatteluihin -Johanna

  3. Vaalea neuletakki olisi niin ihana �� Sariann (sari2008@luukku.com)

  4. Tämä tyylikkäänä mustana tai ehkä kuitenkin makeana punaisena? Olisipa hankala päättää..

  5. Valkoinen neuletakki on myös minun suosikkini, ihanat hihat:):)
    t Liisa V

  6. Punainen,punainen ihan lämpimän värinen.Ansa

  7. Harmaa merinovillaneule seuraavasta postauksesta on suosikkini. Merinovilla on niin ihanaa päällä ja lämmintä!

  8. Ihania neuletakkeja, vaalean ottaisin 😉
    Birgit

  9. Lämpimän ja tyylikkään näköinen neuletakki! kaikki värit ihania!
    Tarja Helsingistä

  10. Punainen olisi minun valinta.
    t. Marianne 12199

  11. Tuo punainen sävy äärettömän kaunis eli sen ottaisin. t. Anna-Karoliina

  12. Kiva lisä nuo mageat hihat. Punainen olisi ihana piristys päivään! 🙂

  13. Punainen fyrryhihaneule olisi minun mieleeni!
    Kati T.

  14. Ihana neuletakki! Musta tai vaalea houkuttaisivat, ehkä musta kuitenkin olisi valintani. Kiva kun esittelette neuleita! T. Vilukissa-Tiina

  15. Upea neuletakki! Punainen houkuttelisi mutta pelaaan varman päälle ja sanon musta.
    Tiina