Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

By Gabi: Syyskuulumiset ja neuleviikko alkaa

Heippa! Syksy on lähtenyt mukavasti käyntiin. Minua ei ole valitettavasti paljoa näkynyt liikkeessä, muutakuin välillä lauantaisin ja asiakasilloissa. Syy siihen on, että elokuun puolessa välissä minulle iski ihan hirveä ”opiskelukuume”. Olen kuitenkin ehtinyt olla mukana tekemässä ensi kevään ja kesän sisäänostot ja siellä on kyllä kaikkea ihanaa taas odotettavissa!

 

Lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen ei todellakaan ole ollut helppoa palata takaisin opiskeluiden pariin, mutta onneksi se kokoajan sujuu paremmin. En ole pitkään aikaan lukenut akateemisia tekstejä tai kirjottanut esseitä, varsinkaan englanniksi, niin se vaatii vähän aikaa päästä takaisin niihin rutiineihin. Myös pääaineeni vaihtui rahoituksesta yritysjohtamiseen ja yrittäjyyteen, josta olen tykännyt tosi paljon. Kurssit ovat vähän erilaisia, rahoituksessa laskettiin paljon ja oli tenttejä, mutta nyt on enemmän tekstien kirjoittamista, ryhmätöitä ja ennen kaikkea myös usein pakollinen läsnäolo tunneilla. Rahoituksessa tehtiin tehtävät ja käytiin tenttimässä, eikä kukaan vahtinut ollaanko siellä paikalla. Tuntuu, että olen oppinut tämän syksyn aikana jo paljon uutta ja motivaatio on huipussaan, kiitos uuden itselleni paremmin sopivan pääaineen. 


 

Nämä kaikki kolme asua tässä ovat sellaisia joissa viihdyn yliopistolla. Rentoja, mutta 
tyylikkäitä ja vielä todella mukavia päällä. 

 

Aika yleistä on, että puen päälleni housut ja neuleen, niin kuin tässäkin kuvassa. Ennen käytin paljon farkkuja mutta on kiva, että housuihin on alettu satsaamaan enemmän ja myös me olemme ostaneet liikkeeseemme paljon erilaisia housuja. Harmaa on lempivärini. Nämä harmaat housut ovat edestä villaa, mutta ne eivät kutita ja joustavatkin hieman, mikä on kiva. Neule on vähän pidempi ja sopii hyvin näiden housujen kanssa, joissa ei ole kunnollisia takataskuja, kun se peittää puoli peppua. 


Olen reissannut Helsinki – Vaasa väliä paljon. Enemmän olen kuitenkin viettänyt aikaa täällä Helsingissä ja Vaasassa olen käynyt lähes joka viikko ja ollut siellä sen pari päivää. Junamatka kestää vain 3 tuntia ja 50 minuuttia ja sillä aikaa saan hyvin opiskeltua. On ollut mukavaa oleskella molemmissa kaupungeissa. Ne ovat niin erilaisia ja molemmista löytyy hyvät sekä huonot puolensa. Aina on kiva mennä Vaasaan, mutta täytyy myöntää, että vielä mukavampaa on kyllä palata takaisin tänne Helsinkiin. 


 

Joskus on kiva pukea päälle jotain muutakin, kuin housut. Kesällä käytän paljon mekkoja ja hameita paljaiden säärien kanssa, mutta sukkahousuissa en niin viihdy, mutta haluaahan sitä kuitenkin näin viileämmälläkin välillä pukeutua hameeseen. Pidän tämän hameen mallista, se on niin sanottu A-mallinen eli tiukka vyötäröltä ja levenee alaspäin. Yläosaksi olen pukenut raitaneuleen ja mielestäni samaa sarjaa oleva huivi sopii asuun kivasti, vaikka aluksi sitä vähän epäilinkin. Neuleessa on kaikki lempivärini. Ten Points on uusi kenkämerkkimme. Olen sovittanut meidän kaikki mallit ja omaan jalkaan ne tuntuvat tosi kivoilta. Itselleni hankin nämä, ei niin sirot eli vähän ”raskaammat” nilkkurit. 


 

Ruutua on näkynyt paljon nyt syksyllä ja jopa minä olen tykästynyt siihen. Muistan, kun olimme viime keväänä In Wearin ostoilla, en yhtään pitänyt näistä housuista, mutta se taisi olla Ivonne, joka puhui meidät ympäri ostamaan ne. Onhan niissä ihan huippu malli, se on sama kuin viime kevään hittihousu nimeltä Nica. Yläosana minulla on harmaa pitkä neule, jota löytyy myös beigenä. 


Tämä takki on niin cool! Näitä näkyy nyt paljon, varsinkin tekonahka versioita. Tämä on aitoa nahkaa eli se om Ihanan tuntuinen ja lämmin päällä. Jalassa minulla on matalat nilkkurit vähän pidemmällä varrella.


Minulla on siis vielä maisterinopinnot jäljellä ja olen päättänyt suorittaa ne nyt loppuun. Olen laskenut, että minulla menee noin puolitoista vuotta kurssien suorittamiseen ja gradu siihen päälle. Pyrin kuitenkin olemaan aktiivisesti mukana liikkeessä, täällä blogissa (ainakin kuvissa ja Kata toivoi, että kirjottaisin tänne useammin eli ehkä myös tekstin muodossa) sekä osallistun mielelläni ostoille. Opiskelut ovat kuitenkin prioriteetti numero yksi tällä hetkellä, mutta eiköhän sitä hieman töitäkin ehdi siinä sivussa tehdä, vaihtelu virkistää. Hyvää syksyn jatkoa kaikille!  -Gabi-


 

Asukokonaisuudet:
1. Asu

 

 • Part Twon neule € 124,95
 • Part Two housut € 109,95
 • Part Two neulehuivi € 89,95
 • Ten Points nilkkurit € 179,00
2. Asu
 • Part Two neule € 99,95
 • Part Two huivi € 89,95
 • In Wear hame € 239,95
 • Ten Points nilkkurit € 179,00
 • KN Collection pipo € 89,00
 • Wolford sukkahousut 66 den € 41,00
3. Asu
 • More&More Neulepaita € 85,95
 • In Wear housut € 109,95
 • In Wear nahkatakki € 1099,95
 • INuovo nilkkurit € 99,00
 
Seuraavan viikon aika esittelemme teille joka päivä uuden neuleasukokonaisuuden. Pysythän kuulolla!
Kuvat Satu Väre.
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

25 kommenttia

 1. Ensimmäinen raidallinen neule on minun suosikkini.

  Eses

 2. Tunikamekko oli paras, vaikka muutkin kyllä ihania.

  Sirpa

 3. Jos arpa suosisi, valitsisin rennon mutta tyylikkään Part Two raitaneuleen, ja ehdottomasti huivin kera!
  Eija Vaasasta

 4. Pitkä harmaa neule olisi juuri sopiva talven lemppariasuksi ��
  Pauliina_E

 5. Pitkä harmaa neule minun mieheni ja anopin makuun kenties hulda huolettoman (minun) olisi aika oppia pukeutumaan myös hillitysti harmaaseen ja tästä olisi hyvä aloittaa….
  Jaana
  jaana.m.k@hotmail.fi

 6. Asu 2:n baige-harmaaraidallinen neule on minun supsikkini. Todellakin lempivärit!
  Paljon ihania neuleita on viikkoon mahtunut, mutta luulen että tämä olisi omalla kohdallani käyttökelpoisin.
  ia

 7. Hei Marianne! Voi kiitos, on kyllä ihanan renotja vaatteita ja niissä on mukava olla! Hyvää syksyä, Gabi

 8. Harmaa More&More-neule on aivan ihana!

  Nina H.

 9. Asun 2 harmaa-raidallinen neule tosi kiva ja suosikkini.

  T: Kaisa L

 10. Keskimmäinen, raidallinen neule on ihana väreiltään
  t.suvifv

 11. Harmaa pitkä neule on näistä mieleen (peittää sopivasti pepun, muttei ole liian raskas) -Johanna

 12. Harmaa neulepusero olisi minun suosikkini �� Sariann (sari2008@luukku.com)

 13. Ensimmäinen punaraidallinen neule on kiva. Ei vain perusvärejäni mustaa ja harmaata.

 14. More more neule on ihana perusneule 🙂 Minna P-R

 15. Ihana neule tuo ensimmäinen, puna-raidallinen. Niin lämpimät värit.
  t.Lillan

 16. Opiskelu on aina fiksua, hyvä päätös. Kyllä sitä kerkeää vielä töissä olla 🙂
  Tsemppiä opiskeluihin!

 17. Hyvännäköistä ja rentoa settiä ;). Molemmat housut kivoja, ei liian "asiallisia" ja nahkavaatteet todella cooleja. Gabi, olet kyllä tosi suloinen. T. Marianne