Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuleviikko: Liikenaisen linjakkaat neuleet ja neulearvonta

Minua aina naurattaa, kun äitini kutsuu minua liikenaiseksi. Liikenainen on ihanan vanhanaikainen sana, jota ei enään usein kuule käytettävän. Sana on vuosien saatossa vaihtunut businessnaiseksi. Kuvasimme siistejä neuleita nykyajan liikenaiselle, jotka korvaavat paitsikat ja viskoosipaidat. Nämä neuleet ovat niin ohkaisia, että niiden päälle voi pukea jakun virallisempiin tilaisuuksiin.

 

 

Neuleviikollemme saimme lainaksi silmälasikehyksiä Synsam Optisilta Vaasasta. Heillä on upea valikoima värikkäitä kehyksiä sekä klassisia metallisankaisia kehyksiä. Valitsimme neuleisiin sopivia värejä ja tulettekin näkemään niitä sekä aurinkolasiuutuuksia tämän neuleviikon aikana.

” Punainen on niin ihana väri!! Eilisistä kommenteista päätellen, sinäkin taidat pitää punaisesta ”

 

Punainen väri silmälasikehyksissä on raikkaan punainen

 

 • Punakehyksiset silmälasit Gucci € 255,00

 

Minulla on päälläni sama neule kuin ylläolevissa kuvissa punaisena. Neule on ihanan ohut ja todella kaunis pidettäväksi joko hameen tai housujen kanssa. Klassinen neulepaita on saanut ripauksen jännittävyyttä fyrryhihoista. Tässä neuleessa hihat ovat maltilliset, ne eivät haittaa työntekoa kuten jotkut fyrryhihat, jotka ovat todella pitkät ja leveät.

 

Helmikaulanauha rosekullalla € 59,00 sopii kauniisti silmälaseihin sekä neuleeseen

 

Pidätkö näistä silmälasikehyksistä? Voih, minä pidän näistäkin. Monetko silmälasit naisella tulee olla? No monet, sanoo silmälasikauppias:) Eri tilaisuuksiin ja eri asuihin tarvitaan erilaiset silmälasit ja itse kyllä myönnän, että kaksien hyvien ja yksien puolihyvien omistajana voin todeta, että aina tekee mieli uusia laseja. Itse en tykkää silmälaseista, mutta minkäs mahdat kun ikänäkö vaivaa. Kateellisena katson, kun mieheni melkein neljä vuotta minua vanhempana, ei lukulaseja kaipaa.

 

Fyrryhihaneuleen matsku on 37% viskoosia, 31% polyamidia, 23% puuvillaa, 6% villaa ja 3% cashmiriä

 

Tämän kauniin nutturan on tehnyt Nina Trendystä. Pidensimme raitojen väliä laittamalla hiuksiini Wellan Illumina Glossing käsittelyn. Käsittely sisältää värin yhdistettynä tehohoitoon. Sen tarkoitus on sävyttää ja kiillottaa hiukset hoitavalla tavalla, hiusta turhaan rasittamatta. Tämä hoito toimii erityisesti vaaleissa hiuksissa, koska se taittaa ei-toivottuja sävyjä eli minun hiuksissani keltaisuutta.
Väri vain paranee muutamassa pesussa eli kylmän harmaa vaalenee ja muuttuu raikkaammaksi. Tykkään tästä käsittelystä ja pärjään nyt taas kuukauden eteenpäin ja sitten on juuriraitojen ja tämän Glossingin uusintakäsittelyn aika.

Sanoin Ninalle, että tekisi vain sellaisen nopean nutturan liikenaisten neulekuvauksiin, niin Nina teki nutturan niin huolellisesti, että se yhden yön jälkeenkin oli loistokunnossa.

Neuleen niskassa on kolme pientä kultaista nappia
 • Beige/ruskeat silmälasikehykset Tom Ford € 359,00

 

Tämä neule on 100 % merinovillaa. Merinovilla on niin ihana materiaali. Se on lämmin ja pehmoinen pitää ja ihan parasta siinä on se, kun se ei kutita. 


Minulla ei ollut tarkoitusta hankkia uusia silmälasia vielä tänä talvena, olin ajatellut siirtää hankinnan ensi kevääseen, mutta toisin taitaa nyt käydä. Nämä pokat ovat ehdoton suosikkini, taidan haluta nämä. Erityisesti pidän siitä, kun ne ovat niin kevyet. Muovisankani painavat nenän viereen painaumat eli iltaisin kun tulen kotiin, niin nenän kummallakin puolella on punaiset painaumat. En tykkää yhtään ja ne ovat jopa joskus hieman arat.

 

 • Unelmankevyet silmälasikehykset Vasuma € 235,00

 

 

Neule on tummanharmaa

Alaosana minulla on napakka kynähame, jonka yksityiskohtana on pitkä rosekultainen vetoketju. Vetoketju ei ole koriste vaan se aukeaa ihan ylös asti. Hame on malliltaan kapea, mutta sitä on miellyttävä käyttää, koska siinä on stretchiä. Klassinen hame soveltuu arkeen sekä juhlaan, juhlavan yläosan seuraksi.

 

 

Ohuen ohuessa merinovillaneuleessa on puolipoolokaulus sekä pussihihat. Kauluksen reunassa ja hihansuissa on pieni fyrrykantti, joka nyt varsinkin kauluksissa, on talven MUST juttu. Kaikki eivät pidä korkeista kauluksista, koska ne tuntuvat ahdistavilta. Kaikille korkea kaulus ei myöskään ole pukevin vaihtoehto. Itsekään en ole poolofani, mutta tässä neuleessa kaulus on matalahko eikä se kiristä kaulaa, itseasiassa poolokaulusta ei edes tunne.

 

 

 • Pinkit silmälasikehykset Tom Ford € 295,00

 

 • Hame € In Wear € 79,95 koot 34-44
 • Sukkahousut Wolford 66 den € 41,00
 • Nilkkurit Gabor € 145,00
Neulearvonta jatkuu eli kommentoi alas kommenttikenttään omaa suosikkineulettasi ja osallistut neuleen arvontaan! Neuleviikko alkoi sunnuntaina By Gabin postauksella.
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

111 kommenttia

 1. Moi! Jos laittaisit pinkin neuleen alle topin (ilmeisesti aika ohutta, läpikuultavaa materiaalia), niin minkä värisen laittaisit? 🙂

  • Hei Kaisa! Laittaisin ihonvärisen topin pinkin neuleen alle. Ihonvärinen on kuin iho eli ei loista läpi. Mukavaa joulun odotusta, Kata

 2. Punainen fyrryneule on mielestäni neuleviikon paras! Sopii hyvin harmaaseen syksyyn ja pikkujouluaikaan. -Savon "tyttö"

 3. Tummanharmaa merinovillaneule olisi kiva. /Maarit P.

 4. Den beigefärgade tröjan gillade jag. /Susanna

 5. Den röda flurrärmade tröjan skulle vara fin till julen �� / Carina

 6. Punainen merinovillaneule on suosikkini!

  t. Terhi Vaasasta

 7. Punainen neule ehdottomasti mustien housujen tai hameen kanssa lisäämään valoa ja väriä meidän toimistoomme.
  Vielä punat huuliin ja siinä se olisi business woman look töihin.=D
  Jaana
  jaana.m.k@hotmail.fi