Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhlinta kukkamekoissa jatkuu osa 2.

Jatketaan juhlintaa kukkamekoissa vielä hetken. Esittelyssä on sama mekko, mutta kahdessa eri värissä eli

 • sinipohjaisena ja
 • mustapohjaisena

Kuten huomaat, mekon väritys muutenkin on erilainen kuin vaan pohjavärinsä takia.
Sinipohjaisessa mekossa on sinisen eri sävyjä sekä punaista ja valkoista. Väritys on klassinen ja mekko soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden.
Mustapohjaisessa mekossa on ruskan sävyjä eli oranssinpunaista ja tummanvihreää, mutta myös valkoista, joka raikastaa mekon värejä. Itse olen hullaantunut tänä syksynä vihreään väriin. Olen aina tiennyt, että se on minun värini, mutta koskaan se ei ole iskenyt näin kovaa tajuntaani kuin nyt. Minusta on hauskaa, kun löytää jotain uutta, on se sitten uusi väri tai vaikkapa sellainen asia, että housunainen uskaltautuu mekkoon ja siitä tuleekin hänen lempparivaate. Pienet asiat piristävät ja tuovat iloa arkeen!

” Mekko istuu selästä todella kauniisti ja punaiset korkkarit ovat asuun 10 + ”

Mekot ovat malliltaan kapeita stretchmekkoja. Kaula-aukko tulee ylös solisluiden päälle ja erikoisuutena mekossa ovat nämä trumpettihihat. Hameosa kapenee alaspäin ja ylettyy polven alle. Rinnan alla on poikkileikkaus ja vyötäröllä on sivuvekit. Minulla on päälläni koko M, mutta koko S olisi ollut myös ok, koska mekot tosiaankin joustavat.

” Kävin yksin ostamassa nämä mekot meille liikkeeseen ja minulla oli kaksi ostokriteeriä: Ensimmäinen oli se, että mekoissa on oltava hihat ja toinen oli se, että mekkojen on oltava tarpeeksi pitkiä, yletyttävä polveen ”

” Näistä kolmesta lähikuvasta näkee mekon mallin tarkemmin. Mekossa ovat ne kuuluisat sivuvekit vyötäröllä ”

” Mustapohjaiseen mekkoon mustat korkkarit ovat hyvä valinta ”

 • Kukkamekko Rinascimento € 129,00 koot S-XL musta ja sininen
 • Korkkarit Gabor € 79,90
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kiitos Jaana kommentistasi! Voi, voi vieläkään ei ole tullut kutsua linnan juhliin, mutta onneksi jotkut muut etkot voi järkätä itse:) Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Upeita mekkoja ja korostavat niin sinun parhaita puoliasi.
  Säihkyt ja säteilet, kuin linnan juhlien etkoilta olisit tulossa.
  -Jaana-

 3. Hei Marketta! Kiitos, eikö olekin. Rinascimenton mekkoja ovat, merkki jäi epähuolimattomuudesta johtuen pois. Mukavaa syksyä, Kata

 4. Kauniita mekkoja, varsinkin tuo sinipohjainen. Miltä merkiltä mekot ovat?
  -Marketta