Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.10.2017 |

Nyt juhlitaan kukkamekoissa osa 1.

Tänä syksynä ja talvena juhlitaan kukkamekoissa. Esittelen teille muutamassa seuraavassa postauksessa kukkamekkoja, joilla voitte juhlia tulevat Suomi 100-juhlat, pikkujoulujuhlat, Uuden Vuoden bileet jne.

Minulla on päälläni mekosta koko M

Tässä mekossa on huippumalli. Mustat leveät kaistaleet mekon sivuissa puolittavat vartalon koon! Kaistaleet ovat varsinainen silmänkääntötemppu:) Mekko on joustavaa materiaalia eli vaikka se onkin hyvin, hyvin vartalonmyötäinen, ei se ahdista yhtään. Hameosa kapenee alaspäin, mikä tekee hyvää vyötärölle ja mekko ylettyy polven alle, mikä tekee siitä todella naisellisen ja vartaloa imartelevan mallin.

” Voiko mekko olla enempää naisellinen, kuin tämä mekko? ”

 

Mekossa on myös mielenkiintoinen kaula-aukko. Musta kantti tulee solisluiden päälle ja sen alapuolella kaulus on sydämenmallinen. Kantin takia kaulaan ei pueta korua, korvakorut riittävät. Valkoiset isot helmikorvakorut sopivat kaikkeen, mutta voisin kuvitella sirot roikkuvat korvakorut myös korviin. Takaa mekon kaula-aukko on pyöreä ja mekossa on vetoketju takana.

” Tällaiseen kaulusmalliin sopii hyvin, että hiukset ovat kiinni. Näin kokonaisuudesta tulee selkeä ”

Mekossa on pienet hihat, mutta kietaisin harteilleni turkiskeepin. Kengiksi valitsin mustat korkkarit sekä ihonväriset sukkikset. Mekkoon voi yhdistää vaikkapa punaisetkin korkkarit, mutta nyt itsestäni tuntui siltä, että mustat ovat parhaat. Mekossa on minun makuuni jo tarpeeksi elementtejä, joten mustat korkkarit rauhoittavat lookin.

” Mottoni on: Pukeutumisessa vähempi on parempi ”

 

 

 • Ultranaisellinen kukkamekko Rinascimento € 139,00 koot S-XL
 • Keeppi € 89,00 musta, valkoinen, harmaa ja nutria
 • Korkkarit Gabor € 79,90

 

Tässä kukkamekossa on ihanat värit. Mekon punainen sävy on upea ja siihen on helppo sävyttää kynsilakka sekä huulipuna. Karvakaulus on irtonainen eli laitoin sen siihen, koska kaipasin enemmän massaa kaulalleni, johtuen siitä että kaula-aukko on avara ja hiukseni ovat kiinni.

 

Tässäkin mekossa on kaunis malli ja se sopii monelle vartalotyypille. Mekossa on stretchiä mukana ja se on malliltaan muotoiltu niin, että siinä on pyöristetty lantion kohta. Näin ollen se ei ole niin tiukka lantiosta vaikkakin on vartalonmyötäinen. Mekossa on ne kuuluisat vekit vyötäröllä, joista me naiset tykkäämme. Vekit häivyttävät hieman vartalomme keskikohtaa ja tuovat muutaman rypyn massukan kohtaan. Hihat mekossa on aina pelkkää plussaa, ihanaa kun ei tarvitse miettiä, mitä pukea käsivarsien suojaksi. Mekon pituus on hyvä ja vaaleat sukkikset sekä mustat korkkarit kruunaavat juhla-asun. Mutta mustat paksummat sukkikset sopisivat tähän mekkoon hyvin, ne toisivat asuun rennompaa meininkiä. Nilkkurit jalkaan ja villahuivi kaulaan, niin tästä muotoutuu myös arkimekko.

” Toisen juhlamekko voi olla toisen arkimekko ja toisin päin ”

 

Sivuvekeistä vielä sen verran, että ne on tuotu erillisellä saumalla pois mekon sivusaumoista. Tällä idealla saadaan vielä parempi muoto vartalolle.

” Yhdistin mekkoon myös punaiset korkkarit. Tähän mekkoon ne sopivat loistavasti eivätkä ole yhtään too much”

 

Tämä mekko on reilumpaa kokoa, päälläni on koko S

 

 • Eden kukkamekko Rinascimento € 149,00 koot S-XL
 • Korkkarit Gabor € 79,90
 • Karvakaulus on rekvisiittaa

2 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Maritta ja kiitos viestistäsi! Keeppi sopii hyvin pitsimekon päälle. Värinä voisi olla valkoinen tai hopeanharmaa. Keepit löytyvät sekä DOPP Vaasasta että DOPP Helsingistä, pääsetkö käymään? Jos et pääse, niin laita minulle meiliä store@dopp.fi niin voin lähettää sinulle kuvat keepeistä. Hyvää syysviikkoa, Kata

 2. Anonyymi sanoo:

  Ensimmäinen mekko on tosi ihana! Keeppi on myös kaunis. Sopisiko se mustan pitsimekon kanssa ja minkä värisenä? Minulle sopii talven värit ja olen hopeanharmaahiuksinen. t. Maritta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *