Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sukkahousu-uutuudet kevät-17 osa1/2

Nämä sukat pistävät ihan hiljaiseksi, eikö? Esittelen teille tänään sekä huomisen postauksessa Wolfordin kevään 2017 sukka/sukkahousu-uutuuksia, jotka ovat jo liikkeessämme. Huomenna on luvassa myös video näistä sukkiksista. Ensimmäiseksi esittelemme nämä ”over knee” sukat. Siis nämä ovat sukat, jotka ylettyvät polven yli. Edessä on ihonvärinen sukkakaistale ja muuten sukat ovat mustat, ne ovat noin 40 den kudosta. Edessä olevat nyörit ovat satiinipintaiset ja niitä voi joko löysätä tai kiristää mielensä mukaan. Ne ovat todella napakat ja kestävät, laatusukat. Eivät yhden käyttökerran sukat.

Yhdistimme Ivonnen sukkiin villamekon, joka ylettyy sukkiin asti. Rohkea nainen voi pukea sukat myös lyhkäisemmän mekon kanssa, niin että väliin jää paljasta ihoa. Tai ei sen paljasta ihoa tarvitse olla, näiden alle voi pukea ohkaiset ihonväriset sukkahousut. Sukat tuntuvat todella napakoilta ja tuntuu, että ne pysyvät hyvin ylhäällä, kertoo Ivonne.

Ivonnen päällä olevassa villamekossa on löysä puolipoolokaulus ja 3/4 osa hihat. Tämän mekon alle voi pukea vaikkapa paitsikan. Paitsikan kauluksen voi nostaa poolokauluksen päälle ja hihoja voi pikkaisen kääräistä. Kapeat housut sopivat mekon alle hyvin eli villamekko käy myös tunikasta. Tätä villamekkoa löytyy mustana sekä tummansinisenä ja se vastaa normaalia kokoa.

  • Sukat Lace Up Knee Wolford € 65,00
  • Villamekko Part Two € 129,95 villa 48%, alpaka 32%, polyamide 20% musta ja tummansininen

 

Tässä kuvassa Ivonnella on raitakuvioiset polvisukat jalassaan. Hän puki polvisukkien alle ensin vaaleat ihonväriset sukkikset ja niiden päälle hän veti tämä polvisukat. Suomessahan ei nyt pelkillä polvisukilla voi talvella ulkona olla. Nämä toimivat myös housujen kanssa ja jos laitat avokkaat jalkaan, näkyy raitakuvio kivasti jalkapöytäsi päältä.

Tämä 100 % villamekko sopii polvisukkien kanssa loistavasti. Se on juuri sopivan mittainen, ettei vaaleaa sukkahousua näy mekon alta. Se näyttäisi aika ”school girliltä”, jos olisi polvisukat ja lyhyt hame. Nuorille naisille jees, mutta ei enään minun ikäiselle.

Mekossa on halkiot sivussa, joten kun kävelee, niin jalka vilahtaa halkiosta. Se yllättää, kun siellä ei olekaan sukkahousua, vaan polvisukka. Tämä mekko on malliltaan ihan suora ja sen saa vyöllä kiristää sopivaksi itselleen. Hiha tippuu hieman olkavarren päälle. Myös tämän mekon alle sopii loistavasti poolo tai paitsikka. Se on parempi vaihtoehto kuin pukea jotain tämän mekon päälle.

 

  • Polvisukat Romie Wolford € 19,00
  • Villamekko In Wear € 149,95 musta
Huomenna on esittelyssä Wolfordin sukkahousuja.
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *