Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


1.12.2016 |

Itsenäisyyspäivämekot

Ensi viikolla juhlitaan 99-vuotiasta Suomea. Ajatelkaa, ensi vuonna tulee sata vuotta täyteen! Minkähänlaiset juhlat Suomessa silloin tulee olemaankaan! Ainut asia, minkä muuttaisin, jos saisin, olisi se, että Suomen Itsenäisyyspäivä olisi kesällä. Nyt käy useinmiten niin, että suurin osa ihmisistä istuu kotona television ääressä ja katselee, kun muut ihmiset juhlivat Linnassa. Niin minä ainakin teen. Minua kyllä kiinnostaa suuressa määrin naisten lookit eli puvut ja kampaukset. Mutta jos Itsenäisyyspäivä olisi kesällä, niin uskon, että se olisi isompi juhla ja ihan kaikki ihmiset ottaisivat siihen osaa. Ihmiset lähtisivät ulos tuvista toreille ja kaduille juhlistamaan Suomea.

 

Valitsin Itsenäisyyspäiväjuhlamekoiksi kaksi erilaista pitsimekkoa. Ensimmäinen mekko on In Wearin klassikkomekko, Patricia. Sitä on valmistettu jo useita vuosia, värejä on ollut monta ja on edelleenkin. Se on uskomaton mekko, se istuu 99 % naisista. Olen ennenkin tämän mekon teille esitellyt ja jälleen kerran totean, ei koosta väliä, mekko istuu kuin hansikas ja tekee vartalosta upean. Jotkut mekot jättävät kantajalleen pussin selkään, varsinkin jos ylävartalo on lyhyt. Tämä sopii myös sekä suoravartaloiselle -että päärynävartaloiselle naiselle. Se joustaa ihan aavistuksen, mikä takaa myös sen istuvuuden.

Tämä sininen ei ole se klassinen tummansininen eli hieman siniharmaa, vaan tämä on kirkkaamman sininen, mustikansävyinen. Vuori tässä mekossa on beige, pitkä vetoketju selässä on kultainen, hihat ovat 3/4 pituiset ja mekon helma ylettyy juuri polven alle. Tämä mekko on kaunis ihonväristen vaaleiden sukkahousujen sekä vaaleiden korkkareiden kanssa. Meiltä löytyy irtorusetteja, joidenka päissä on lukot. Laitoin sen kiinni tähän pitkään 120 cm helminauhaan. Pieni ja kiva yksityiskohta juhla-asuun. Se näyttää jopa ihan kunniamerkiltä.

 • Patricia pitsimekko In Wear € 149,95
 • Toffee korkkarit Gabor € 79,90
 • Pitkä helminauha € 27,00
 • Rusetti € 14,00

 

Tämä toinen mekko on myös In Wearin mallistosta. Tässä mekossa istuvuus on myös huippuluokkaa. Hihat ovat ne, jotka veivät sydämeni tässä mekossa. Ne ovat täyspitkät ja niissä on mustat rannekkeet, joissa on pienet kultaiset napit. Kauluksessa on ohut musta nahkakantti ja mekon helma ylettyy juuri polven alle. Korviini laitoin suuret renkaat, koska nahkakantin takia, en halua tähän mekkoon kaulakorua. Ihailen aina naisilla isoja korvakoruja, mutta itse vierastan niitä. Ehkä se johtuu sitä, että jos käyttää silmälaseja, ovat isot korvakorut liikaa eli kasvoissa on liikaa hässäkkää.

 

Tähän mekkoon halusin pukea mustat, ohkaiset sukkahousut. Asusta tuli juhlava ja kokonainen näiden ansiosta, onhan mekon vuori, hihojen rannekkeet ja nahkakantti mustia. Itse en ole vuosiin käyttänyt mustia, ohkaisia sukkahousuja. Olen kokenut ne tunkkaisiksi. Olen aina halunnut pukea mekon kanssa ohkaiset ja ihonväriset sukkahousut, ne tuntuvat raikkailta. Mutta kun puin nämä ihan uudet Wolfordin 30 den sukkahousut, olin myyty sekä materiaalinsa ja kauniin pintansa takia.

 • Pitsimekko In wear € 159,95
 • Mustat korkkarit Gabor € 79,90

 

Wolford kirjoittaa uusista 30 den sukkahousuista näin: ”Kaikki hyvät ominaisuudet yhdessä tuotteessa”
Nämä 30 den sukkahousut ovat teknologialtaan samanlaiset kuin Pure 50 den sukkahousut eli ne ovat täysin saumattomat. Se tarkoitaa sitä, että etusauma, joka on vatsankohdalla, on liimattu. Se ei näy tiukankaan mekon läpi. Näissä on koko tuki eli 100 % tuki nilkassa, 50 % tuki polvenkohdalla ja 40 % tuki reidessä. Näissä on myös vahva vatsa- ja pepputuki. Leveä ja pehmoinen vyötärönauha ei purista vyötäröä. Wolford lupaa, että näillä sukkahousuilla, jalkasi eivät ole väsyneet, vaikka tanssisit läpi yön 🙂

 • Pure 30 den sukkahousut shape&control Wolford € 50,00 S-XXL

10 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei! 34 kummastakin mekosta. Toinen pitsi on himpun verran isompi kooltaan kuin eka Patrice, mutta ei suurta eroa. Viikonloppuja, Kata

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Mape ja kiitos viestistäsi! Patrice mekkoa löytyy punainen, yksi musta ja siniset.
  Mukavaa vkl sinulle, Kata

 3. Anonyymi sanoo:

  Hei!
  Mikä koko sinulla on toisessa pitsimekossa?

 4. Mape sanoo:

  Voi miten upeita pitsiunelmia! Missä väreissä ekaa mekkoa löytyy? Itseltäni löytyy vaatekaapista ihana Darlingin punaindn pitsimekko sekä Moren musta pitsi-ihanuus! Pitsimekot ovat niin naisellisia! Hyvää toista Adventtia Vaasaan!

 5. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi! Matalia juhlakenkiä ei meiltä oikein löydy. Matalin on se Gaborin 5 cm eli sama kenkä kuin minulla jalassa, mutta pari cm matalampi. Keväälle tulee Gaborin, muistaakseni noin 3 cm, siro juhlakenkä eli kevätmallistoissa niitä on aina enemmän kuin syksymallistoissa. Matalaa, siroa ja vielä juhlakenkää ei ole helppo löytää, ne ovat joko balleriinoja tai muuten vaan matalia, mutta eivät tarpeeksi siroja. Mutta katsotaan, mitä sieltä tulee! Mukavaa joulun odotusta, Kata

 6. Anonyymi sanoo:

  Kauniita mekkoja taas kerran! Voisitko joskus laittaa korkokenkien tilalle matalia juhlakenkiä esimerkiksi. Meitä kun on monia, jotka ei voi pitää korkokenkiä, vaikka ihania ovatkin.

 7. Doppwoman sanoo:

  Kiitos! Päälläni olevat eivät ole suorat housut, vaan ne on farkut. Eli syksyn mallistosta Macin mustat ja nilkkapituiset, joissa on swarovskin kiviä somisteina.
  Meillä on ollut suoria housuja, kapeita, mustia ja täyspitkiä. Nyt tällä hetkellä kaikki ovat loppu, nilkkapituisia saimme lisää. Nilkkapituinen housu on täyspitkä noin alle 168 cm, pidemmälle naiselle housu on lyhkäisempi. Se on totta, että nilkkapituiset housut ovat olleet trendi koko syksyn, mutta meillä on kyllä täyspitkiä ollut, useita malleja. Bootcutteja löytyy, niissähän on pitkät lahkeet. Palaa liikeen numeroon, jos haluat lisätietoa housuista eli 050-44 101 40. Mukavaa loppuviikkoa sinulle, Kata

 8. Doppwoman sanoo:

  Hei Sipe! Huomasitko, että kynnet ovat just samat kuin huulipuna:) Lumenea tällä kertaa! Mukavaa loppuviikkoa sinulle, Kata

 9. Anonyymi sanoo:

  Kynnet on ihan siistit mutta väri on väärä,elisi tulisi olla joulunpunaiset tai ferrarin punaiset max factoria tietty.T sipe

 10. Anonyymi sanoo:

  Hei,
  kauniita mekkoja ja kivasti olet taas asustanut! Kysymykseni ei liity mitenkään mekkopostaukseen vaan housuihin. Sinulla on blogin bannerissa ylläsi mustat kapeat suorat housut, joissa on pieni halkio lahkeensuussa. Mitkä housut nuo ovat? Olen nyt etsinyt ja hyvän tovin nimenomaan kapeita, suoria housuja ja tuntuu, että nyt vastaan tulee vain vajaamittaisilla lahkeilla varustettuja. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *