Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sukkahousu-uutuudet kevät-17 osa 2/2

Eilen oli esittelyssä Wolfordin kevään 2017 sukat Ivonnen jalassa ja tänään jatketaan Wolfordin kevään uusilla sukkahousuilla. Tämän tekstin lopusta löydät videon, jossa näet sekä eiliset sukat ja tämänpäiväiset sukkahousut.

 

Minulla on jalassani Stardust niminen sukkahousu. Meillä oli viime talvenakin tämä sukkahousu valikoimissamme ja se oli hyvin suosittu. Itse pidän tästä sukkiksesta, koska se on äärimmäisen pehmeä pitää. Se näyttää kovalta ja karhealta, mutta ei sitä ole. Sukkahousu on täysin peittävä ja ei kimaltele ihan niin paljon luonnossa, kuin näissä kuvissa. Stardust on siis hillitympi luonnossa kuin kuvissa.

 • Stardust musta/hopea Wolford € 41,00 koot S-XL

 

Tämä isokuvioinen sukkahousu on nimeltään Banua. Se on isohkoa kudosta ja ne ovat myös erittäin mukavat pitää. Minulla ei ole kuviosukkisten alla kuin paljas iho, mutta jos haluaa, voi näidenkin alle pukea ohkaiset ihonväriset sukkikset. Silloin sääret pysyvät ”kiinteimpinä ja sileimpinä” kuviosukkisten alla. Ja jos sääret eivät ole ihan sheivatut, niin silloin ohut sukkahousu on hyvä olla kuviosukkisten alla. Silloin kun hoitoaine vaikuttaa hiuksissa, minä sheivaan 🙂

 

 • Kuviosukkahousut mustat Banua Wolford € 41,00 koot S-L

 

Kerroinkin pari postausta sitten, että olen tykästynyt mustiin ohkaisiin sukkahousuihin, taas. Ne olivat poissa mielestäni hetken, suosin pelkästään ohkaisia ihonvärisiä sukkiksia juhlatilaisuuksiin, mutta nyt minusta ohut musta on niin chic! Mutta tämä ei olekaan tavallinen musta ohut sukkis, vaan se on tekstisukkis.

Sukkahousuissa on vasemmassa reidessä teksti ” Live your dream, follow your passion” ja vyötärön kohdalla lukee vielä ”Darling”. Sukkahousut ovat ohkaiset, 15 den. Tällaiset ihanuudet kaipaavat seurakseen ihan perusmekon tai -hameen. Silloin sukkahousut pääsevät oikeuksiinsa.

 

 • Kuviosukkahousut ”Wisdom” Wolford € 41,00 koot S-L

 

Tässä minulla on samat tekstisukkikset, kuin edelliset, mutta ihonvärisenä. Tässä värissä tämä musta teksti tulee huomattavasti enemmän esille, kuin musta teksti mustissa sukkiksissa.

Tässä välissä esittelen päälläni olevan mekon. Tämä musta mekko on ihana. Siinä on se kaivattu pieni hiha ja ihaninta mekossa on sen helma. Helma on juuri samanlainen kuin viime sunnuntain postauksessa, Triinun kukkamekossa. Mekko on raskasta ns. ”pukulaatua” ja malli on hyvin imarteleva vartalolle. Mekko on sisäänotettu kainaloiden alta melkein vyötäröön saakka ja sitten se laskeutuu suorana. Olemme myyneet mekkoa sekä suoravartaloiselle naiselle että päärynävartaloiselle naiselle, se sopii kummallekin vartalotyypille loistavasti. Mekko on kevään 2017 mallistosta ja mustana sitä on enään ihan muutama jäljellä. Ne meni ennenkuin ehdin saada tämän tekstin julkaistua. Mutta iloksemme saimme vielä mekkoa luonnonvalkoisena ja mustiin meillä on varaus, jos sitä täydentyy varastoon. Kuvaamme sen luonnonvalkoisen ihanuuden, kun se saapuu.

 

 • Musta mekko Oui € 169,00
 • Kuviosukkahousut ”Wisdom” Wolford € 41,00 koot S-L

Nämä sukkahousut näyttävät kaukaa katsottuna tavallisilta ohkaisilta ihonvärisiltä sukkiksilta. Mutta ei, nämä ovat pilkkusukkikset.

Tässä kuvassa näet sukkikset paremmin eli kuviossa on vinoneliö ja vinoneliön kulmissa on aina pieni pilkku. Sukkahousut ovat ohkaiset, 20 den ja näitä sukkiksia löytyy ainoastaan vaaleina, gobin sävyisinä. Jos ihossa on pieniä kosmeettisia virheitä, häivyttää tällainen pienikuviollinen sukkahousu ne hyvin.

 • Pilkkusukkikset Valerie Wolford € 41,00 koot S-L

 

Perusmekkoon on helppo saada eloa ja actionia, kun jalkaansa valitsee tavallisista poikkeavat sukkahousut. Katso vielä alla oleva video, jonka kuvasimme juuri sinun iloksesi!

Meillä on oma You Tube kanava DOPP jonne päivitämme videoita. Pääset katsomaan meidän kaikki videot, myös sukkahousuvideon tästä linkistä. Voit tilata videomme samalta sivulta, niin pysyt mukanamme myös videoiden maailmassa, kun teemme jatkossa videopätkiä You Tubeen.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Nuo stardustit olivat kyllä ehdottomat lempparini, kun halusin sellaiset joita käyttää ”joskus ja jouluna”. Koetin tässä juuri hieman haeskella, mutta taitavat olla jo menneiden kausien mallistoa. Olisi pitänyt silloin ottaa useammat varastoon, vaikka niistä kyllä olikin iloa pitkään. Selvisivät rikkoontumatta jopa siitä, kun kerran joutuivat vahingossa imuroiduksi! Yrittikö sitten olla kohtalon ivaa vai mitä, että imuri päätti imaista juuri ”tähtipölyt” 🙂 Saavutus kai sekin, eipä taida kovin monella olla koskaan ollut sukkahousut pölynimurissa. Toivottavasti en kuitenkaan ole ainoa 😀

  • Hei Sannikki! Hah, hah no tosiaan, sukkahousut saavat aikaiseksi juuri tähtipölyä. Muistan hyvin Stardust sukkahousut 🙂 En ole nähnyt niitä sen jälkeen, mutta ovat tosiaan loistavan kestävät. Ja ajatella, imurissakin vielä kävivät, eivätkä menneet rikki! Itse en ole imuroinut sukkahousuja, mutta sukkia kylläkin. Eipä ihme kun ne niin mystisesti katoavat 🙂 Ihanaa loppu viikkoa, kata

   • Oi, totisesti! Minä en ole edes pysynyt laskuissa, kuinka moni ohut sukkanen on imuroinnin tiimellyksessä plopsahtanut tutustumiskäynnille pölypussin uumeniin. Ja yleensä myös jäänyt sille tielleen… Upeista sukkiksistani en saattanut kuitenkaan aivan niin helpolla luopua, vaan ensijärkytyksestä toivuttuani, päätin hetkeäkään empimättä noukkia ne takaisin, onneksi imurissa oli tuolloin suht tuore pussi, joten ”tähtitomuun” ei ehättänyt tarttua liiaksi arkipölyä 🙂 Kommellusta kerrassaan, mutta nytpähän voi ainakin mainostaa, että Wolford valmistaa todistetusti jopa imurinkestäviä sukkahousuja 😀 Ihanaa ja hauskaa syksyä!

 2. Wolford merkkinä kiinnostaa aina, ja näin henkilökohtaisesti juuri sukkahousujen osalta. Kaikki Wolfordin sukkahousut jotka omistan, ovat oikeastaan ns. perusmalleja eli eivät kuviosukkahousuja. No yhdet puuvillaiset rib-sukkikset löytyy. Haluttaisi kyllä kokeilla Wolfordin kuviosukkahousuja myös.

  Wolfordin mallistosta löytyy kaikkea hauskaa. Esim. juuri tuo Stardust sukkahousu, vaihtelua perusmustaan. Pitsisukkahousutkin ovat tuttuja, ja niiden alla käytän itsekin monesti ohuita sukkahousuja. Pisti silmään myös Zoi-sukkahousu, joka sekin hyvä vaihtoehto perusmustille sukkahousuille. Täytyy vielä vilkaista noita videoita…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *