Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


20.12.2016 |

Joululahjavinkki: helppo ostos!

Kun mies astuu yksin liikkeeseemme, on hänellä jokin asia toimitettavana. Yleensä tähän aikaan vuodesta sekä toukokuun alussa, hän haluaa ostaa lahjakortin ja on varsin huojentuneen näköinen, kun kysymme, hänen marssittuaan kassalle, ”tulitko ostamaa lahjakorttia?”.
Jos mies kiertelee liikkeessä, niin silloin hän yleensä haluaa ostaa jonkin tuotteen lahjaksi. Kyselemme lahjansaajan mieltymyksiä ja tietenkin kokoa. Jos mies ei tiedä kokoa, niin hän yleensä vilkaisee myyjää ja sanoo, ”että noin sinun kokoinen”. Hieman haastattelemme miestä lisää ja yleensä saamme ongittua sieltä ne tiedot, jolla pystymme hänelle oikeata kokoa suosittelemaan. Ehdottelen yleensä neuletta tai neuletakkia, pipo & huivisettiä, korua tai jotain sellaista tuotetta, ettei haittaa vaikka koko ei osuisi ihan nappiin eli ns. helppoa ostosta. Mutta täytyy todeta, että luultavasti niin paljon ovat miehet virheostoja tehneet, että suosituimmaksi lahjaksi on nykyään noussut lahjakortti.

 

Pipo ja huivisetti on helppo ostaa ja se on kiva saada lahjaksi. Ainakin itse ilahtuisin tällaisesta setistä. Eikö asia ole niin, että pipoja ja huiveja ei voi koskaan olla liikaa? Pipoa ja huivia löytyy luonnonvalkoisena ja beigenä, joka minulla onkin nyt päälläni.

 

 

Tupsupipot ovat aina suosittuja. Ne itseasiassa käyvät monen takin kanssa ja ne sopivat kaiken ikäisille. Ne myös tekevät vaikkapa tyylikkäästä villakangastakkiasusta rennomman. Kaulassani minulla on ihanan muhkea huivi. Tätä huivia löytyy mustan lisäksi myös beige ja viini. Beige oli Gabin kaulassa muotinäytöksemme ensimmäisessä asussa.

 

Tupsupipoa on kolmea eri väriä eli luonnonvalkoinen, beige ja päässäni oleva tummanharmaa. Tupsutonta pipoa löytyy luonnonvalkoinen ja beige. Samaan sarjaan löytyy myös pitkät villahuivit ja mainittakoon, että pipot ja huivit myydään myös erikseen.

 • Tupsupipo € 39,00
 • Pipo Oui € 59,00
 • Huivi Oui € 69,00

 

Tämä timanttipipo on ollut syksyn hitti. Saimme sitä viime viikolla lisää eli nyt sitä löytyy beige, harmaa ja musta. Pipossa on tuplakangas, joten se tuntuu ihanan napakalta päällä. Toki se silloin litistää hiukset enemmän, kuin löysä pipo. Minulla on hiuksissani viime torstain muotinäytöksemme kiharat. Eli kuvat otettiin seuraavana päivänä perjantaina. Nappasin noin 30 pinniä hiuksistani pois ja harjasin ne. Kerrankin hiukseni olivat kuin leijonan harja!

 

Halaisitko vai antaisitko korvapuustin, jos saisit tällaisen setin joululahjaksi? Minä halaisin 🙂

 • Timanttipipo € 36,00 beige, harmaa ja musta
 • Tekoturkki In Wear € 269,95

TallennaTallenna


2 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Mari ja kiitos viestistäsi! Minua niin nauratti, kun juuri eilen kun julkaisin tämän tekstin, niin päivällä tuli mies liikkeeseen. Menin kysymään häneltä, jos hän tarvitsee apua ja hän sanoi haluavansa ostaa vaimolleen lahjan. Ehdotin lahjakorttia, mutta ei käynyt, halusi lahjan. Kun kysyin kokoa, niin hän katsoi minua ja sanoi, että sinun kokoinen. (rupesi niin naurattamaan). No, otin vielä paksun huivin pois kaulastani ja vedin löysähkön paidan toisella kädellä takaa kiinni vartalaloon ja kysyin, että onko hän minun kokoinen. Hän vastasi: juuri sun kokoinen ja oikein on hyvän kokoinen:) Möin hänelle kokoiseni tuotteen. Varmastikin teillä yöasut oli varmempi ostos kuin alusvaatteet:) Hyvää joulua sinulle, Kata

 2. Mari sanoo:

  Hih, tulee niin elävästi mieleen ne monet monet kerrat kun autoin jouluisin miesasiakkaita naisten alusvaateostoksilla (olin aikoinaan siis opiskeluiden ohella töissä naisten alusvaateosastolla). Ja voi että niitä tarinoita riittää. Milloin miesasiakkaat olivat sitä mieltä, että minun/kollegan kokoa ja milloin olivat aivan hämillään kuppikoosta ja rinnanympäryksestä. Fiksuimmat olivat salaa käyneet rouviensa alusvaatelaatikolla katsomassa koot etukäteen valmiiksi 🙂 . Mutta ennen kaikkea minusta oli ihanaa ja jotenkin niin suloista, että nämä miehet yrittivät ostaa niitä alusvaatteita puolisoilleen, toivottavasti puolisot arvostivat elettä jos koko ei mennyt ihan nappiin… Monessa tapauksessa myös käännyttiinkin ostamaan turvallisemmin yöasu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *