Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Safariasu

Kyllä tällä asulla safarille lähtisin:) Nyt ei safarimatkoja ole kiikarissa vaikka olisihan se ihanaa! Sen verran on nuttura ollut kireällä näistä maailman tapahtumista ja yhtään se ei hellittänyt lauantaina, kun maksupääte kiukutteli koko päivän. Nyt sanon onneksi, kun kerron että vika ei ollut ainoastaan meidän maksupäätteessä, vaan kaikilla, joilla oli sama palveluntarjoaja. Onnella tarkoitan sitä, että silloin vikaa oikeasti lähdettiin korjaamaan. Jos se olisi ollut vain meillä, olisin yksin saanut taistella tuulimyllyjä vastaan ja soittaa puheluita ja selittää, ennenkuin olisin saanut apua. Eli pahoittelut lauantaina shoppailijoille, joidenka maksutapahtumat kesti luvattoman kauan.

Tein juuri munakasta kun tulin kotiin ja samalla kun sitä sekoittelin laitoin siihen suolaa. Tai ainakin kuvittelin laittavani suolaa…mutta kun pistin suuhuni ensimmäisen palan, maistui se oudon makealta. Kävin katsomassa ”suolapurkkia” ja se olikin leivinjauhe purkki, jota olin sirotellut munakkaaseen. Korjasin asian sirottelemalla tuplasti suolaa munakkaaseeni ja hyvin upposi 🙂 Syykin siihen selvisi. Lapset olivat meillä lauantaina ja laittoivat brunssin, kun tulin liikkeestä kotiin eli he olivat ”sekoittaneet” maustehyllyni tehdessään vohveleita

 

Franco safarimekko

Safarihenkisessä mekossa on O-kaula-aukko ja napit ylettyvät vyötärökantin kohdalle. Hihat ovat pussimaiset ja hihojen rannekkeissa on kuminauha. Malliltaan mekko on muutamia senttejä leveämpi lantion kohdalta kuin rinnan ympäryksestä. Vyötäröllä on nauhakuja, jonka voi kiristää oman mielensä mukaan. Mekossa on rintataskut. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Veda huivi on super tyylikäs paisley huvi. Tällainen huivi voi olla kaapissa, se menee rennosti kaulaan tai harteille juhlavamman mekon kanssa.

  • Veda huivi € 89,00 beige ja huivia löytyy myös musta

 

Lago neuletakki

Lago neuletakki on pehmoinen ja ilmava. Neuletakissa on V-kaula-aukko ja isot musta/beiget napit edessä. Neuletakki on helppo ja trendikäs heittää kaikkien asujen päälle tai harteille. Minulla on neuletakista päällä koko S.

 

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Beige mekko kiva mutta liian lyhyt minulle. Polvien alapuolelle:)

    • Hei Maritta 🙂 Mekko on kyllä kaunis ja ajaton. Mukavaa viikkoa, Kata