Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tämä superihana mekko is back!

Muistatko viime heinäkuulta tämän saman mekon, mutta lyhythihaisena? Niin tykätty se oli materiaalinsa ja mallinsa ansiosta, että sitä valmistettiin uudestaan, mutta pidemmällä hihalla. Nyt mekon hiha on 3/4 osa mittainen, joka antaakin mekolle pidemmän käyttöiän. Tälle keväälle mekkoa on valmistettu kylmän beigen ja mustan sävyt. Ps. tätä mekkoa ei saada lisää, olemme jo tyhjentäneet tehtaan varaston 🙂

 

Mermina mekko

Mermina mekko on malliltaan ja materiaaliltaan ihan huippu! Mekossa on V-kaula-aukko ja 3/4 osaiset hihat. Mekon ensimmäinen fyrrykantti tulee vyötärön kapeimpaan kohtaan. Minulla on mekosta päällä koko XS, mekko on aavistuksen reiluhkoa kokoa, mittataulukko kannattaa tarkistaa verkkokaupasta.

 

Mekon sävy on kitti/kylmä beige ja ihan samaa sävyä ovat Hiba sandaalit!

Minä voin hyvin keskellä kesää pukea jalkaani sandaalit ja heitää toppaliivin päälle, jos on viileähkö sää tai iltaisin kun istuskelen ulkona, voin pukea toppaliivin päälle lämmikkeeksi

 

Mermina mekkoa löytyy myös mustana. Minulla on kummassakin kuvassa mekosta päällä koko XS ja mekon oikea pituus kyseisessä koossa on kitti värisessä mekossa.

 

Olen huomannut kuinka itselläni vuosi vuodenta korostuu vaatteissa niiden materiaalit ja kengissä niiden lestit. Minusta on kuoritunut supernirso siinä suhteessa, että en pue päälleni yhtäkään vaatetta tai kenkää joka ei tunnu hyvältä. Vaatteideni on oltava kauniita, siitä en tingi, mutta niiden on oltava myös sellaisia, että kun puen ne päälleni, ne eivät kiristä eivätkä purista väärästä kohtaa enkä tunne että niissä on epämukava olla. Samoin kengissä, yhtään liian pieniä en hanki, niissä on oltava tarpeeksi tilaa ja ne eivät saa sulloa varpaitani myttyyn. Olisikohan näillä kahdella viimeisellä vuodella ollut osuutta tähän asiaan, kotoilulla ja etätöillä? Sitä on tottunut ihanan pehmoisiin vaatteisiin ja tennareihin, mukaviin kenkiin millä kulkea.

Mermina mekon materiaali on aivan i-h-a-n-a! Se on pehmoinen kuin pumpuli ja ennen kaikkea se on myös kaunis!

 

Mekon esittelyvideo!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Tuleeko tuota huivia lisää tai saisiko sitä muissa väreissä?

    • Hei Laura! mustaa huivia eiole tulossa lisää, huiviä löytyy myös beige. Mukavaa iltaa, Kata

    • Hei Anna-Maija! Kyllä, on ihanan pehmoinen 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata