Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.11.2016 |

TIEDOKSI

Paljon tulee Facebookin kautta kyselyitä kuvista, joita julkaisen. Kaikki eivät tiedä, että klikkaamalla Facebookissa olevaa linkkiä www.dopp.fi pääsee kotisivuillemme ja sieltä blogiin, joista löytyy paljon enemmän kuvia, tietoja tuotteista mm. hinnat ja koot sekä opastusta, kuinka saadaan aikaiseksi kaunis asukokonaisuus.

Linkki ohjaa kotisivuillemme, josta pääset blogiimme klikkaamalla kohtaa ”Lue blogikirjoitus”.

 

Täältä blogistamme löydät ajankohtaisen kirjoituksen. Päivitämme blogia 3-4 kertaa viikossa eli ajankohtaiset aiheet ovat käden ulottuvuudellasi.

 

Ensimmäinen uutiskirjeemme on tulossa joulukuun alussa. Eli jos haluat olla VIP-asiakkaamme sekä Uutiskirjeemme tilaaja, niin täytä meiliosoitteesi tähän linkkiin, ”Tilaa Uutiskirje”. Eli teille, jotka mietitte, että ette ole vielä saaneet kirjettä, niin se on vasta tulossa eli ensimmäinen Uutiskirje tulee joulukuun alussa! Uutiskirjeessämme saat VIP-asiakkaana ensimmäisenä tietoa liikkeemme tapahtumista sekä tarjouksista. Liittyminen VIP-asiakkaaksi kannattaa, mutta lupaamme, että emme häiritse sinua useammin, kuin joka toinen kuukausi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *