Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Täydellinen beige pikkuturkki

Se on siinä! Voiko pikkuturkki olla enään herkullisempi? Ei ainakaan Gabin ja minun mielestä. Olimme onnemme kukkuloilla, kun avasin laatikon ja tämä paljastui sieltä. En muistanut yhtään, että tällainen ihanuus oli vielä tulossa. Gabi puki sen välittömästi päällensä ja se sopikin oikein hyvin hänen asuunsa. Tämä pikkuturkki oli pakko kuvata teille heti.

 

Tämä turkki käy ulkoturkista, jos pakkasta ei ole paljoa ja se menee myös sisäturkkina hihattomien toppien ja mekkojen päälle. Koska turkki on lyhyt eli se loppuu vyötärölle, niin se sopii hyvin hameiden ja mekkojen kanssa, joissa on kellomainen helma. Jos tällaisten hameiden/mekkojen kanssa käyttää liian pitkää eli lantion mittaista ja malliltaan suoraa takkia, näyttää vartalo tasapaksulta. Turkin kauluksessa on koukkukiinnitys eli sen saa ainoastaan kauluksesta kiinni. Turkki on todella kevyt, ihan kuin ilmaa vaan ja se on pehmoinen, kuin pehmolelu. Tässä on sellainen tuote, jota et käytä joka päivä, mutta silloin kun juolahtaa mieleesi, että nyt tällaista tarvitset, et löydä sitä mistään kaupasta. Meillä oli samanlainen pikkuturkki mustana juuri viime vuonna tähän aikaan ja sain tasaisin väliajoin kyselyitä koko talven, että onko pikkuturkkia vielä. Sitä on kyselty tänä syksynäkin, mutta ei ole, ne loppuivat heti.

 

Gabilla on päällään Ouin villamekko tai -tunika. Gabilla on pelkät 66 den sukkahousut mekon alla, mutta itse pukisin sen alle kapeat housut. Mekossa on poolokaulus ja hauskat taskut edessä. Mekko on malliltaan ihan suora ja reiluhko kooltaan, mutta niinhän sen kuuluu ollakin. Vyötärölle voisi pukea Obivyön, jos haluaisi siitä enemmän vartalonmyötäisen. Mutta silloin täytyy ottaa huomioon, että mekko lyhenee entisestään.

 

Turkki löytyy ainoastaan beigenä ja villamekko ainoastaan vaaleanharmaana. Kummastakin tuotteista Gabilla on päällään koot 36.

  • Poolotunika Oui € 179,00 polyamidi 35%, villa 30%, viskoosi 30%, cashmir 5% koot 34-42
  • Pikkuturkki More&More € 159,95 koot 34-42 tekokarva
  • Sukkahousut 66 den Wolford € 41,00 koot s,m,l,xl
  • Kaulakoru Evany € 39,00 kulta ja hopea (rose saapuu marraskuun lopussa)
  • Käsikoru Evany € 44,00 kulta, hopea ja rose
  • Korvakorut Evany € 24,00 kulta ja rose (hopea saapuu marraskuun lopussa)
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Katinka! Ei ole julkaistu videota, ääni ei ollut siinä ihan ok. Koitetaan vielä katsoa, jos saataisiin se You Tubeen. Mutta uusi video on työnalla samasta aiheesta, joten tulossa on! Kiitos, olemme innoissamme tulossa, ihan mahtavaa! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  2. Hei Kata! Kiitos ihanasta blogista! Kysyn hieman "vanhaa" asiaa liittyen I Love Me -messuihin: Oliko niin, että Anna-Liisa Tiluksen stailausvideo olisi nähtävillä jossakin? En harmikseni töiden takia ehtinyt näkemään tapahtumaa livenä. Tervetuloa Helsinkiin! yst. Katinka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *