Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


2.10.2016 |

HALOO HELSINKI, TÄÄLTÄ TULLAAN!

 

KYLLÄ, luit ihan oikein! Avaamme DOPP Helsingin ensi keväänä 2017. DOPP tulee sijaitsemaan tässä kauniissa ja vanhassa kivitalossa, ihan Helsingin ydinkeskustassa.  Rakennamme unelmien vaateliikettä juuri sinulle! Tässä vaateliikkeessä tulee olemaan kaikki, mitä minä toivoisin unelma vaateliikkeeltä, jossa haluaisin asioida.

Liike tulee sijaitsemaan Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa. Sisäänkäynti tulee olemaan Yrjönkadun puolelta. Stockmannilta liikkeeseemme on matkaa alle 100 metriä ja maamerkkimme on legendarinen hotelli Torni, joka sijaitsee meitä vastapäätä. Liikkeestä on lyhyt matka rautatientorille, joka oli myös tärkeä kriteeri liikepaikkamme suhteen. Näin kauempaa tulevat ja junalla matkustavat pääsevät kävellen liikkeeseen.

 

Olen niin kovin innoissani tästä, minulla on ollut vaikea pitää tätä asiaa itselläni jo peräti kuusi kuukautta! Olisin halunnut kertoa asian heti kun liiketilamme varmistui. Mutta miten tähän päädyttiin? Istuimme helmikuussa, venemessujen jälkeen mieheni kanssa Strindbergin baarissa juoden Irish coffeeta. Mieheni sanoi minulle ”Kuule Kata, se on nyt sillälailla, että sinun pitää laajentaa vaateliikkeesi Helsinkiin, sinun on päästävä jakamaan ammattitaitoasi myös tänne pääkaupunkiseudulle”.
Katsoin häntä hetken ja sanoin ” Ei käy, enhän minä voi kahtia jakautua. En voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan, Vaasassa ja täällä”. ”Et voikaan, mutta saat opetella delegoimaan tehtäviä”. pallottelimme kiehtovaa ajatusta eri kanteilta, jonka jälkeen sanoin ”Asia selvä, etsi DOPPille liiketila ja huonoon paikkaan en suostu menemään, sen on oltava yksi Helsingin parhaita liikepaikkoja”. Siitä lähti rattaat pyörimään. Meni muutama viikko ja sopiva liiketila oli löydetty. No, näin se meni, mutta oli asiaa toki palloteltu vuosien aikana useastikin, mutta aika ei ollut vielä otollinen. Sen voin myös mainita, että ei tämä yhden hetken päähänpisto ollut. Mutta kuten mieheni myös sanoi ”sinussa on virtaa vielä niin paljon, että nyt se on tehtävä, kymmenen vuoden päästä se on liian myöhäistä” Kyllä, hän puhui asiaa. Vaasalaiset, älkää pelästykö! DOPP Vaasa jatkaa toimintaansa ihan kuten tähänkin asti. Itse tulen reissaamaan Vaasan ja Helsingin väliä tiuhaan tahtiin, mutta sitä olen harrastanut jo nytkin, muutamia vuosia.

 

Tulemme avaamaan uudet kotisivut www.dopp.fi alkuviikosta ja tämä blogikin on saanut pienen faceliftin. Kerron ja esittelen ne teille ensi viikolla.

DOPP tulee tähän ihanaan vanhaan rakennukseen, jossa on kolme isoa kaari-ikkunaa Yrjönkadulle ja kolme Kalevankadulle. Liiketilan nähtyäni, rakastuin sen valoisuuteen ja ainutlaatuisiin ikkunoihin. Tuomme Vaasan palvelukonseptin Helsinkiin. Autamme, opastamme ja etsimme sopivia asukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin. Olemme iloisia, ystävällisiä ja auttavaisia, teemme hetkestäsi DOPPissa miellyttävän kokemuksen. Meillä jatkuu yleisesti ottaen samat tuotemerkit kuin Vaasassa, mutta jotain uutta tuomme Helsinkiin. Kuten Vaasastakin, niin myös Helsingin liikkeestä löytyy vaatteet, kengät, korut ja asusteet. Kaikki yhden katon alta.

 

Minulta kysytään aina silloin tällöin, mistä DOPP on saanut nimensä. Dopphan tarkoittaa ruotsiksi pistäytyä, kastautua tai vastaavaa. Isälläni oli tapana sanoa, että hän menee veteen kastautumaan eli doppaamaan itsensä. Jotenkin sana tuli mieleeni, kun reilut kymmenen vuotta sitten mietimme helppoa ja ytimekästä sanaa vaateliikkeelleni.

 

Pukuhuoneiden paikka

Meillä tulee samansuuruinen liike kuin Vaasassa eli hieman vajaat 200 neliötä. Liike on nyt suunniteltu, samoin kalusteet ja voin luvata teille, että siitä tulee aivan IHANA! Valoisa, persoonallinen ja vaikuttava kaari-ikkunoineen. En tahdo öitäni saada nukutuksi, kun niin jo haluaisin saada ovet auki.
Tänne Kalevankadun puolelle rakennetaan viisi tilavaa pukuhuonetta. Ne eivät tule olemaan pukukoppeja, vaan huoneita:) Tälle alueelle tulee myös lounge eli istuskelualue asiakkaille eli yleensä miehet ja lapset, ainakin Vaasan liikkeessämme pitävät siitä, kun meillä on sohvat heille.
Yksi ylellinen asia on, että liikkeeseen tulee asiakas WC. Missä vaateliikkeessä olet nähnyt WCn, joka on asiakkaille avoinna? Tulemme järjestämään runsaasti asiakasiltoja, joten WC on tarpeen.

 

 

Hepat olivat löytänyt tiensä meille eilen:)

Ihmiset, joille asiasta olen jo maininnut, ovat olleet huolissaan, miten homma käytännössä toimii ja miten jaksan ruveta tähän prosessiin, että laitan uuden vaateliikkeen Helsingin keskustaan. Kuten olen maininnut, olen yrittäjä suvusta ja perheestä kotoisin. Olen pienestä pitäen ollut mukana vanhempieni jaloissa heidän silloisessa yrityksessä. Minä olen yrittäjä, henkeen ja vereen. Haluan tehdä töitä, haluan päättää asioista itse sekä nautin, kun saan ideoida, voin toteuttaa niitä mieleni mukaan, vaikkakin aviomieheni ja tyttäreni välillä painavat jarrua:) Mutta niitä jarrun painajiakin tarvitsen ja tarvitsen myös heitä sanomaan, että nyt rauhoitut! Pistä se tietokone iltaisin tai viikonloppuisin kiinni ja anna asioiden olla hetki. Minun mottoni on, että kun ollaan hereillä, niin mennään täysillä. Eipähän tarvitse kiikkustuolissa pohtia elämättä jäänyttä elämää.

 

 

Mieheni antoi minulle luvan tehdä töitä vielä ainakin 15 vuotta. Sitten on aika jäädä hoitamaan lastenlapsia ja matkustelemaan. Ikinähän ei tiedä, mitä tässä ennen sitä tapahtuu, mutta päämääriä on ihmisellä oltava.
Olen onnellinen siitä, että hän mahdollisti DOPP Helsingin avaamisen ja kannustaa minua työssään, jota rakastan. Hän ei koskaan aliarvioi työtäni, vaan nostaa minua jalustalle. Olen myös äärimmäisen ylpeä siitä, että tyttäremme Gabi tulee mukaan yritykseen. Kuinka mukavaa onkaan pallotella asioita toisen naisen kanssa sekä saada häneltä tuoreita ideoita ja vaikutteita. Me kaksi naista tulemme olemaan tehokaksikko ja saamme varmasti hyvää aikaiseksi ajatellen suomalaisia naisia ja heidän pukeutumistaan. Tällä hetkellä olen maailman onnellisin nainen:)

Jos sinä tai tuntemasi henkilö soveltuisi töihin DOPP Helsingin tiimiimme, niin laita sähköpostia store@dopp.fi
TallennaTallenna


58 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos Jessica! Apua, ihan häkellyin ihanasta kommentistasi:) Tottakai tulet, ilmoitan heti kun tiedän paremmin, koska ovet aukeavat. Mukavaa syksyä sinulle ja tule käymään, jos liikut vaasassa:) terkuin Kata

 2. Jessica sanoo:

  Voi Kata mitä ilouutisia! Vihdoinkin lempiliikkeeni ja maailman ihanin vaateliikkeen omistaja tulee tänne Helsinkiin! <3 Arvelin vähäsen aikaisemmin, että näin saattaa käydä kun vierailit niin tiuhaan täällä, onnea vielä kerran ja odotan innolla, että saan tulla vierailemaan uuteen liikkeeseen! <3

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Hannele ja kiitos kommentistasi! Kyllä Valoraa aina silloin tällöin näkyy, en malta olla kaappaamatta sitä syliini, koska usein se sointuu niin hyvin väritykseltään asuihin:) Voi kiitos, mekin olemme niin onnellisia laajennuksesta ja mielettömästä paikasta ja rakastuin todellakin liiketilan valoisuuteen ja niihin ihaniin ikkunoihin. Tervetuloa liikkeeseemme, siellä nähdään! Mukavaa syksyä, Kata

 4. Anonyymi sanoo:

  Hei Kata!

  Käyn silloin tällöin lukemassa blogiasi ja kurkkimassa josko ihana Valora näkyisi kuvissa ja monta kertaa olen ajatellut, että sinun pitäisi avata liike myös Helsinkiin. Ja täällähän se uutinen nyt on, mahtavaa! Olen todella iloinen puolestasi vaikken tunne sinua muuten kuin blogin välityksellä 🙂 Aivan ihana liiketila ja upealla paikalla vielä, tulen ehdottomasti käymään kun saatte putiikin auki. Helsinki tarvitsee tällaisen naistenvaateliikkeen, jossa palvellaan iloisella mielellä sydän mukana eikä vain ylimielisesti ja tekopirteästi tyrkyttäen rahankiilto silmissä.

  Terkuin Hannele

 5. Doppwoman sanoo:

  Hei Pia ja kiva kun uutinen oli mieluisa! Kyllä, nyt pääset sovittelemaan ja mallailemaan eri kokonaisuuksia, nähdään keväällä ja tervetuloa:) ja kiva, että olet ollut tyytyväinen postimyyntiin, Kata

 6. Anonyymi sanoo:

  Ihana uutinen! Nyt pääsen minäkin sovittamaan ja shoppailemaan vaatteita Helsingin reissuilla.
  Postimyyntikin on toiminut erinomaisesti, kiitos siitä 🙂

  Pia S

 7. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi;) älä huolehdi, naisia on niiiiiiin paljon pääkaunkiseudulla, että ei kaikilla ole samaa päällä, kun ei ole Vaasassakaan vaikka on paljon, paljon pienempi kaupunki kuin Helsinki. Pieniä kokoja on aina, siitäkään ei tarvitse kantaa huolta:) mutta nähdään keväällä, kerron sinulle lisää vinkkejä! Tervetuloa, Kata

 8. Doppwoman sanoo:

  Hei Jaana ja mahtavaa, kun uutinen oli mahti;)) jep, nyt pääset meille sovittelemaan. Kiitos, olemme yrittäneet parhaamme postimyynnissäkin. Nähdään keväällä ja tervetuloa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *