4.10.2016 |

Haluatko VIP asiakkaaksemme?

Haluan selkeyden vuoksi kertoa, että vaateliikkeemme nimi on DOPP.
Muotiblogi, jota kirjoitan, on Doppwoman. Eli käytännössä minä bloginkirjottajana olen Doppwoman ja minulla on vaateliike DOPP. Selkeää, eikö?

www.dopp.fi osoite vie liikkeemme kotisivuille ja www.doppwoman.fi vie muotiblogiimme. Mutta kummastakin eli kotisivulta ja blogista pääset vierailemaan sivuilla ristikkäin.

Nyt ovat uudet kotisivut auenneet! Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin selkeisiin ja naisellisiin sivuihin. Minusta kotisivuissa on tärkeää, että ne ovat helppolukuiset ja niiltä löytää tarvittavan informaation välittömästi. Täältä kotivulta on helppo sukkuloida blogin puolelle, vaikkapa yläpalkista ”Doppwoman blogi” tai viimeisestä blogikirjoituksesta. Samoin blogista pääset tänne suoraan yläpalkista, kohdasta ”DOPP”.

 

Kotisivuille mentäessä eli www.dopp.fi aukeaa Uutiskirjeen tilaus. Kun täytät sen saat noin 6-8 kertaa vuodessa meiltä Uutiskirjeen, jossa kerromme meidän tulevista asiakastapahtumista, uusista merkeistä, kampanjoista ja kaikesta minkä uskomme sinua kiinnostavan! Tilaamalla uutiskirjeen osallistut 3 kpl 150 euron lahjakortin arvontaan liikkeeseemme, joka käy sekä Vaasan että Helsingin liikkeessä, kun se aukeaa. Tämä kampanja on voimassa lokakuun ajan. Tervetuloa VIP asiakkaaksemme!

 

Kotisivumme ylälaidassa on palkkeja ja sieltä löytyy ”Tapahtumien” alta liikkeemme ohjelmaa.

 

Tuotteiden alta löytyy meidän edustamamme tuotemerkit ja pieni kertomus jokaisesta merkistä.

 

Pääset myös helposti blogiimme www.dopp.fi kotisivuilta eli voit painaa ”Lue blogikirjoitus” tai ylhäältä kohta ”Doppwoman blogi” ja tulet suoraan blogiimme. Kotisivumme ovat ajantasalla eli sieltä löytyy aina viimeisin blogijulkaisu.

 

Kun haluat tilata tuotteita postimyynnillä, niin valmis tilauskaavake löytyy oikealta yläpalkista, kohdasta ”Postimyynti”. Kun olemme saaneet tilauksen, vastaamme siihen ja kerromme löytyykö kyseisiä tuotteita jne.
Toivottavasti pidät uusista kotisivuistamme ja koet ne helppokäyttöisiksi!

 

TallennaTallenna


8 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei taas, oi sorry, luin kysymyksen huolimattomasti, ajattelin ainoastaan tekoturkkia:) Eli jakku on Ouin villakangasjakku ilman vuorta. Jotain kokoja löytyy vielä ja hinta noin €150-180, nyt en tarkalleen muista, olen kotisohvalla. Mutta jos kiinnostaa, niin laita meilä store@dopp.fi tai soita huomenna 050-4410140. Mukavaa alkavaa loppuviikkoa, Kata

 2. Satu sanoo:

  Sekin toki kiinnostaa. Tarkoitin tuota koko blogisi etusivulla yläreunassa olevaa jakkua

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Satu ja kiitos:) se on Part Twon tekoturkki. Esittelen sen viimeistään lauantaina blogissa! T. Kata

 4. Satu sanoo:

  Kiva, että tulette Helsinkiin. Minkä merkkinen on tuo yläbannerissa oleva harmaa jakku?

 5. Doppwoman sanoo:

  Hei Ritva ja kiitos kommentistasi! Siitä lähdetään, että me pärjätään tällä meidän omalla konseptilla, mitä ei muualta saakaan:) se on Part Twon tekoturkki, postaus on tulossa. Olen odottanut hieman kylmempiä kelejä, mutta tulossa on! Ja kokoja löytyy. Nähdään keväällä ja tervetuloa, terveisin Kata

 6. Doppwoman sanoo:

  Hei Katinka:) kiva kun pidit uusista kotisivuista, kiitos:) nähdään keväällä ja tervetuloa! T. Kata

 7. Anonyymi sanoo:

  Hei Kata, kiitokset selvityksestä 🙂 Uudet sivut ovat kauniit ja tyylikkäät! Odotan innolla Helsingin liikkeen avautumista. terv. Katinka

 8. Ritva sanoo:

  Odotellaan kovasti, että tulette Helsinkiin. Toivottavasti pärjäätte muiden liikkeiden puristuksessa. Mikä on tuo ihana vaalea takki, mikä näkyy näissä kuvissa? Ihana, onko vielä saatavilla? Tsemppiä helsingin valloitukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *