Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.9.2016 |

Ainoana meillä Suomessa: EVANY korusarja!

Tämän korusarjan löysimme Gabin kanssa Tukholman messuilta elokuussa. Etsimme korusarjaa, joka  näyttäisi ja tuntuisi laadukkaalta, sitä ei olisi joka liikkeessä ja se sopisi meidän vaatteiden sekä liikkeen tyyliin. Paljon löytyi kauniita korusarjoja, mutta kun näimme nämä Evanyn korut, niin tiesimme heti, että tässä se on. Keskustelimme Evanyn perustajien kanssa ja he kertoivat, että olemme ensimmäinen suomalainen liike, johon he toimittavat Evany korusarjaa.

Evany korut ovat terästä sekä yhtä kokoa ja useimmista sarjoista löytyy kulta, hopea ja rose sävyt. Tästä timanttisarjasta löytyy lyhyt kaulakoru, pitkä kaulakoru sekä rannerengas. Rannerenkaat on helppo laittaa ranteeseen, niissä on jousi eli ne avautuvat timantin kohdalta. Tämä oli myös tärkeä kriteeri, kun etsimme korusarjaa, että ne on helppo pukea päälle ja ottaa pois.

 • Lyhyt timantti kaulakoru € 36,00 kulta, hopea ja rose
 • Pitkä timantti kaulakoru € 39,00 kulta ja hopea
 • Timantti käsikoru € 44,00 kulta, hopea ja rose

 

Tästä kuvasta näkyy käsikorujen jousikiinnitys

Oikeastaan nämä helmikäsikorut ratkaisivat, että Evany korusarja tulee meille. Tiedätte, että ainakin minä, meidän liikkeessä, rakastan helmiä. Helmistä löytyy kulta, hopea ja rosekultaiset käsikorut.

 • Pernilla helmikäsikoru € 44,00 kulta, hopea ja rose

 

 

Näistä käsikoruista löytyy sekä kulta että hopea. Nämä ovat myös samaa sarjaa ensimmäisen kuvan kaulakorun kanssa. Näissä kiinnitys ei ole jousisaranat vaan toista puolta hieman painetaan alas, niin käsikoru aukeaa.

 • Sibel käsikoru € 39,00 kulta ja hopea

Korvakoruja heiltä otimme nämä eli saman sarjan timanttikorvakorut kuin käsi- ja kaulakorut sekä isommat ja laattamaiset napit. Näitä kaikkia korvakoruja löytyy kulta, hopea ja rosekultaisina.

 • Svea pienet korvakorut € 24,00 kulta, hopea ja rose
 • Aida isot korvakorut € 34,00 kulta, hopea ja rose

Tässä on hieman erityylinen timanttikäsikoru. Käsikorun mukana tulee kolme eriväristä kiveä eli kirkas, harmaa ja kulta. Idea on se, että voit itse vaihtaa näihin käsikoruihin eri kiven fiiliksen mukaan.

 

Pyöritä ympyrä auki. Kivi on irtonaisena renkaan alla. Vaihda timantti ja pyöritä rengas paikoilleen. Muista pyörittää rengas tiukalle, ettei se katoa. Kannattaa myös aina välillä pyörittää rengasta, koska se voi löystyä käytössä.

 • Stella-Li käsikoru € 44,00 kulta, hopea ja rose

 

Viimeisimpänä löytyy vielä nämä pitkät kaulakorut kultasina, hopeisina ja roseena. Kaulakorussa roikkuu timantteja, renkaita ja palloja. Evany korusarjan ideana on, että kaikkia sarjoja voit yhdistää keskenään ja ne toimivat sekä näyttävät hyviltä.

 • Elisabeth kaulakoru € 39,00 kulta, hopea ja rose

6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Hansu:) Sama täällä, tahtoisin ne kaikki! Housuissa on viirutaskut takana. Huomasin, että otsikolla "Macin Luxury housut" oli noussut luetuimpien postauksien joukkoon sivupalkissa eli siitä postauksesta löytyy lisää kuvia housuista. Mukavaa keskiviikkoa, sateesta huolimatta, Kata:)

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Pirjo! Kyllä voi, laita meiliä tai soita liikkeeseen:) Kata

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Riitta! Eikö olekin:) mukavaa viikkoa, Kata

 4. Anonyymi sanoo:

  Ihana korusarja,tahtois kaikki 🙂 Aiempaan postaukseen liittyen onko Mac luxury flare housuissa taskuja?-Hansu

 5. Kyllä ovat kauniita etenkin nuo ruusukultaiset, voiko näitäkin tilata sinulta postinkautta ?

 6. Ihania koruja arkeen ja juhlaan !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *