Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Huivit perinteikästä Part Twota

Välillä tulee mielleyhtymiä, jokin asia saa jonkun vanhan muiston mieleen. Kun näin nämä Part Twon huivit, niin minulle tuli 2000-luvun alku mieleen eli aika, jolloin rupesimme myymään Part Twota. Nämä huivit edustavat ”vanhaa” Part Twota, sen malliston juuria.

 

Huivit ovat 100 % viskoosia, pehmoista materiaalia

Vaatemallistoilla on hyviä ja huonompia aikoja. Välillä joku tuotemerkki nostaa päätään ja on ”poppis” eli kaikki haluavat sitä. Se voi olla jonkin tuotemerkin yksi tuote, vaikkapa huivi. Sillä on oma elinaikansa, sitten sen suosio lopahtaa ja tulee jokin uusi tilalle. Vaatemallistoissa vaikuttaa suuresti pääsuunnittelija, välillä hän voi mennä suunnitelmissa todella metsään ja silloin kärsii koko tuotemerkki, kauppiaat mukaanlukien. Mutta niin se menee muissakin asioissa, asiat tulee ja menee. Itse arvostan vanhoja brändejä, jotka ovat nähneet nousut ja laskut, mutta toki on oltava avoin myös uusille tuulille ja annettava heille mahdollisuus. Jostain on heidänkin aloitetttava. Mutta Part Two on vanha ja vahva brändi, joka on parantunut viime vuosilta sesonki sesongilta.

 

Huiveja löytyy sekä tummansinisenä että viininä. Viinihän onkin syksyn trendiväri ja se on helppo yhdistää syksyn muihin perusväreihin eli siniseen, mustaan ja harmaaseen. Olkalaukkuni on In Wearin syksyn mallistosta. Se löytyy mustana, se on vuoreton ja se on aitoa nahkaa. Kiva laukku vaikkapa pitää työlaukkuna, koska se on tilava, mutta ei liian iso päivittäiseen käyttöön.

Kaislatkin ovat muuttuneet viineiksi:)
  • Part Twon huivi € 44,95 sininen ja viini
  • In Wear laukku € 89,95 musta

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Tosi kivoja huiveja, kiva asu sulla myös.
    Laura