Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lyhyet ja pitkät neuleet

Puhuimme menneellä viikolla asiakkaani kanssa, että kuinka ihanaa onkaan, kun tulee syksy. Emme me kaipaa vesisateita vaan kuulaita syysilmoja, jolloin voi pukeutua neuleisiin, huiveihin ja saa laittaa nilkkurit jalkaan. Kun lapset olivat pieniä, niin oli hyvä fiilis elokuun puolivälissä, kun koulut alkoivat ja arki palasi kuvioihin. Sai itsekin tehdä töitä hyvällä omallatunnolla, koska ainahan oli huono omatunto, oli sitten töissä tai kotona. Nyt kun he ovat jo aikuisia, ei samanlaista huonoa omatuntoa tarvitse potea. 16 vuotta tuli täyteen yrittäjän arkea viime viikolla. Pitkä rupeama, josta olen ylpeä, eikä loppua näy. Tahti tulee kiihtymään, mutta siitä kerron lisää loppukuusta.

Ouin viskoosi/puuvilla/silkkineuleet ovat laadultaan pehmoisia ja miellyttäviä käyttää. Mallit ovat hyvin klassisia ja sopivat moneen menoon. Tämän ylläolevan setin voi pukea myös hameen kanssa, koska neule ei ole liian pitkä. Kun jalassa on kapeat ja istuvat housut, niin lyhkäisten neuleiden alle voi pukea pidemmän topin tai kauluspaidan, jolla asuun saadaan pituutta lisää. Käännä kauluspaidan rannekkeet kerran tai kaksi, jos päällineuleen hihat ovat lyhkäiset eli 3/4 osaiset.

 

Samasta laadusta löytyy myös pidempi neule, joka ylettyy reilusti pepun alle, puoleen väliin reisiä. Kaulassani minulla on huivi, koska pelkkä neulepaita ilman huivia tai korua näyttää alastomalta eli neuleet kaipaavat jotain asusteita.

 

Valora sopii hyvin väreihin:)

Neuletunikan voi pukea myös ilman housuja. Minulla on päälläni koko 34 neuleesta, mutta jos haluaisin käyttää sitä pelkästään mekkona, ottaisin koon 36. Näin saisin siihen hieman enemmän väljyyttä sekä toivomaani pituutta. Paksut Wolfordin sukkikset neuletunikan alle ja se toimii hyvin mekkona. Kumpaakin Ouin neuletta löytyy myös tummansinisenä.

 

In wearin 100 % neule on ns. oversize- eli jättineule. Se on malliltaan löysä, siinä on halkiot sivuissa ja hihat ovat kivat, koska ne ovat tiukat eli ne tuovat vastapainoa neuleen löysyydelle.
Part Twon nahkalegginsit toimivat neuleiden kanssa. Kun yhdistää pehmoista ja raffia, niin tulos on mielenkiintoinen. Legginsit ovat tekonahkaa edestä ja paksua jerseystretchiä takaosasta. Legginseissä ei ole taskuja, niissä on korkea vyötärö ja vetoketju on sivussa. Eli ne sopivat loistavasti paitojen alle, koska taskut ja edessä oleva vetoketju ei pullota. Legginsit saa pestä pesukoneessa.

 

Tässä saman sarjan neule, mutta lyhkäisempänä. Minusta värikombo näissä neuleissa on hyvä. Harmaa ja konjakki sopivat hyvin yhteen, kun harmaa ei ole väriltään liian tumma.
Jalassani minulla on syksyn Gaborit eli mustat nahkanilkkurit, joissa on vetoketju sivussa. Niissä on pieni korokepohja edessä, joten korko ei tunnu korkealta. Malli on suosikkini, koska nilkkureiden varsi on lyhyt ja korko on siro eli ne sopii hyvin myös hameiden ja mekkojen kanssa käytettäväksi. Nilkkureita löytyy myös mokkaisina.

Postauksen tuotteet

 • Oui lyhyt neule € 99,00 (normaalit koot)
 • Oui pitkä neule € 119,95 (normaalit koot)
 • Accessories huivi € 29,00
 • In Wear lyhyt neule € 69,95 (normaalit koot)
 • In Wear pitkä neule € 79,95 (reilua kokoa, minulla on koko xs)
 • Accessories huivi € 26,00
 • Andiata kauluspaita € 149,00 (normaalia kokoa)
 • Part Twon nahkalegginsit € 99,95 (normaalia kokoa)
 • Gabor nilkkurit € 140,00 koot 3,5-6,5
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Hei Maarit ja kiitos kommentista:) kyllä, ovat käteviä ja tyylikkäitä moneen menoon. Onhan se, varsinkin kun on vähän väsynyt, muuten aika vilivilperi ja saanut kyllä taas vipinää tähän porukkaan! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Kyllä on taas niin kivan näköisiä neuleita. Tyylikästä, kuten aina ja varmasti hyviä ehdokkaita itselle. Edellisen postauksen huivit olivat myös mieluisat ja värit kohdallaan.
  Terveisin Maarit
  Ps. Miten ihana pukku hurmuri tuo Valora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *