Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jäitkö keväällä ilman ”paitsikkaa, joka ei irvistä”?

Tammikuussa oli postaus ”Paitsikka, joka ei irvistä”. Postaus sai lievästi sanottuna hässäkän aikaiseksi ja vaikkakin saimme sitä lisää keväällä, niin silti moni jäi ilman paitsikkaa. Lupasin ilmoittaa blogin kautta kun syksyn erä saapuu ja nyt se on saapunut!

Kyseessä on More&Moren stretchpaitsikka, jossa ei ole nappeja edessä. Monesti käy niin, että rinnan kohdalta paitsikka jää irvistämään ja tekee aukkoa rinnan kohdalle. Jos ottaa isomman koon, niin paitsikka on liian iso harteista. Tämä paitsikka istuu, se on kietaisumallinen ja kiinni sivuista. Tässä syksyn versiossa ei ole vetoketjua sivussa, mutta se on helppo pukea päälle, kun se venyy. Jos tuntuu, että v-kaula-aukko on liian syvä, voi sen alle pukea topin.

Paitsikoiden koot ovat normaalit. Tammikuun erän paitsikat olivat aavistuksen pienemmät kuin tämä uusi erä. Eli voit ottaa paitsikasta oman kokosi, minulla on koko 34 päälläni ja se on passeli. Paitsikkaa on tehty tälle syksylle sekä mustana että valkoisena ja koot ovat 34-44.

Jos haluat paitsikan postimyyntinä, niin laita tekstiviesti liikkeeseemme 050-44 101 40 ja kerro kokosi sekä osoitetietosi ja paitsikan väri, niin postitamme sen sinulle. Postikulut tulevat paitsikan päälle, jotka ovat noin 7,00 euroa. Vahvistamme vielä tekstarina tilauksesi. Kiitos:)

Minulla on jalassani MACin super stretchaavat housut. Housut ovat siistit ja nuorekkaat ”suorat housut”, joissa on kapeat lahkeet. Takana on viirutaskut ja sivutaskut ovat vetoketjuilla, joten niitä ei tarvitse pitää auki, jos ei halua. Sivutaskut aiheuttavat joskus ongelmia, kun lantionkaari avaa ne ”nauramaan”, mutta näissä housuissa ei ole sitä ongelmaa. Edessä on neulotut laskokset ja vyötärö on korkea, ovathan ne Macit.

Postauksen tuotteet:

  • More&More paitsikka valkoinen ja musta € 55,95 koot 34-44
  • MAC housut mustat koot 34-44 (reiluhkot koot, minulla on koko 34 päälläni)
  • Gabor korkkarit € 79,90 koot 3-7
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *