Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Valkoinen mekko päivään ja iltaan

 

Kun lähden reissuun, niin mietin tarkasti mitä pakkaan mukaan. Koitan kerätä matkavaatetuksen niin, että suurin osa vaatteista sopii keskenään yhteen. Sitten asusteet eli huivit, laukut ja korut määrittelevät joko asun arkisuuden tai juhlavuuden. Kengillä on jälleen kerran tärkeä rooli pukeutumisessa, niillä saa eniten muokattua asua. Kurjin juttu on se, että kengät vievät laukussa paljon tilaa ja ne painavat. Painorajoitukset tulevat lentokoneissa hyvin äkkiä vastaan, mutta onneksi voi aina pakata tavaroita myös miehen laukkuun.

 

Ajlajkin valkoinen trikoomekko on malliltaan hyvin yksinkertainen, mekon juju onkin sen selkäpuolessa. Päivällä, kun kävimme veneellä lounaalla, niin yhdistin mekkoon roosat fliflopit ja ison kassin. Huivi hiuksissa tuo asuun myös rentoa otetta ja merellä hiukset pysyvät ojennuksessa kun ne laittaa kiinni ja kietoo vielä huivin päähänsä. Itse en pidä siitä, kun hiukset lentävät tuulessa miten sattuu ja jos on huulipunaa tai -kiiltoa, niin ne tarttuvat huuliin kiinni, yäk. Myös jos on kuuma, kuten täällä on ollutkin, niin on ärsyttävää pitää hiukset auki, kun niska hikoaa. Ihmettelenkin usein, kun täällähän on aivan mielettömän paksuja ja pitkiä hiuksia naisilla, että kuinka he jaksavat olla hiukset auki. Tässä yksi asia, jonka haluaisin saada jenkkinaisilta eli heidän paksut hiukset.

Iltapuolessa, kun lähdimme illalliselle Las Olasille, niin puin mekon kanssa wedget, laitoin näyttävän korun kaulaan, iso kassi vaihtui pieneen pussukkaan ja kun hiukset kampasi vielä erilailla, niin kokonaisuudesta tuli siisti, mutta rento yhdistelmä.

 

Tässä näkyy mekon selkäosaa. Mekossa on tuplakangas takana ja selkäosassa on kaksi nauhaa, jotka voi sitoa rusetille. Tämä mekko on minusta niin kaunis selästä. Sekäosa on syvään uurrettu, mutta se ei tuottanut ongelmia tavallisten liivien kanssa. Vaikkakin mekko on valkoista trikoota, on se onneksi niin paksua, ettei sen läpi näy alusvaatteet. Tämä mekko löytyy liikkeestämme myös mustana, kuvat siitä tulevat lähipäivinä.

 

Wedgejä on täällä Floridassa melkein jokaisen naisen jaloissa. Mutta tämä ei ole uusi muoti täällä, vaan niitä on ollut täällä aina saatavilla. Nämähän ovat minun lempisandaaleita aina kesäisin ja olenkin tuonut näitä aina Suomeen ja asiakkaat ovat kyselleet niiden perään, kun olen käyttänyt niitä liikkeessä. Mutta onneksi niitä on nyt myös saatavilla Suomesta. Liikkeestämme löytyy sekä Gaborin että Marenaksen wedgejä. Kenkämallit löydät yläpalkista kohdasta ”kengät”. Toivon sydämeni pohjasta, että wedgejä löytyy kenkämallistoista ensi kesänäkin.

Kaikki päälläni olevat tuotteet ovat liikkeestämme, mutta valitettavasti kaulakoru on viime kesän mallistosta ja In Wearin beige pussukka on loppu, mutta mustana pussukkaa löytyy.

 

  • Ajlajk trikoomekko € 84,00 koot s,m,l
  • Marenaksen wedget € 215,00
  • In Wear pussukka musta € 54,95
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Heippa ja voi kiitos:) Samoin, tykkään pitää huiveja päässä, ne pitää hiukset ojennuksessa ja pelastaa"bad hair" päivältä. Mukavaa vkl:) Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *