Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eilinen mekko mustana

 

Eilen esittelin teille Ajlajkin valkoisen trikoomekon. Kuten mainitsinkin, mekko löytyy myös mustana. Minulla oli se päälläni kun kävimme Aventuran kauppakeskuksessa, joka sijaitsee Fort Lauderdalen ja Miamin välissä. Ainoastaan mustat Marenaksen wedget pääsivät jalkaani ja tietty laukku olalle.

 

Täällä kauppakeskukset on rakennettu hyvin samalla kaavalla. Niissä on iso aukio keskellä, sitten siitä lähtee haaroja ja jokaisen haaran päässä on tavaratalo, joko Macys, Nordstrom, Neiman Marcus jne. ja kerroksia on yleensä kaksi. Aventura on iso kauppakeskus, sieltä löytyy tavaraa luksusmerkeistä edullisiin ketjuihin.

Nämä Marenaksen matalat sandaalit ovat olleet kätevät tällä reissulla. Pidän näistä sandaaleista, koska ne ovat erilaiset, hieman blingblingit. Pienellä extralla, saa yksinkertaiseen asuun potkua.
Kuten huomaat, sandaalit ovat eriväriset. Hopean ja kullan lisäksi näistä sandaaleista löytyy vielä roosan värinen versio. Kaikki nämä sandaalit löydät blogin yläpalkista kohdasta ”kengät”.

Jos mekko tuntuu yläosasta liian pitkältä, niin olkanauhoja voi nostaa ja lyhentää ne. Itselleni S-koon mekko on hieman liian pitkä yläosasta eli liivit tuppaavat näkymään kainaloista. Sainkin muutaman viestin koskien mekon kokoa ja mielestäni se on aika reilua kokoa. Eli jos olet pienempi kooltasi kuin S, niin mekko on sinulle liian iso. L koon mekko mahtuu taas hyvin XL kokoiselle naiselle.

Tässä mekko vielä rennommin asustettuna. Pidätkö enemmän valkoisesta vai mustasta mekosta?
Minä vannon aina mustan nimeen, mutta nyt kesällä valkoinen vei sydämeni.

  • Ajlajk mekko € 84,00 koot s,m,l
  • Marenaksen sandaalit € 119,00 koot 36-41
  • Rubz käsikoru € 49,00
  • Helmikorvakorut € 16,00
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *