Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.1.2016 |

Floridan outfitit: uusia ja vanhoja mekkoja

Tämä hurmaava tummansininen pallomekko on Ouin kevään 2016 mallistoa ja se on jo meidän liikkeessä! Mekko istuu todella hyvin, myös selästä. Tämä mekko sopii hyvin keväällä ja kesällä juhlamekoksi ja toisaalta myös työmekoksi, kun sen asustaa erilaisilla kengillä. Mekossa on pienet hihat, kiva kaula-aukko ja leveä vyötärökaistale.

 

Muistatte, kun esittelin marraskuun lopussa Andiatan roosan pitsimekon, jonka tilasin liikkeeseemme. Tässä samasta mallistosta on myös hame, johon yhdistin pelkän perustopin, koska lähdimme rentoon paikkaan lounaalle. Tähän hameeseen voi yhdistää mitä tahansa yläosaa, samoin mitkä tahansa kengät ja samoin joko ohuet ihonväriset tai mustat paksut sukkahousut. Minulla on topin alla Kultasukasta ostamani Marlies Dekkersin liivit, joissa on olkainten lisäksi halterneck eli se tulee kivasti esille perustopin kanssa.

 

Tämä More&Moren hame on tammikuun 2016 mallistoa. Yhdistin hameeseen Andiatan vanhan pitsipaidan ja Andiatan pitsimekosta otin mustan rusettivyön irti ja laitoin sen tähän yhdistelmään. Tämä asukokonaisuus näyttää silmääni hyvältä, vaikka siinä onkin erilaista kuviota sekä ylä- että alaosassa, mutta ei se silti ole liikaa.

 

Tämä More&Moren ihana mekko saapuu liikkeeseemme helmikuun 2016 aikana. Siinä on tummansininen pohja, jossa on vaaleita lehtikuvioita. Kaulus on pieni poolokaulus ja jos jotain haluat pukea käsivarsillesi, niin paras vaihtoehto poolokaulusmekoille on huivi.

 

Tämä mekko on vanha ostokseni Floridasta ja en ole ottanutkaan sitä Suomeen, se on mekkoni täällä. Mekossa on 60-luvun henkeä, joka vetoaa mekkomalleissa minuun. Mekossa on kalakuosi ja vasemmalla olkapäällä on isot tummansiniset napit, jotka peittyvät hiuksieni alle.

 

Tämä mekko on myös vanha, mutta kuuluu suosikkeihini vaikkakin ei ole päässyt päälleni kuin muutaman kerran. Mekossa pitää olla suht kuosissa, koska vatsa osa vaaleassa mekossa ei anna armoa. Helma on myös aavistuksen liian lyhyt omaan makuuni, mutta tämäkin on loistava mekko täällä Floridassa kun siinä on hihat, niin illalla mentäessä dinnerille ei tarvitse raahata huivia tai neuletta mukana. Mutta tukevat alusvaatteet vaatii tämä mekko.

 

Tässä taas tämä loistava In Wearin punainen satiinimekko. Tätä olen käyttänyt vain jouluna, mutta toki sitä voi käyttää muutenkin. Pidän punaisen mekon yhdistämisestä mieluiten beigen värisiin asusteisiin kuin mustiin.

 

Tämä mekko on uusi hankinta täältä Floridasta, koska halusin hankkia värikkään mekon meidän Bahama reissua varten. Tämä mekko on Lilly Pulitzerin mallistosta ja se on helppo ja mukava kesämekko ja sopii tänne Floridaan erinomaisesti. Ostin myös nämä sandaalit samaisesta kaupasta kun mekon.

 

Tässä tämä minun viimevuotinen Florida mekko hankinta, jota olen käyttänyt täällä erittäin paljon. Olen täysin ihastunut sen materiaaliin, pesen sen pesukoneessa, laitan henkarille kuivumaan ja vetäisen päälleni. Se sopii myös moneen tilaisuuteen, riippuen kengistä.


13 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Kauniita mekkoja upeissa maisemissa. Minun suosikkejani kalakuosinen mekko ja turkoosi Bahamalle hankkimasi mekko.
  Upea blogi- vuosi sinulla takana ja innolla odotan mitä tämä vuosi tuo nähtäväksi blogissasi.
  Selailin kuvakollaaseja ja koitin valita asioita joista olin eniten tykännyt. Alkuvuoden kuvista innostuin uudestaan helmikuusta. Syyskuussa oli mahtavat vartalotyyppi tietopaketit ja lokakuussa oli myös kiinnostavaa erilaisten hameiden ja yläosien yhdistely. Niin ja kesällä maksi hame ja raitamekot. Ja tietysti seurasin innolla Mian muodonmuutosta.
  Ihanaa uutta vuotta sinulle ja tervetuloa takaisin Suomen talveen. Lumi on kaunistanut maisemat ja päivät pitenee jälleen.
  T. Lea

 2. Haveaniceday1 sanoo:

  Kaikki mekot ovat kauniita ja tuo Floridan mekko on ihana varsinkin ruskettuneella iholla.

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Suvi ja kiitos viestistäsi. Tiedätkö, minä en ole ollut ikinä kuvioiden ja värikkäiden vaatteiden fani, mutta lämpöisessä maassa mieli muuttuu:) Nyt en taida tehdä lisäpostauksia Floridasta, mutta lupaan tehdä alkukesästä, kun menemme taas siellä käymään ja ihanaa, kun pidät niistä:) Mukavaa loppuviikkoa!

 4. Mrs Suvi sanoo:

  Tuo pallomekko on aivan ihastuttava! Pidän myös tuosta sinun uudesta Florida mekosta, ihanan pirteä. Muutenkin ihana nähdä Florida kuvia, teetkö lisäpostauksia Floridan reissustanne? Olisi mukava lukea 🙂

 5. Doppwoman sanoo:

  Hei Mimmi! pallomekko on saanut paljon huomiota ja onhan se ihana:) Totta, Moren hameen voi pukea talveen tai kesään, minustakin se on hyvä hame ja ajaton kuosi. Pirteitä pakkaspäiviä sinulle!

 6. Mimmi sanoo:

  Kauniita mekkoja kaikki! Suosikkini on pallomekko, joka on tyylikäs ja hauska. Myös More&Moren hameessa on jotenkin kiehtova kuvio, hame menisi kesällä ja talvella.

 7. Doppwoman sanoo:

  Hei Lea ja kiitos viestistäsi! ihanaa, kun olet ollut mukanamme koko vuoden, kiitos siitä:) Minäkin odotan tätä vuotta innoissani blogin suhteen, se tuo aina uusia haasteita, että pystyy edes hieman kehittämään toimintaansa. Katsotaan mitä saan aikaiseksi:) Ihana tulla taas arkeen ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

 8. Doppwoman sanoo:

  Kiitos, kiitos:) Totta, pallot ei petä ja hihat on aina hyvät olla olemassa. Pian tämäkin aurinkoisuus loppuu ja takaisin pakkasiin, taitaa tulla kylmyys shokki..

 9. Oi että miten upeita asuja oletkaan taas osannut yhdistellä! Ensimmäinen pallokuosinen mekko on ehkä kuitenkin suosikkini – ihanan elegantti! Hihat on minusta mekoissa aina plussaa, ihan pienetkin sellaiset eikä sini-valkoinen -pallokuosi tunnu pettävän koskaan:) Terkut Floridaan!

 10. Doppwoman sanoo:

  Hei Jaana! viskaisin vahingossa lapun roskiin, missä luki hameen hinta, mutta yleensä noin € 85,00. Tiedätkö, samaa mieltä tuosta mekosta! aivan ihana ja kuten kirjoitin, mieletön matsku ja kivoja värejä heillä mallistoissa. Olen tutkinut asiaa, täytyy katsoa..:)mukavaa sunnuntai-iltaa!

 11. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Henna:)

 12. Anonyymi sanoo:

  More&More hame on tosi kiva. Minkähintainen? Vika mekko Floridasta on tosi kaunis. Harmi kun tämän tyylisiä mekkoja löytyy harvemmin kotomaan liikkeistä. Tässähän olisi hyvä uusi vaatemerkki liikkeeseesi? Olisin takuuvarma asiakas. Itse kun tykkään kesäisin käyttää juurikin kirkkaita värejä.
  Jaana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *