Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.1.2016 |

2015 Asukollaasi 3/3

Syyskuu: Käytiin Nizzassa ja Santorinillä sekä stailattiin neljä eri vartalotyyppiä, jotka olivat suosittuja postauksia. Samaten kolme Eltonin mekkoa pääsi sekä päivä- että iltakäyttöön.

Syyskuu: Esittelimme syksyn takit ja laitoimme arvonnan pystyyn ensimmäisestä More&Moren takista ja koska osallistujia oli niin huikea määrä, arvoimmekin kaksi takkia! Suklaanruskeaa kuvattiin syksyisessä saaressa ja näytettiin miten ponchon voi pukea takin kanssa.

Syyskuu: Seeprakuosia kuvattiin Helsingin Tähtitornin mäellä ja näytettiin sekä naisen että miehen asuvaihtoehtoja smart casual pukukoodiin. Käytiin myös dinnerillä ystävien luona Part Twon karvaliivissä.

Lokakuu: Hulluteltiin Emman kanssa 20-luvun tunnelmissa, kiitos vielä Emma! Mietittiin voiko raitaa käyttää talvella ja kuvattiin kauniissa miljöössä meidän turkkikokoelma.

Lokakuu: Käytiin katsomassa uusin James Bond, jossa Daniel Craigin asuvalinnat olivat 10+, mutta bondtyttö jäi vaatimattomalla habituksellaan seinäruusuksi. Stailattiin kolme erimallista hametta, lähdettiin San Fransiscoon ja puettiin neuleita kauluspaidan kanssa.

Marraskuu: Tytär kävi Suomessa ja esittelimme Part Twon nahkahousut stailattuna eri yläosien kanssa, Part Twon ruutuponcho esiteltiin ja näytettiin erilaisia kenkiä eri sukkahousujen kanssa.

Marraskuu: Jessica ja Ivonne viettivät piukkujoulua Hotel Kantarelliksessä, rokokoomekkoa asustettiin kolmella eri tavalla ja alennettiin loput talvitakit.

Marraskuu: Vietettiin hektistä viikonloppua Helsingissä, puettiin asukokonaisuuksia luumujen korkkareiden ympärille, lukijan toivomuksesta näytettiin poncho vyöllä ja pääsimme henkilökuntakuvauksiin Seppälään valokuvaamoon, kiitos.

Joulukuu: Joulukuun ensimmäinen viikko oli tosi mielenkiintoinen. Järjestimme Vaasassa Muodonmuutoksen, johon lukuisten hakemusten perusteella valitsimme muutujaksi Miian. Miialla oli monta etappia ennen varsinaista stailausta ja illallista, joka oli 4.12. Miia oli aivan täydellinen muuttuja ja muutosprosessi onnistui yli odotusten!

Joulukuu: Esittelimme jouluasuja sekä useita joululahjavinkkejä, mitä en ottanut näihin kuviin uudestaan. In Wearin ihana neuletakki kevään väreissä saapui liikkeeseen, vietettin joulua ja näytettiin kotiasut sekä kilisteltiin Uudelle Vuodelle.

Kylläpä asuja vuoteen mahtui, lisääkin olisi ollut, mutta yritin tiivistää. Tästä jatketaan eteenpäin uusilla asuilla ja mallistoilla vuoteen 2016.
Jos teillä, lukijat on postaustoivomuksia, niin laittakaa ihmeessä viestiä. Pyrin toteuttamaan kaikki toiveenne, pyydetty on mm. huivipostausta sekä peruspuvustopostausta, jotka olen luvannut tehdä.


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei, ei valitettavasti löydy enään. Ennen joulua oli yksi kun lähdin reissuun ja se oli koko 34. Mukavaa sunnuntaita!

 2. Anonyymi sanoo:

  Löytyykö alesta Part Two pikää turkisliiviä kokoa 42?

 3. Doppwoman sanoo:

  Ostin ne viime talvena Aldosta eli kenkäketju Jenkeissä. Niiden postaukseen löydät helmikuun alusta 2015 "My shoes". Mukavaa vkl!

 4. Anonyymi sanoo:

  Hei, kenen nuo mokkakorkkarit on, jotka sinulla on useassa kuvassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *