Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Meikkiostokset

Olen ollut kovin innostunut varjostuksista tänä syksynä. Olen katsonut Instagramista ja You Tubesta meikkivideoita, joissa tehdään varjostuksilla täydellinen sotamaalaus kasvoille ja sitten ruvetaan tasoittamaan varjostuksia iholle ja lopputulos on huikea, jokseenkin minun mieleeni liian meikattu. Mutta niitä videoita on hauska katsoa, kuinka paljon taidokkaalla meikillä pystyykään ihmistä muuttamaan. Välillä ei voi uskoa silmiä, kun katsoo ennen ja jälkeen kuvat, jossa nainen on meikattu taidokkaasti.
Aina reissussa ollessani, jos silmiini osuu Sephora, niin käväisen siellä. Nyt silmiini osui Sephorassa tämä varjostuspaletti, jonka nappasin koriini, samoin tyttären suosituksesta ostin Sephoran oman kulmakarvavärin ja mainoksen uhrina päädyin myös silmämeikinpohjustustuotteeseen.

 

Varjostuspaketin mukana tuli varjostusohjeet jokaiselle kasvomallille, itse ajattelin olevani niistä ovaalinmallinen. Eli minun tulisi laittaa tummaa varjostuspuuteria poskipäiden alle, jotta saisin korkeammat poskipäät ja nenän pieliin kuten kaikki muutkin kasvomallit ja vaaleaa puuteria poskipäille ja kasvojen korkeimpiin kohtiin. Koitinkin varjostuksia kotiin päästyäni ja kyllähän ne toimivat, mutta häivyttäminen vaatii vielä harjoittelua.

 

Minähän olen ihan mainoksen uhri, koskien kosmetiikkaa. Jos kosmetiikkamyyjä osaa asiansa, niin hän saa myytyä minulle ihan kaikki tuotteet, jotka lupaavat tasaista, rypytöntä ja nuorekasta ihoa. Tästä luomivärin pohjustuksesta luin Finnairin lentokoneessa kun lensimme tänne Floridaan ja otin kuvan tuotteesta, että muistan sen jos tuote tulee vastaan. No tulihan se vastaan, myös Sephorassa eli se löytyi hyllystä ”suositut tuotteet”.

 

Eija, meidän myyjätär, osaa luomivärien laiton todella hyvin eli hänellä on luomivärit päivittäin viimeisen päälle tehty!

Olen erittäin huono laittamaan luomiväriä, koska en kertakaikkiaan osaa. Yritän aina silloin tällöin ryhdistäytyä ja laittaa sitä luomilleni, jotta saisin silmäni enemmän esille, mutta harmittaa kun luomiväri pysyy luomilla tunnin-kaksi ja sen jälkeen se on pakkautunut viiruksi luomivakoon. Jos tämä tuote toimisi, niin voisin opetella luomivärin käytön paremmin ja mietin, että voisihan tätä käyttää ihan yksistäänkin, se tasottaisi luomen sävyä. Minulla ei ole luomivärejä mukana täällä Floridassa, joten testaaminen jää Suomeen, mutta ei se haittaa, koska ei täällä kuumassa jaksaisi luomivärejä käyttääkään.

TallennaTallenna

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Hei:) se häivyttäminen, ettei jää kaksi viirua poskille on musta haastavinta..en tiedä olisko voidemainen helpompi käsitellä. Mäkin koitan ryhdistäytyä luomivärin kanssa, koska mun silmät kyllä kaipais sitä! Mukavaa sunnuntaita!

  2. Mä ostin laivalta samanlaisen Contour Kitin (vielä harjoitteluasteella), luomiväriä käytän päivittäin, ilman sitä tuntuu silmät alastomilta. Itselläni on Lumenen ja joku todella halpis merkki Slovakiasta ja näillä kyllä luomivärit pysyvät koko päivän luomilla.

  3. Kiitos viestistäsi Tiia! jep, sama homma täällä, mopo ei pysy hanskoissa:)
    Kauhistuttaa tulla sinne kylmään, miten sitä pärjää!

  4. Ihania meikkejä! Vielä olen malttanut olla ostamatta UD:n meikkejä, pelkään että mopo karkaa muutoin käsistä.

    Lämpimiä päiviä sinne, täällä on niin hyytävän kylmää, että huhhuh. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *