Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.1.2016 |

2015 Asukollaasi 2/3

Toukokuu: Gabi ja Ivonne juhli Vappua sekä stailasimme beigen & mustan maxihameen sekä arkisesti että juhlavasti.

 

Toukokuu: Erittäin suosittu postaus oli Jumperfabrikenin mekon stailaus eri käyttötarkoituksiin, pitkät mekot kuvasimme toukokuun juhlia silmällä pitäen, ohut Part Twon kevytuntuvajakku saapui liikkeeseen ja kesäistä raitaa kuvattiin huvilatunnelmissa.

 

Toukokuu: Hailakka roosa oli kevään yksi hittiväreistä, samoin valkoisista chinoista tykättiin eri yläosien kanssa ja Part Twon mustat ponchot saapuivat liikkeeseen, jotka myytiin loppuun ensimmäisen kahden tunnin aikana, kun postaus oli julkaistu. Part Twon tunikaa stailattiin housuilla ja ilman.

 

Toukokuu: Trikoomekoista tehtiin juhlavia ja salonkikelpoisia, samaten In Wearin vaaleansininen housupuku sai oman postauksensa ja näytimme eri yläosia housujen kanssa.

 

Kesäkuu: Ystävien lasten yo-juhlissa minulla oli päälläni In Wearin armeijan vihreä maximekko ja More&Moren viidakkomekot ja In Wearin ampiaismekko sai oman postauksen. Macin prässihousuja stailattiin ja käytiin myös Floridassa, jossa kuvasimme useita kesäasuja.

 

Kesäkuu: Floridasta tultaessa, oltiin 20-luvun tunnelmissa t-paidan kanssa, kuvattiin Juhannusasu ja mietittiin tykätäänkö pellavasta. Ensimmäiset syksyn mekot saapuivat More&Morelta, jotka sopivat alkusyksyn juhliin loistavasti.

 

Heinäkuu: Valkoinen paitapusero ja neuletakit syksyn väreissä esiteltiin jo heinäkuun puolivälissä, samaten Wolfordin nahkalegginsit ja Part Twon ponchot syksyn väreissä. Farkkuasut kuvattiin heinäkuun lopussa.

 

Elokuu: Loppukesän häihin kuvasimme muutaman mekon, samoin Ouin tunika pääsi kuvatuksi ja ravun punaista syksyä sekä rapujuhlamekkokin pääsi oikeuksiinsa rapujuhlissamme. Macin boyfriend farkut ja yläosat kuvattiin Ivonen päällä.

 

Elokuu: Ouin poncho ja 6 eri tapaa käyttää sitä, lyhensimme maximekon ja teimme siitä videon, mietin kuinka pukeutuisin, jos olisin business nainen ja harmaata & beigeä yhdisteltiin Gabin päällä myös elokuun postauksessa.

 

Elokuu: Esiteltiin flare farkut, In wearin neulesetti ja More&Moren pitkä liivi. Culottes housut saapuivat liikkeeseen ja kuvasimme eri yläosia niiden kanssa, samoin esittelimme uuden farkkumerkin Bessien.


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hei ja kiitos:) tiedätkö, on ollut mielessä useasti ja asiakasilloissa aina näytänkin peruspuvuston, jolla pääsee pitkälle ja lupaan tehdä sen nyt joku päivä tänne bloginkin puolelle. Mukavaa loppuviikkoa:)

  2. Anonyymi sanoo:

    Hei! Voisitko joskus tehdä postauksen kuvien kera joka naisen perusasukokoelmasta. Kuvakollaasi olisi hyvä myös siihen. Ihana blogi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *