Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.1.2016 |

Kenkäostokset ja mitä kenkiä meille tulee

 

 

Jos vähänkin on lukenut tätä blogia tai tuntee minut, niin tietää, että pidän kauniista kengistä. Kiertelimme tyttären kanssa Floridassa kauppakeskuksessa ja silmiini osui nämä nilkkurit. Ensimmäisessä liikkeessä heillä ei ollut kokoa ja pyysin myyjää katsomaan koneelta, mistä liikkeestä löytyisi oikea koko. Koska liikkeessä oli niin paljon asiakkaita (hänen mielestä, ei minun ja myyjiä seisoskeli toimettomana) sanoi myyjä, että hän katsoo asian myöhemmin ja soittaa minulle. Kysyin häneltä, että soitatko varmasti, ainakin kolme kertaa. Tottakai, vakuutteli myyjä ja katsoi minua hieman oudosti..Soiton piti kuulua tunnin kuluessa, mutta eihän sitä koskaan tullut. Tyypillistä ja ennalta arvattavaa toimintaa, näin on käynyt minulle ennenkin.
Muutamien päivien jälkeen menimme toisessa kauppakeskuksessa samaiseen liikkeeseen ja sieltähän löytyi kokoja eli ostin nämä mustat korkkarinilkkurit, koska nämä ovat parhaita kenkiä, jotka toimivat korkkareiden asemasta talvella. Inhoan kenkien vaihtoa esim. teatterissa ja varakenkien kuljettamista pussissa, se on mielestäni niin turhaa ja vanhanaikaista. Nämä ovat hyvät jalkaan ja hintakin oli mukava, ovh -40% ja lisäale vielä -20%.

 

Rakastan Uggeja, en niiden ulkonäköä vaan niiden lämpöisyyttä ja pehmoista sisäkarvaa. Minähän en kotona käytä koskaan sukkia vaan karvatossuja niin nämä ovat niin kätevät, kun lähden illalla vielä kauppaan, niin voin vaan pujottaa paljaat varpaat näihin ja tarkenen. Minulla on viisi vuotta vanhat Uggit ennestään, myös mustat mutta korkeammalla varrella. Nyt ostin nämä ihan matalat nilkkaversiot, joista pidän vielä enemmän eli kotiasu ja nämä, ihanat!

 

Manikyrissä ja pedikyrissä käynti Floridassa on yleistä eli näitä studioita on melkein joka nurkassa. Fort Lauderdalessa, Las Olas Bulevardilla on siisti paikka nimeltä Tiffany Beauty Spa. Se on isohko paikka, mutta todella viihtyisä. Voit valita joko 10 min tai 20 min jalkahieronnan ja sen tekee aina mies, jonka jälkeen nainen tulee tekemään kynnet. Nämä miehet Tiffanyllä ovat hyvin bodattuja ja muutenkin komeahkoja miehiä, joten kun sellainen tuli hieromaan minun jalkojani, niin vähän jännitti varsinkin kun kutian helposti:) Mistä johtuu, että kun ammattilainen lakkaa kyntesi, niin ne pysyvät siistinä pidempään kuin että ne lakkaisi itse?

 

Koska nämä beiget sandaalit ovat olleet täysi kymppi ostos kolme vuotta sitten, uskaltauduin myös ostamaan ne ensimmäiset mustat nilkkurit. Näillä kengillä on kävelty kilometrejä ja nämä ovat sellaiset kengät, että yhtään ei tarvitse miettiä jaksaako näillä olla koko iltaa. Kävelin nämä jalassa esim. syksyllä kahden kilometrin matkat Roxetten Vaasan konsertista kaupunkiin, kun takseja ei saanut mistään. Muistan, että näitä sandaaleita tehtiin mustina ja kirkkaan punaisina eli jos sinulla on nämä sandaalit mustina tai punaisina ja haluat päästä niistä eroon, niin ostan ne sinulta. Kokoni on 8. Tarjoa!

 

Wedget saapuvat helmikuussa mutta nämä kolme oikealta edestä saapuivat maanantaina

Tässä Gaborin kevään ja kesänmallistoa, jotka ovat tulossa liikkeeseemme. Olin elokuussa, kun kävin  ostamassa kevään ja kesän kengät, otettu heidän laajasta mallistostaan. Kenkämalleja oli todella paljon ja erilaisia. Tilasin kenkiä kattavan malliston eli useita wedgejä, jotka ovat hyviä jalkaan, matalampia sandaaleita, balleriinoja pienellä korolla ja ilman sekä korkkareita.

 

Näitä saapui liikkeeseen jo maanantaina

Tilasin myös tennareita ja citylenkkareita, loafereita ja pehmoisia balleriinoja kumipohjilla.
Se mikä Gaboreissa on hyvä, niin ne ovat todella mukavia jalkaan, niillä jaksaa olla koko päivän. Gaboreita saapuikin liikkeeseemme maanantaina, joten jos tarvitset sisäkengät vaikkapa töihin tai juhliin tai lähdet lämpöiseen, niin malleja jo löytyy!

 

Tässä meidän kevään Caloun mallistot. Keskellä oleva beigen värinen puukkarimalli on ollut jo kaksi kesää meidän hittikenkä. Sanoivat Caloulta, että malli tulee loppumaan jo vuosi sitten, mutta sehän kuulostaa ihan hölmöltä, että myyvin malli lopetetaan. Joten eipä sitä lopetettukaan, vaan se jatkuu edelleen ja kevään 2016 värit kyseisestä kengästä ovat tämä beige ja musta.

 

Nämä kolme ylärivin mallia ovat uusia malleja, alla oleva vaalea malli oli jo viime keväänä ja se istui jalkaan myös oikein hyvin.

 

Tämä punainen on minun suosikkini! Calout saapuvat liikkeeseen maaliskuussa, ilmoitan niistä teille välittömästi.
PS. Gaborin ja Caloun kengät kuvissa ovat malleja, värit saattavat poiketa siitä mitä olen tilannut.


8 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Mimmi! Eikö olekin? Täydelliset on oikea sana kuvaamaan noita nilkkureita. Olipa Gaborilla tuollaisia ensi syksyksi, niin ostan liikkeeseen:)

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Marre! Tosi edullista ja tekevät hyvän työn, eikö? Pikkasen hintavampaa Jenkeissä, toki kurssikaan ei ole nyt niin meille suotuisa, mutta ihana rentoutumiskeino ja saa kyllä nätit kynnet, että kehtaa laittaa sandaalit jalkaan. Ihania aikoja sinne, täällä täys talvi ja lunta..huh, huh..pikkasen taas totuttelemista tähän kylmyyteen.

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Suvi! Ne on ihanat ja löytyy jo liikkestämme:)

 4. Doppwoman sanoo:

  Hei lady! Eikö olekin, kertakaikkiaan ihanat:) Gabor ei petä ja kiilakorot ovat yleensä tosi hyviä jalkaan. Täytyykin katsoa ensi kuussa, kun ostan syksyn kengät, löytyykö sieltä kiilakorkoisia nilkkureita. Odotan punaisia:)

 5. Mimmi sanoo:

  Ooh, täydelliset nuo Michael Korsit! Juuri tuollaisia olen myös etsinyt – turhaan toistaiseksi… Gaborit myös lemppareita mukavuuden vuoksi. Olen niin samaa mieltä tuosta kenkien vaihtamisesta!

 6. Marre sanoo:

  Ihania kenkiä!
  Täällä Singporessa käydään myös paljon manikyyrissä ja pedikyyrissä, ymmärtäähän sen, koska varpaatkin ovat täällä lämmössä suurinpiirtein kokoajan näkyvillä. Minäkin käyn ja onhan se edullista, 15 Sgd:tä ja jos haluaa nopeasti kuivuvan päällyslakan niin 17,-. Eli Euroina 11,-. Ja siististi laittavat ja tosiaan pysyy paremmin kun itse lakattuna… 🙂

 7. Mrs Suvi sanoo:

  Ooh – nuo hopeiset slip-onit – ihanat <3

 8. Upeat nilkkurit! Itse tykkään myös nilkkureiden monikäyttöisyydestä – ja inhoan laillasi sitä vaihtokenkien kantelua.
  Gaborin kenkien lesti on hyvä myös tällaiselle joka ei enää haaveile korkeista koroista – lempinilkkurini ovatkin Gaborin kiilakorolliset – niissä jalat kestävät vaikka rokkaamisen;)
  Nuo punaiset puukkarit ovat namuset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *