Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vuosi 2015 ja kaulakoruarvonta

Yksi vuosi ihmiselämää taas takanapäin. Nämä maagiset sanat ”mihin se vuosi taas meni” voin lausahtaa, mutta kun kuukausittain kelaa vuotta taaksepäin, ei se niin lyhkäiseltä tuntunutkaan ja kaikkea siihen mahtui, niin iloa ja surua, mutta olen onnekas kun perusasiat ovat kunnossa.

 

Työ: Muutamalla sanalla kuvaten tätä vuotta työni kannalta on, ”erittäin mielenkiintoinen”. Tämän blogin synnyttäminen ja sen ensi askeleet tänä vuonna ovat tuoneet niin omaan elämääni kuin liikkeen elämäänkin paljon lisää, enemmän kuin koskaan pystyin uskomaan. Olen ollut välillä hämmentynyt sosiaalisen median vaikutuksesta ja niin suuren joukon mielenkiinnon herättämisestä blogijulkaisuilla, en voinut kuvitella mikä liikkeellepaneva efekti tällä on ollut. Tämä on kannustanut työpäivän jälkeen istumaan koneella keskiyöhön asti ja kehittelemään seuraavia tekstejä ja asukuvia teille. Myös se palaute meileillä ja suoraan kasvotusten ihmisiltä, on ollut todella kannustavaa ja olen erittäin onnellinen ja ylpeä, että olette kertoneet siitä minulle. Arvostan sitä, kiitos.

 

Perhe: Meillä on tiivis perheyhteisö. Lasten ollessa pienempiä, olivat päivät pelkkää selviytymistä seuraavaan päivään, koska kolmen alle kolmessa vuodessa syntyneen lapsen kasvatus ja oma työ veivät minusta kaiken. Nyt ollaan tilanteessa, jossa kaikki ovat kahdenkymmenen yli eli aikuisia ja heillä on yhteiset intressit ja se helpottaa meidän vanhempien elämää. Täällä Floridassa vietetty yhteinen aika on ollut mielenkiintoista, koska emme ole viidestään olleet pitkään aikaan saman katon alla reilua kahta viikkoa näin tiiviisti, mutta se on mennyt paremmin kuin odotin, yhteentörmäykset ovat peräti nollassa. Meillä on ollut hauskoja keskusteluja ja muisteloita, millaisia matkoja olemme tehneet ja millaista arkemme on ollut. Surua on aiheuttanut Griffonpojan sairastelu ja taivaaseen lähtö. Niin paljon se toi iloa perheeseemme, niin paljon sen hassuista tavoista jaksettiin vitsailla ja niin vaativa tapaus se oli.  Kiitos, Griffonpoika, että olit perheessämme 13 vuotta ja rakastit meitä estoitta, niin mekin sinua.

 

Mekko on Soaked In Luxuryn mallistosta, mutta on jo muutaman vuoden vanha

Sanoin lapsille, että miettivät Uuden Vuoden lupaukset, koska haluan kuulla ne heiltä Uutena Vuotena. Kaksi vanhempaa vastasi samantien, että he eivät sellaisia tee, ei kuulu tyyliin. No, voittehan te nyt kuitenkin jotain miettiä, sanoin. Minä kuitenkin teen seuraavan lupauksen: Koitan delegoida minun erinomaisille työntekijöilleni enemmän vastuuta ja yrittää päästä ajatuksesta, että olen korvaamaton sekä haluan viettää enemmän aikaa perheen kesken. Kuten hierojani sanoi ”nyt ne lapset tarvitsevat sua, ne on vielä hetken luonasi ja sitten nillä tulee omat perheet, niin ei sua enään niin tarvitakaan”..Apua, en kestä edes ajatusta, koska olen niin omistushaluinen perheestäni.

 

Näistä tunnelmista siirrytään arvontaan. MAC antoi minulle kauniin kaulakorun, jonka haluan arpoa teidän lukijoiden kesken, te olette sen ansainneet.

Kerro kommenttikentässä mihin asuun korun yhdistäisit. Muista laittaa nimesi tai nimimerkkisi tekstin loppuun. Arvonta päättyy lauantaina 2.1.2016 klo. 24.00 ja voittaja ilmoitetaan seuraavassa postauksessa.

Kaikkea hyvää vuodelle 2016 & onnea arvontaan!

ps. Palvelemme tänään klo. 10-17. Tervetuloa!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

56 kommenttia

  1. Hyvää uutta vuotta!pikkumustan kanssa laittaisin korun!upea on koru!t.Riikka Salmi

  2. Ehkä voisi olla parhaimmillaan valkoisen liehuvahelmaisen sifonkiunelmamekon kanssa; sellainen Marilyn Monroe toteutus..
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  3. Ehdinpä vielä koruarvontaan mukaan. Ihanaa uutta vuotta ihanuus.

  4. Yhdistäisin mustaan simppeliin mekkoon tuon kauniin korun. Oikein hyvää vuotta 2016 sinulle sekä osanottoni griffon-pojan menetyksen johdosta.
    t Tuula

  5. Korun yhdistäisin valkoiseen paitikseen ja farkkuihin töissä ja illajuhlaan helmenharmaaseen silkkiin. Ihanaa uutta vuotta!

  6. Onnellista Uutta Vuotta! Lämmin kiitos positiivisesta, hyviä käytännön ohjeita ja viusaalista kauneutta suovasta blogistasi. Toiveenani olisi pyytää sinulta huivi/shaali-postaus, huiveja niin sisä- kuin ulkokäyttöön, niin arkeen kuin juhlaankin. Mutta kaikki sisältö kelpaa kyllä, luen kaikki nauttien. Blogisi on iso arjen ilo tällaiselle huonosti koneen ääressä viihtyvälle. Osallistuisin mielelläni koruarvontaan. Yhdistäisin tuon hyvin kauniin korun yksinkertaisiin asuihin: pellavanväriseen asuun tai mustan mekon kanssa, kesällä ihon päivettyessä koru olisi kaunis paljaalla ihollakin, silloin asuni olisi luonnonvalkoinen tai pellavanvärinen.
    Anna Asiallinen

  7. Korun voisin yhdistää töissä farkkuihin ja yksinkertaiseen paitaan, ja illalla sitten bleiserin kanssa. Hyvää uutta vuotta ja kiitos ihanasta liikkeestä, josta saan aina palvelua ja löydän kivoja vaatteita!

  8. Mukavaa uutta vuotta! Koru sopisi erinomaisesti esimerkiksi pikkumustan kaveriksi.

  9. Hej! Tack för alla tips som du ger till dina läsare och gott nytt år, 2016:) Jag skulle använda gåvan med svarta, gråa eller beige enfärgade plagg. H: TV

  10. Näyttävä koru kävisi asuun kuin asuun. Ylitse muiden kuitenkin on vartaloa "nuoleva" hihaton pikkumusta. Kiitos ihanasta blogista ja hyvää uutta vuotta. railimani1@gmail.com

  11. Minäkin laittaisin korun mustan kotelomekon kanssa.
    Hyvää Uutta Vuotta 2016 !
    Toivottaa Kirsi

  12. Ensinnäkin; kiitos blogistasi.Koukkuun on jääty! 🙂
    Korun yhdistäisin mustaan yksinkertaisen tyylikkääseen mekkoon.
    Ostosreissu Vaasaan suunnitteilla. Hyvää Uutta Vuotta!
    MF60-Katariina Kla

  13. Ihana sinun musta 'ranta-asu'. Kaunis koru ja käyttäisin vaalean tai tumman yksinkertaisen mekon kanssa, koru jo itsessään niin näyttävä. Yhteiskoruksi sen äidilleni ja minulle voisin arvallani voittaa, jos onni suosii. Hyvää vuotta 2016 ja onnellista jatkoa tosi kivalle blogillesi! Tiina

  14. Farkut, kiva vyö ja valkoinen paitapusero sopisivat minusta tähän koruun. Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle!

  15. Pikkumustan kanssa tai muuten pelkistetyn asukokonaisuuden kanssa 🙂
    Kiitos kivasta blogista!
    -suffeli

  16. Jag skulle använda det fina smycket med ett enfärgat plagg, t ex en svart festklänning ("pikkumusta"), till vardag och till fest. Åsa

  17. Musta cocktail mekko– koru kaulaan ja korkkarit jalkaan-siinä koko juttu, HeidiS

  18. Hyvä on sinun vuotesi ollut – paitsi griffonin lähtö sateenkaaren reunalle <3 Tiedän, sillä meidän Viiru-kissamme lähti sinne lokakuussa ja ikävä on vieläkin kova <3
    Arvontaan osallistun ilman muuta – ja käyttäisin sitä pikkumustan kanssa – sellaisen pikkumustan, jossa on aika korkea kaulus ja koru lepäisi kokonaan mustalla. Toisaalta saattaisin hyvin laittaa sen myös mustan teepparin ja mustien farkkujen kanssa – ja tietenkin musta bleiseri vielä siihen;)
    Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi <3
    ladymess01 (at) gmail.com

  19. Ensi kesänä laittaisin ihan mustan olkaimettoman lyhyen mekko kanssa..täytän 7.7 50 ja 1.7 on 5v hääpäivämme.Joten näissä juhlissa käyttäisin ?

  20. Mustan mekon tai tumman housuasun kanssa. t.Tytti

  21. Koru sopisi juuri hankkimaan mustaan mekkoon.
    ElinaM

  22. Keväällä on tulossa tyttären yo-juhlat, mutta mekko on vielä hankkimatta. Niinpä hankkisin sellaisen mekon mihin tuo koru sopisi,aivan ihana! T. Jolanda

  23. Mustan pellavamekon yhdistäisin 🙂
    Iloa uuteen vuoteesi!
    nelliina(@)yahoo.com

  24. Laittaisin in wearin millisin mustan hameen ja olkaimettoman paidan jotta koru tulisi näyttävästi esiin. Hyvää Uutta Vuotta Kata!

    /NinaF

  25. Laittaisin korun tummansinisen Facen kotelomekon kanssa. Hyvää Uutta Vuotta!

  26. Mustan kotelomekon kanssa koru menisi hyvin yhteen.

    Hyvää uutta vuotta!

  27. Koru on mahtavan näyttävä, niin käyttäisin sen kanssa mustaa yksinkertaista kotelomekkoa. Onnea ja menestystä vuodelle 2016! 🙂
    Jonna-Mari

  28. Koru olisi täydellinen lisä tummansinisen Betty Barcleyn kotelomekon kaverina. – Vuokko

  29. Koru sopisi hienosti mustaan kotelomekkoon jossa pieni pyöreä kaula-aukko.Jensku

  30. Mustaan avonaiseen ja laskostettuun pikkumustaani sopisi täydellisesti tuollainen vahvan kokoinen ja hillityn värinen koru! maison@luukku.com

  31. Käyttäisin korua mustan asus kanssa, esim kotelomekon kanssa. Se on niin näyttävä että sen pitää näkyä hyvin.

  32. pukisin korun piristämään työasua: valkoinen skarppi kauluspaita ja mustat vähän rennommat (mos mosin) suorat housut ja nilkkurit. piristäisi kummasti tylsää työpäivääni <3
    -lapin likka-

  33. Upea koru. Yhdistäisin sen pikkumustaan, totta kai. Upeaa uutta vuotta sinulle! Olen vasta löytänyt blogisi, mutta monta kivaa ideaa jo sieltä poiminut!

    Moonflower

  34. Kiitos kiinnostavasta blogista!

    Yhdistäisin korun pikkumustaan. Näyttävälle korulle yksinkertainen tausta.

    Tiina

  35. Vuosi tuntuu aina pitkältä eteenpäin ajateltuna, mutta historiassa se on lyhyt. Kiitos kuluneesta vuodesta, ja mukavasta blogista, sitä on kiva seurata. Korun yhdistäisin kesällä luonnonvärisen pellavamekon kanssa ja muutoin vaalean beigenvärisen neuleen kanssa. Mukana arvonnassa siis! Hyvää uutta vuotta!!
    Heleen

  36. Onpa upea koru. Näin näyttävän korun yhdistäisin yksiväriseen pelkistettyyn mekkoon, valkoinen, beige tai musta.
    -Pia-

  37. Eikä, silloin kun tulee omaa perhettä, niin silloin sitä äitiä ja isää vasta tarvitaan tukena!!! Mun mielestä vanhempia tarvitaan aina. Enkä nyt tarkoita vaan lastenhoitoapuna, vaan tarvittaessa antamassa neuvoja ja vinkkejä ja rohkaisemassa.

  38. Pikkumustan kanssa,eikä muita koruja sitten tarvita.
    t:Late