Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


2.1.2016 |

2015 Asukollaasi osa 1/3

Tammikuu: Vuosi alkoi nahkavaatteiden kuvauksilla. Sitten pohdin onko legginsit hitti vai huti?     In Wearin mekko saappailla sai oman postauksen. Valkoinen ”täydellinen kauluspaita” ensiesittelyssä eri yläosien kanssa.

 

Helmikuu: In Wearin kotelomekkopostaus ja More&Moren raitahame saivat paljon huomiota. Poltettua oranssia postauksessa tykättiin keskimmäisestä Eltonin mekosta.

 

Helmikuu: Part Twon mustavalkoista raitahametta yhdisteltiin eri yläosien kanssa sekä arkisia yläosia farkun kaveriksi. Ystävänpäiväjuhlan outfit ehdotelmat alakuvissa.

Helmikuu: Ukkohousuja stailattiin eri yläosilla, samaten Part Twon kukkamekko/tunikaa puettiin erilailla. Ensiesittelyssä oli Jumperfabrikenin mekot, josta teimme myös videon, jonka voit katsoa blogista tai You tubesta.

 

Maaliskuu: Kirkkaansinistä sähköä oli ilmassa, käytiin ratikka-ajelulla San Fransiscossa pinkissä mekossa, ihasteltiin Caloun kevään kenkiä, In Wearin ”Kymppi plus” pitsimekko saapui liikkeeseen ja talvitakit vietiin vintille ja otettiin kevättakit käyttöön.

 

Maaliskuu: Pohdittiin voiko vaaleita housuja jo käyttää ja ensimmäisessä kuvassa olevat Macin housut olivat menestys. Housuja tulee liikkeeseemme taas tänä keväänä. Maaliskuun lämmössä kuvattiin mustavalkoisia mekkoja ja kukkamekot olivat myös koko kevään hitti, erityisesti kaksi viimeistä mekkoa.

 

Huhtikuu: Esittelyssä oli In Wearin pitsimekko kevään väreissä. Esiteltiin myös tunikoita ja paitoja, samoin rentoja kesämekkoja otsikolla ”Kesällä ei pönötetä”.

 

Huhtikuu: Matka-asuja ja housujen stailauksia oli alkukuusta, Valkoinen bleiseri chic-postauksessa kuvattiin eri asuja bleiserin ympärille, samoin In Wearin sininen mekko sai ainutlaatuisuudellaan oman postauksen, käytiin dinnerillä ja vietettiin DOPPwomanin 15-vuotis synttäreitä Fashionshown merkeissä yhdessä Karisman kanssa.

Huhtikuu: Esiteltiin asuvaihtoehtoja niin äidille kuin ylioppilastyttärelle.

Lisää tietoa tuotteista löydät postauksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *