Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


31.12.2015 |

Vuosi 2015 ja kaulakoruarvonta

Yksi vuosi ihmiselämää taas takanapäin. Nämä maagiset sanat ”mihin se vuosi taas meni” voin lausahtaa, mutta kun kuukausittain kelaa vuotta taaksepäin, ei se niin lyhkäiseltä tuntunutkaan ja kaikkea siihen mahtui, niin iloa ja surua, mutta olen onnekas kun perusasiat ovat kunnossa.

 

Työ: Muutamalla sanalla kuvaten tätä vuotta työni kannalta on, ”erittäin mielenkiintoinen”. Tämän blogin synnyttäminen ja sen ensi askeleet tänä vuonna ovat tuoneet niin omaan elämääni kuin liikkeen elämäänkin paljon lisää, enemmän kuin koskaan pystyin uskomaan. Olen ollut välillä hämmentynyt sosiaalisen median vaikutuksesta ja niin suuren joukon mielenkiinnon herättämisestä blogijulkaisuilla, en voinut kuvitella mikä liikkeellepaneva efekti tällä on ollut. Tämä on kannustanut työpäivän jälkeen istumaan koneella keskiyöhön asti ja kehittelemään seuraavia tekstejä ja asukuvia teille. Myös se palaute meileillä ja suoraan kasvotusten ihmisiltä, on ollut todella kannustavaa ja olen erittäin onnellinen ja ylpeä, että olette kertoneet siitä minulle. Arvostan sitä, kiitos.

 

Perhe: Meillä on tiivis perheyhteisö. Lasten ollessa pienempiä, olivat päivät pelkkää selviytymistä seuraavaan päivään, koska kolmen alle kolmessa vuodessa syntyneen lapsen kasvatus ja oma työ veivät minusta kaiken. Nyt ollaan tilanteessa, jossa kaikki ovat kahdenkymmenen yli eli aikuisia ja heillä on yhteiset intressit ja se helpottaa meidän vanhempien elämää. Täällä Floridassa vietetty yhteinen aika on ollut mielenkiintoista, koska emme ole viidestään olleet pitkään aikaan saman katon alla reilua kahta viikkoa näin tiiviisti, mutta se on mennyt paremmin kuin odotin, yhteentörmäykset ovat peräti nollassa. Meillä on ollut hauskoja keskusteluja ja muisteloita, millaisia matkoja olemme tehneet ja millaista arkemme on ollut. Surua on aiheuttanut Griffonpojan sairastelu ja taivaaseen lähtö. Niin paljon se toi iloa perheeseemme, niin paljon sen hassuista tavoista jaksettiin vitsailla ja niin vaativa tapaus se oli.  Kiitos, Griffonpoika, että olit perheessämme 13 vuotta ja rakastit meitä estoitta, niin mekin sinua.

 

Mekko on Soaked In Luxuryn mallistosta, mutta on jo muutaman vuoden vanha

Sanoin lapsille, että miettivät Uuden Vuoden lupaukset, koska haluan kuulla ne heiltä Uutena Vuotena. Kaksi vanhempaa vastasi samantien, että he eivät sellaisia tee, ei kuulu tyyliin. No, voittehan te nyt kuitenkin jotain miettiä, sanoin. Minä kuitenkin teen seuraavan lupauksen: Koitan delegoida minun erinomaisille työntekijöilleni enemmän vastuuta ja yrittää päästä ajatuksesta, että olen korvaamaton sekä haluan viettää enemmän aikaa perheen kesken. Kuten hierojani sanoi ”nyt ne lapset tarvitsevat sua, ne on vielä hetken luonasi ja sitten nillä tulee omat perheet, niin ei sua enään niin tarvitakaan”..Apua, en kestä edes ajatusta, koska olen niin omistushaluinen perheestäni.

 

Näistä tunnelmista siirrytään arvontaan. MAC antoi minulle kauniin kaulakorun, jonka haluan arpoa teidän lukijoiden kesken, te olette sen ansainneet.

Kerro kommenttikentässä mihin asuun korun yhdistäisit. Muista laittaa nimesi tai nimimerkkisi tekstin loppuun. Arvonta päättyy lauantaina 2.1.2016 klo. 24.00 ja voittaja ilmoitetaan seuraavassa postauksessa.

Kaikkea hyvää vuodelle 2016 & onnea arvontaan!

ps. Palvelemme tänään klo. 10-17. Tervetuloa!


56 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Minulla olisi juuri sopiva musta mekko tuolle korulle!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

 2. Anonyymi sanoo:

  Tämä koru ja pitkä, musta mekko olisivat täydellinen yhdistelmä.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

 3. Anonyymi sanoo:

  Useimmat tuntuvat yhdistävän mustaan. Itse olen vaalea ja aivan liian tottunut ainaiseen mustaan, jonka olenkin päättänyt vaihtaa vaaleimpiin väreihin = uudenvuoden päätös. Niinpä yhdistäisin upean korun pehmeään harmaaseen. Ja onhan minulla tänä vuonna oma hopeahääpäiväni.
  Merja R.

 4. lentoemo sanoo:

  Pikkumustan mekon kanssahan tuo olisi kyllä ihan täydellinen, mutta kun sellaista ei omaan vaatevalikoimaan kuulu, niin yhdistäisinkin farkkujen ja valkoisen pellavaisen paitapuseron kanssa.
  flight(at)luukku(piste)fi

 5. -Sini- sanoo:

  Näyttävän korun yhdistäisin simppeliin mustaan mekkoon. Kiitos kivasta blogista ja runsaista asukuviata 🙂

 6. Anonyymi sanoo:

  Noin massiivisen ja näyttävän korun yhdistäisin minkä tahansa yksinkertaisen mutta tyylikkään asun kanssa. t. Jasu K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *