Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyllihameella ja seeprakuosilla liikenteessä

In Wear paita € 79,95 koot xs-xl In Wear tyllihame € 99,95 koot 34-42

In Wearilta tuli hauska ”tyllihame”. Hame on jäykähköä materiaalia eli tekokuitua, joten hame pysyy muhkeana. Koska hameessa on pientä kiiltoa, niin sen yleensä mielletään juhlahameeksi. Mutta minä yhdistinkin tyllihameen perusneuleeseen ja trikoopaitaan, paksuihin sukkahousuihin ja nilkkureihin sekä toppatakkiin eli otin sen käyttöön arkihameeksi. Tämä seepratrikoopaita on mukavan pehmeä ja joustava ja siinä on syvä v-kaula-aukko ja pienet kultaiset napit hihansuissa. Tämä on juhlavampi versio tavallisesta trikoopaidasta.

 

Part Two neule € 79,95 koot xs-xxl Vyö € 24,00 Part Two villahuivi € 54,95

Tyllihameen kanssa on parasta yhdistää paitoja ja neuleita, jotka voi pukea hameen sisälle, jotta vyötärö saadaan esille. Sen kanssa voi pukea pidemmän neuletakin, joka on auki edestä mutta allaoleva paita on oltava hameen sisällä. Pidän hameen taskuista, ne tuovat hameeseen reippautta ja arkisuutta.

 

In Wear mekko € 89,95 koot xs-xl

In Wearilla on aina hyviä trikoomekkoja mallistoissaan ja niin on tämäkin. Mekossa on rinnan alla x-muotoinen yksityiskohta. Tämä pikkujuttu kaventaa vyötärön ja nostaa sen painopisteen ylöspäin.
Nämä trikoomekot ovat siitä hauskoja, että ne venyvät kantajansa muotojen mukaan. Kaksi raskaana oleva naista osti tämän mekon ja se näytti aivan ihastuttavalta heidän päällään, kun vatsa näkyi mekosta. Miten jotkut voivatkaan näyttää sieviltä raskaana, itse olin siinä tilassa kuin iso valaskala! ja koska naiset saivat ottaa mekosta oman kokonsa, niin mekko on käyttökelpoinen raskauden jälkeenkin.

 

In Wear krimiturkki € 279,95 koot 34-42 In Wear nahkahanskat € 89,95

Tämä In Wearin ”krimiturkki” on kuin suoraan äitiemme vaatekaapista. Tämä tekoturkki ei paina mitään, toisin kun ne aidot, jotka olivat todella raskaita. Tämä turkki on suora malliltaan ja siinä on lyhyehköt hihat, ideana että siihen yhdistetään pitkävartiset nahkahanskat. Aika nostalginen setti, eikös?

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Voi kuinka kiva, että tykkäät asuista! Samoin minä tykkään yhdistää arkea ja juhlaa keskenään ja mitäpä niitä vaatteita sinne kaappiin keräilemään. Aurinkoista syysviikonloppua!

  2. Tyllihame ja seepratrikoo veivät minut 80-luvun puoleen väliin. Silloin minulla oli pikkujoulu- ja jouluvaatteena samantyylinen pusero ja hame. Voi kun ne olivat ihanat. Tämä asukokonaisuus olisi minulla ehdottomasti juhlavaattena. Arkena en osaa olla noin hienona. -Vuokko

  3. Ihan mun asuja! Tykkään myös ns. juhla-asujen yhdistämisestä arkeen, tulevatpa paremmin käyttöön. Minulla Inwearin leveä pitsihame myös työvaatteena.

  4. Hei Vuokko! Muistan kanssa nämä hameet ihanasta 80-luvusta ja olihan se niin mukava luku muutenkin:) Paljon riippuu työstä kuinka pukeutua, mutta on hyvä hieman "herätellä" teitä naisia, että juhla ei tarvitse olla juhlaa jne:) Mukavaa vkl sinulle!

  5. Oioi, taas niin ihania juttuja kivoine yksityiskohtineen. Vaatteista saa niin paljon enmmän irti kun nekee toisen päällä kuin, se että ne näkee rekissä. Hyvältä näyttää!

    t.Tipi