Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Arkiset liivimekot

Eikö olekin kivaa, kun on eri vuodenaikoja? Säiden mukaan saa vaihdella eri vaatteita ja kenkiä sekä vaihtaa eri värejä ja materiaaleja. Kyllä vielä hymyilyttää, kun syyssää on mitä upein, mutta odotetaan vaan pari kuukautta lisää, kun klo. 10.00 avatessa liikkeen ovia on pakko tarkistaa isosta Tori Parkin kellosta, että onhan se varmasti kymmenen. Tuntuu siltä, kuin keskellä yötä avaisi liikkeen ovia, niin pimeätä on ulkona joulun tienoilla.

More&Morelta saapui kivoja villamekkoja ja kuten olen ennenkin maininnut, vaatteissa on useinmiten joku kiva juttu ja niin on näissäkin mekoissa eli laskettu vyötärö. Vyötäröä ei ole laskettu kuitenkaan lantion leveimpään kohtaan eli näissä mekoissa ei lantio korostu liikaa ja vyötärö näyttää sutjakalta.

 

Nämä Gaborin nilkkurit sulatti sydämeni. En ihan alkusyksystä viitsinyt näitä tai vastaavanlaisia tilata, kun mietin että ovatko nämä kivat. Koska Gabor on saanut lämpimän vastaanoton asiakkailtamme, päätin tilata muutamia uusia malleja, näkemättä niitä. Ja nämä olivat yhdet niistä. Nämä oli heti minun, puen ne paksujen sukkahousujen ja mekon tai skinnyjen kanssa. Nämä ovat uskomattoman kevyet, kaikki ovat todenneet samaa kun ovat niitä sovitelleet ja ne on helppo pukea jalkaan, kun niissä on vetoketju.

 

More&More mekko € 139,95 koot 34-44 Gabor nilkkurit € 130,00 Part Twon trikoopaita € 39,95 koot xs-xl

 

Kuten viime postauksessa esittelin trendikkäitä pooloneuleita niin myös poolokaulusmekot ovat nyt hyvin ajan hengessä. Puin mekon alle pitkähihaisen trikoopaidan. Olisin voinut pukea mekon alle myös kauluspaidan ja pukea kaulukset pienen poolokauluksen päälle ja se olisi näyttänyt hyvältä. Pidän trikoopaidan pitkistä hihoista, koska ne ovat tiiviit ja vartalonmyötäiset. Sunnuntaipostauksen ensimmäinen musta poolopaita sopii myös liivimekkojen alle, koska se on tarpeeksi ohut.

 

Tässä toinen villamekko, jossa on myös laskettu vyötärökaistale. Mekossa on kivasti käytetty samaa ruutukuosia, mutta toisinpäin eli yläosassa ruutu on suorassa ja alaosassa ruutu on laitettu vinottain. Hame on lievästi a-linjainen ja mitta on loistava, juuri polven alle.

 

Minulla on mekon alla musta paitis, joka on puuvillasilkkiä. Musta kauluspaita on erittäin tyylikäs ja siitä on hetki aikaa, kun mustia on ollut tarjolla. Kun kauluspaidan ylänapin laittaa kiinni, niin asusta tulee hyvin selkeä ja selkeys sopii tähän mekkoon hyvin.

 

Näin on mekkojen laskettu vyötärö toteutettu
More&More mekko € 139,95 koot 34-44 Part Two kauluspaita € 89,95 koot 34-44  Wolford sukkahousut € 36,00 Gabor nilkkurit € 115,00

 

Villamekot ovat käteviä talvityömekoiksi, koska vaihtamalla eri paitoja mekkojen alle tai pukemalla neuletakki mekkojen päälle, saa mekosta erinäköisen päivittäisiin menoihin.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. kiitos taasen ihanista & antoisista postauksista. toivoisin sinulta postauksia pukukoodeista. sain eilen kutsun jossa dress code "smart casual" ja kyse 50v synttäreistä aika juhlavassa miljöössä. miten pukeutuisit tähän juhlaan naisena ja entä miehenä. myös muiden pukukoodien läpikäyminen olisi tarpeellista, koska pikkujoulujuhla-aika on lähellä!

  2. Kiitos:) Eli normaalisti minulla on Gaborin kengät kokoa 5 eli 38. Jos kyseessä on comfort malli eli lesti on hieman leveämpi, niin minulla on koko 4,5 eli 37,5.
    Sama pätee monelle muullekin naiselle.

  3. Ihania liivimekkoja ja nilkkureita. Otatko Gaborin kengistä numeroa pienemmän, kuin yleensä?

  4. Varsinkin ruutumekko tosi kaunis. More & More osaa…Ihana, kun nyt mekkoja saa riittävän pitkällä helmalla.