Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

In Wearin neuletakilla ei palele

Pidän pihlajanmarjojen väristä. Kun ne ensimmäiset marjat tulevat puihin, niin silloin on syksy. Samoin syksy on, kun tuulessa lehtipuut kohisevat. Eron huomaa selvästi, koska heinäkuussa vaikka kuinka tuulee, niin puut ovat hiljaa mutta heti kun elokuu saapuu ja tuulee, niin puut kohisevat. Oletko huomannut?

Tällä In Wearin neuletakilla ei tarvitse palella. Siihen on ihana kääriytyä kun ilmat viilenevät. Ei ole väliä, mitä puet sen alle, kaikki käy. Alkusyksyn voit käyttää sitä ulkotakkina ja talven tullen sisällä. Moni sanoo, että nämä pitkät neuletakit ovat epäkäytännöllisiä talvella, kun niitä ei voi käyttää takin kanssa. Höpö, höpö! neuletakin päälle puetaan tavallinen takki ja annetaan neuletakin helmojen lepattaa ja näkyä takin alta. Tai sitten jätät neuletakin työpaikallesi ja se odottaa sinua siellä seuraavana aamuna.

 

Tässä viime talveni suosikkiasu eli pitkä neuletakki ja sen päälle puetaan lyhyt toppatakki. Tällä asulla kuljin viime talven. Kaulassani oleva Part Twon huivi on todella huipputuote. Villahuivi, joka ei käytössä kulu, upeat värit ja saapuu liikkeeseemme syyskuun lopussa. Viime vuonna huivi loppui kesken, nyt toivottavasti sitä riittää kaikille halukkaille. Tulossa myös tämä upea kamelin väri.

 

In Wearin neuletakki € 129,95

In Wearin neuletakista löytyy viisi väriä eli musta, vaaleanharmaa, tummanharmaa, tummanvihreä ja kameli sekä raitanen versio, jossa on väreinä molemmat harmaan sävyt ja kameli. Neuletakki on reilua kokoa eli sovita yhtä kokoa pienempää neuletakkia,  kun normaalisti olet.
Neuletakin materiaali on 34 % mohairia, 34 % villaa, 27 % polyamidia ja 5 % spandexiä. Muistathan viedä villaneuleet ulos tuulettumaan mielummin kuin peset sitä liian usein.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kävinkin tutustumassa viikonloppuna teidän mukavaan kauppaan ja ostin just tuon villatakin.
    Enpä olisi ilman tätä blogia tiennyt tulla, toivottavasti tulee taas Vaasaan asiaa.
    t.-A