Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sexy boyfriend jeans & 3 different styles

Maciltä saapui ”sexy boyfriend jeans” kuten heidän farkku mainoksessaan luki. Nyt on kyseessä aikuisen naisen hyvin istuvat boyfriend farkut, siistillä pesulla. Ne ovat hieman löysemmät ja suoremman malliset vyötäröltä sekä reidessä ja pohkeessa on enemmän tilaa kuin Macin skinnyissä. Stailasimme farkut kolmella eri tavalla, muutamiin eri tilaisuuksiin.

MAC boyfirend jeans € 99,95 Part Two paita € 79,95 In Wear bleiser € 159,95

Casual Friday: Jos muuten ei voi farkkuja töissä käyttää, niin perjantai päivä on se päivä, kun useammassa yrityksessä ne saa vetäistä jalkaansa. Yhdistimme farkut hillittyyn ja laskeutuvaan viskoosipaitaan ja puimme jakuksi In Wearin ohuen villakangas bleiserin. Korkkarit jalassa tekevät lookista huolitellun, naisellisen ja asiallisen.

After work: Töiden jälkeen lähdetään työkavereiden kanssa lasilliselle ja silloin farkkujen kanssa puetaan tummansininen sifonkitoppi. Topissa on kaunis kaulus, jossa on erivärisiä helmiä. Topin päällä työpaikalla on edellisen kuvan In Wearin bleiseri ja ulos lähtiessä sen voi jättää työpaikalle tai  käyttää näin loppukesästä ulkotakkina.

More&more toppi € 75,95

Bileilta: Tämä asu sopii mainiosti viikonlopun rientoihin tai illanistujaisiin ystävien luona. Yhdistimme asuun mielummin beiget kuin mustat korkkarit, koska mustilla korkkareilla asusta olisi tullut liian varma ja tylsä. Nämä beiget tai jotkut muun väriset, minkäväriset tahansa (punaiset), tuo asuun enemmän mielenkiintoa.

Huvila viikonloppu: Jalkaan lenkkarit ja yläosaksi t-paita niin farkut muuttuvat vapaa-ajan vaatteeksi.
Jätetään housuista vyökin pois, niin loppuu turha pönötys. Tämä In Wearin kevytuntuvavatakki on tyylikäs takki beigellä vuorella ja kultaisilla vetoketjuilla. Esittelemme takin vielä erikseen, koska mustan lisäksi takista löytyy upea jäätävän vaaleansininen väri.

Part Two t-paita € 44,95 In Wear kevytuntuvatakki € 179,95

Lauantaina kauppatorilla shoppailua: Niket jalkaan, että jaksaa kävellä.  Kevytuntuvatakki mukaan, jos torilla tuulee ja hattu päähän, jos aamulla oli tukka takussa.

ps. Tänään, Vaasan Taiteiden yönä, palvelemme 10.00-21.00 Tervetuloa!

 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Nämä boyfriend farkut menee normaaleissa naisten koissa eli 34-44. Voit ottaa niistä sen koon mitä normisti käytät. Eli jos olet 38 niin otat sen koon. Lämpöistä vkl!

  2. Kiva kuulla:) eli mustat korkkarit H&M:stä ja beiget on Tamariksen. Vastaavia tulee meillekin myyntiin viimeistään ensi keväänä. Lähetys onnistuu ja teen siitä oman postauksen kun saan chatin auki. Hyvää vkl!

  3. Kiitos Noora:) korkkarit on ostettu H&M:stä pari vuotta sitten pukukoppiin sovituskengiksi. Aurinkoista lauantaita!

  4. Hei!
    Millainen koko näissä farkuissa on verrattuna Macin skinny farkkuihin?

  5. Hei,
    Mustista ja beigeistä kengistä minäkin kyselisin, minkä merkkiset ovat?
    Onnistuuko muuten tilaus ja postitse lähetys? Aiemmin nähdyt ponchot houkuttaisivat…
    Mahtavia ideoita olen saanut ja ihana lukea uusia päivityksiäsi!
    Aurinkoa viikonloppuusi,
    -Heli-

  6. Ihania asuja. Kaikki onnistuneita stailauksia. Mistä nuo ihanat mustat korkkarit on?